Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 04 lip 2011, 12:04
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 lip 2011, 12:23
Bardzo dobry i wszechstronny zawodnik. Najczesciej gra na srodku obrony lub defensywnym pomocniku,choc na boku tez dalby rade. Jak na czarnoskorego gracza dosyc srednie warunki fizyczne,ale nadrabia sprytem,skocznoscia i koordynacja. W Juve bylby zapewne zapchajdziura w pozytywnym tego slowa znaczeniu.(L)oczkerson pisze:Doktorek mówi ci coś nazwisko Eliaquim Mangala? Bo ponoć na radarze JUVE.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 lip 2011, 23:35
Z tymi zawodnikami mamy rzekomo się pożegnać. Generalnie bez zarzutu, ale nie wiem czemu sprzedają Melo, nawet jak przyjdzie Vidal to nie jest on typem przecinaka, którego będzie nam potrzeba jeśli Pirlo ma grać w podstawie. Marchisio też przecież DM-em nie jest.Alex Manninger, Zdenek Grygera, Marco Motta, Fabio Grosso, Momo Sissoko, Tiago Mendes, Felipe Melo, Luca Toni, Vincenzo Iaquinta, Jorge Martinez, oraz Amauri.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2011, 0:15
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 lip 2011, 0:38
Mniejsza o to, czy sprzedaż czy koniec kontraktu i tak nic byśmy za niego nie dostali. Życzę mu powodzenia w Wolfsburgu, bo był jednym z niewielu bocznych obrońców, którzy nie wywoływali u mnie odruchu wyłączenia transmisji.(L)oczkerson pisze:Salichamidzic to raczej odchodzi za darmo bo mu się kontrakt po prostu skończył.
Jak najdalej stąd... Ale najprawdopodobniej zostanie w Turynie, to mercato jest jak na razie zbyt dobre w wykonaniu Marotty, żeby nie były łyżki dziegciu w beczce miodu(L)oczkerson pisze:A no i Motta powiedział, że albo JUVE albo zagranica. Może jednak Atletico?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2011, 0:43
Ja też Hasana zawsze darzyłem sympatią.Mniejsza o to, czy sprzedaż czy koniec kontraktu i tak nic byśmy za niego nie dostali. Życzę mu powodzenia w Wolfsburgu, bobył jednym z niewielu bocznych obrońców, którzy nie wywoływali u mnie odruchu wyłączenia transmisji.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 lip 2011, 1:09
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 lip 2011, 1:12
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lip 2011, 1:12
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 lip 2011, 1:13
A no i Motta powiedział, że albo JUVE albo zagranica. Może jednak Atletico?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2011, 10:49
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lip 2011, 11:03
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2011, 11:04
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lip 2011, 11:06
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2011, 11:14
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited