Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 02 lip 2011, 17:38
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 lip 2011, 18:05
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 02 lip 2011, 23:17
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 lip 2011, 0:32
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 03 lip 2011, 0:47
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 lip 2011, 14:28
raczej nieCo do Danilo - zainteresowanie Milanu nim jest tak zaawansowane, że nie zdziwię się, jeśli Juventus jest wykorzystywany do podbicia płacy przy negocjacjach kontraktowych.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 lip 2011, 14:39
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 lip 2011, 15:00
Ubiega się podobno, zresztą cały czas było mówione (jak jeszcze sprawa stała na tym, że jest z nami dogadany), że z finalizacją czekamy na paszport Bastosa. Teraz to podobno już w ogóle nie czekamy.Babel pisze:A Bastos nie przewiduje w najblizszej przyszłości ubiegania sie o paszport EU, bo chyba juz by mogł?
Pełna zgoda. Sam fakt grania tak ofensywnie skrzydłami jest bardzo ryzykowny bo w Serie A doskonale wiedzą, jak wykorzystywać luki po bokach Juventusu. Po drugie Mirko jest piłkarzem zbyt chimerycznym a my przede wszystkim potrzebujemy bardziej stabilności i solidności niż wyskoków raz na kilka meczów.(L)oczkerson pisze:Mi osobiście taki pomysł się nie podoba jeśli mamy grać z dwójką środkowych napastników. Vucinica w JUVE nie chce.
I cały misterny plan w...Marco Motta pisze:Nie zostanę graczem Atletico. Fascynuje mnie pomysł zdobycia doświadczenia za granicą, ale jestem graczem wielkiego zespołu jak Juventus i chcę się pokazać z dobrej strony w nowym sezonie
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 lip 2011, 15:10
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lip 2011, 15:11
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lip 2011, 15:14
Atletico kupilo juz na prawa obrone Silvio,wiec watpie,zeby na Calderon brano na powaznie wlaczenie zawodnika z gory skazanego na lawke do transferu najlepszego gracza zespolu w ostatnich latach.I cały misterny plan w...
Tez mnie to ciekawi,a jezeli tak to czemu w takim razie z Juve laczony jest Vucinic ?Mam jedno pytanie - Conte naprawdę zamierza grać coś w stylu 4-2-4 czy to tylko plotki?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 lip 2011, 15:36
A kij wie. Opieram się na tym, co przeczytałem na innych stronach. A mówi się albo o 4-2-4, albo o 4-3-3. Zarówno jeden, jak i drugi system do obecnego Juventusu nie pasuje.mete pisze:Mam jedno pytanie - Conte naprawdę zamierza grać coś w stylu 4-2-4 czy to tylko plotki?
Widocznie takie podchody były robione, skoro sam Motta o tym mówi. Mnie nie interesuje logika jeśli chodzi o jego transfer, mnie interesuje żeby w ogóle sobie poszedł stąd.Dr.Football1 pisze:Atletico kupilo juz na prawa obrone Silvio,wiec watpie,zeby na Calderon brano na powaznie wlaczenie zawodnika z gory skazanego na lawke do transferu najlepszego gracza zespolu w ostatnich latach.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lip 2011, 15:39
To już nie chodzi o to czy pasuję czy nie. Taki system w ówczesnym futbolu nie ma racji bytu.A kij wie. Opieram się na tym, co przeczytałem na innych stronach. A mówi się albo o 4-2-4, albo o 4-3-3. Zarówno jeden, jak i drugi system do obecnego Juventusu nie pasuje.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 03 lip 2011, 15:41
Nie chodziło o non-UE. Rozchodzi się o Vucinica jako tzw.' gwiazdę' w miejsce Kuna.Vucinic nie zajmuje miejsca non-UE bo gra już w Serie A.
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lip 2011, 15:43
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio