Liverpool (zbiorczy) - Strona 577

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 cze 2013, 21:21

Ja nie mówię, że Anfield zostanie rozbudowane. Mówię, że - wbrew temu co Ty piszesz - istnieje taka możliwość.

Nie wiem co w Twoim mniemaniu wychodzi na Twoje i nie wiem czy chcę to wiedzieć. Ja - zgodnie z Twoją sugestią - dalej będę żył w swoim świecie, a Ty dalej żyj w swoim czy tam znajomego, który sprzedaje Ci plotki krążące po liverpoolskich pubach.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 cze 2013, 21:35

Ciekawa sytuacja sie nam wytworzyla w tym temacie.

Mamy Damiana ktory generalnie protekcjonalnie traktuje innych userow jezeli chodzi o ich wiedze na temat Liverpoolu i oto pojawia sie Mascara ktory lekcewazaco wypowiada sie o Damianie.

Bede uwaznie sledzil co sie tutaj wyrabia z mojej pozycji sprzed monitora. Rowniez protekcjonalnie ma sie rozumiec.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 cze 2013, 21:39

Nikogo nie traktuje protekcjonalnie, wydaje Ci się.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 15 cze 2013, 23:10

Daaaamian pisze:Ja nie mówię, że Anfield zostanie rozbudowane. Mówię, że - wbrew temu co Ty piszesz - istnieje taka możliwość.
\
Wiesz Damian, istnieje możliwość, na ten moment, że Legia zdobędzie Lige MIstrzów w roku 2014 ale to wciąz jest tylko mozliwość. Jasne, że jest szansa na rozbudowe ANfield/ Tylko, że po zaakceptowaniu tego szalonego planu (w co juz wątpie) trzeba jescze przekonac te kilkadzisiąt osób aby sprzedały swoja własność na potrzeby klubu, a z tego co sie orientuje nawet o to ich nikt z klubowych włodarzy nie pytał!!!!!!!!!!!!
Dlatego dalej mozesz powielac te mgliste brednie Pearca czy innego Tomkinsa o najblizszej rozbudoie Anfield. Wierz lub nie ale ci sami dziennikarze ponad 10 lat temu pisali niemalto samo i gówno wilkie z tej rozbudowy było także podziwiam frajerów, ktorzy dalej daja im sie nabierać.

Co do reszty. Pisałem że Carra gówno dostanie nie przedłuzenie kontraktu to mnie wysmiewałeś. Potem pisałem że Carra gówno dostanie nie miejsce w sztabie szkoleniowym to mnie wysmiałes. Potem pisałem ze suarek bedzie chciał za wszelką cene z Liverpoolu odejsc to... zgadnij co... tez mnie wysmiwałes. Powiedz co się z moich tzw prognoz się nie sprawdziło? Ja ci podpowiem NIC. Wszytsko o czym pisałem sie w koncu potwierdziło mimo twch usilnych prób mnie osmieszania.Uwierz, żaden mój cel w tym a by Ciebie dyskredytować, poprostu czasem cos wiem wiecej co sie w klubie naszym ukochanym dzeje niz pismaki wiedza i rozgłaszaja. Powinieneś raczej to docenić a nie na kazdym koroku prónbować mnie zdyskredytować. Czasem wiem gówno i gówno sie z tego potwirdza ale takim gównem staram sie na forum nie dzielić. Ale jak juz wiem cos w miare sprawdzonego to to napisze. I jeszcze się nie przejechałem na swoich prognozach i na prognozach "kumpli z liverpoolskiego pubu"

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 cze 2013, 23:38

Nie wiem czy kiedykolwiek rozmawialiśmy o tym, że Suarez będzie chciał za wszelką cenę odejść z Liverpoolu, ale mniejsza o to. Jeśli chodzi o dyskusję o Carragherze, to nie naśmiewałem się z Twojego przekonania, że Jamie nie dostanie nowej umowy. Mało tego - pisałem, że nie dziwię się, że klub nie zaoferował mu jej przedłużenia.

Pisałeś, że klub nie sprowadzi w tym oknie żadnego środkowego obrońcy, a jedynymi alternatywami dla Aggera i Skrtela będą Coates i Kelly. Tymczasem Toure został już oficjalnie potwierdzony, Ilori pewnie zostanie w przyszłym tygodniu, a przed klubem prawdopodobnie długie negocjacje w sprawie Papadopulosa, który jest priorytetem Rodgersa jeśli chodzi o miejsce u boku Aggera. Coates pewnie lada moment zmieni otoczenie. Pisałeś również o tym, że priorytetem Rodgersa będzie sprowadzenie lewego obrońcy i defensywnego pomocnika, co również nie ma przełożenia na rzeczywistość. Jeśli to nie jest przejechanie na prognozach owych kumpli, to nie wiem co nim jest.

Nie ma jednak sensu bawić się w wyliczanki. Chcę w gruncie rzeczy powiedzieć tyle, że stwierdzenie "za każdym razem wychodzi na moje" jest naprawdę zabawne.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 16 cze 2013, 0:04

Pisałem, że sprowadzenie środkowego obrońcy zależy od decyzji Skrtela. Nie sądziłem, że Brendan wykombinuje ŚO za free (nikt sie tego nie spodziewał, nawet twoje ulubione pismaki z LiverpoolEcho) ale dalej twierdze, że sprowadznie Papadopulosa czy jakiegokolwiek innego ŚO za kase, bedzie się bezposrednio wiazało z odejsciem Skrtela, o czym juz dawno pisałem. Po prostu miałem nadziej, że jednak Słowak sie na Brendana nie obraził i powalczy o miejsce w składzie. Co raz wiecej, musze przyznać, wskazuje na to, że tak nie bedzie jednak.
Tego Iloriego nie znam kompletnie mam tylko nadziej, że nie bedzie kolejnym Pellerinio, jesli ma to byc ŚO. A lewego defensora w tym okienku tak czy tak Brendan kupi. Wspomnisz jeszcze moje słowa. Czy to bedzie ten francuz o którym pisałem kilka tygodni temu? Nie wiem, raczej watpie ale w to, ze na celowniku jest jakis left back jestem pewien. Podobnie tego, że klub rozglada się usilnie za defensive midfielder. Miałem przez moment całkiem nie bez podstawne nadzieje na Wanyame z Glasgow ale raczej jesli w klubie ktos o nim myslał to jedynie przez chwile i raczej nie na powaznie. A szkoda.

Masz ogólnie racje. Ostatnio faktycznie pisałem głównie o left backu i defensive midfielder ale zauważ, okienko sie nawet jeszcze nie zaczęło Poczekajmy. Ja swoich prognoz raczej jestem pewien... niestety w sumie, bo jak tak to wszystko na chłodno analizowaliśmy to wyszło nam że na powanie w walke o LM Liverpool włączy sie nie szybciej niz w 2016 roku a to i tak przy załozeniu że Rodgers okażę się tym na kogo wszyscy liczymy, a zaden nowy wujek z walizka niepotrzebnej kasy w konkurencji sie nie pojawi. Po prostu raczej przyszły sezon bedzie kolejnym przejsciowym tak zwanym. Przy dbrych wiatrach jak mówie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 cze 2013, 0:14

Chciałbym wspomnieć te słowa o lewym obrońcy, naprawdę. Najlepiej gdyby wiązały się z odejściem Enrique, co akurat jest mało prawdopodobne.

Ilori kolejnym Pellegrino? Skąd w ogóle to porównanie? Chłopak ma 21 lat, Pellegrino w momencie transferu miał 34. Kupno młodego Portugalczyka w żadnym stopniu nie łączy się z odejściem Skrtela, tylko Coatesa, który miał być wg Ciebie czy Twojego znajomego pierwszą alternatywą dla Aggera i Skrtela.

Swoją drogą Norwich chce Shelveya, którego klub puści, jeśli wpłynie oferta w wysokości co najmniej 5 mln funtów.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 16 cze 2013, 0:32

Rozmawiałem kiedys ze Coatsem i jak go zobaczyłem, chłopina prawie 2x2 i to zraz po podpisaniu kontraktu, mysle no jak on się w Premier League nie sprawdzi to juz zaden południowy amerykaniec nie ma szans. Tylko ze Sebastian nawet pół szansy nie dostał. Dlatego liczyłem, że ktos w koncu mu zaufa. Naprawde mam gruba nadzieje, że chłopak odejdzie do Fulham, Stoke czy innego angielskiego klubu i pokaze na co go stać. Bo to ze juz z Liverpoolu jest na wiekszość procentów wytransferowany tez juz słyszałem. Niestety.

Swoja droga kiedys widziałem się tez z Gabrielem Palettą. Też chłop jak dąb, troche jedynie mniejszy od Sebastiana a kariery na wyspach zadnej nie zrobił. No ale o nim słyszałem tez rózne dziwne opowiesci, które mogły mu jednak przeszkadzac w profesjonalnej karierze. Seba z tego co sie da słyszec to choernie ułozony chłopak dlatego mu kibicuje nawet jak juz nie będzie w The Reds

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 cze 2013, 0:52

Ja najchętniej bym Coatesa wypożyczył do klubu grającego w Premier League, ale podejrzewam, że zarząd i sam Rodgers będą woleli pieniądze na kolejne wzmocnienia i Urugwajczyk odejdzie z klubu raz na zawsze.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 16 cze 2013, 12:34

Daaaamian pisze:Strona estadiodeportivo.com podaje, że Liverpool dogadał się z Sevillą w sprawie Luisa Alberto. Kwota transferu ma wynieść 8 mln euro. Oficjalne potwierdzenie transferu w przyszłym tygodniu.

Kim on niby jest żeby płacić za niego 8 mln euro?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 cze 2013, 12:51

Nie do mnie to pytanie. Ponoć w tych 8 mln euro zawarte są już zmienne, które ewentualnie wpłacimy Sevilli po spełnieniu określonych w umowie warunków.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 17 cze 2013, 10:46

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aIU#t=135s

Dwa dni potem udzielał wywiadu jakiemus Brytyjczykowi w którym zapewniał, ze całym sercem kocha Liverpool FC i Liverpool.
Schizofrenia zaawansowana :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 cze 2013, 10:53

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to fake, prawda?

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 17 cze 2013, 11:06

Biały pisze:
Daaaamian pisze:Strona estadiodeportivo.com podaje, że Liverpool dogadał się z Sevillą w sprawie Luisa Alberto. Kwota transferu ma wynieść 8 mln euro. Oficjalne potwierdzenie transferu w przyszłym tygodniu.
Kim on niby jest żeby płacić za niego 8 mln euro?
Gwiazdą Segunda :lol:
Wychowanek Sevilli, ale w poprzednim sezonie grał na wypożyczeniu w Barcy B. Cofnięty napastnik, lub skrzydłowy. Najbardziej wartościowy piłkarz Barcy B w poprzednim sezonie
W tym sezonie miał ponad 20 punktów a klasyfikacji kanadyjskiej(bodaj 11/11 czy coś podobnego)
Barcelona mogła go wykupić za 4 mln euro ale nie skorzystała

Na youtube jest sporo filmików z nim

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 cze 2013, 11:15

Ja gdzieś czytałem, że 11 bramek i 17 asyst, ale nie chce mi się tego weryfikować.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”