Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 24 maja 2011, 22:34
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 24 maja 2011, 22:38
To i tak nie było skierowane przeciw CFC. To nie wina klubu, który zresztą w samej Anglii był u mnie zawsze bezpośrednio za United. Ale wściekłem się wtedy niemożliwie. Stąd, tym bardziej bym nie chciał żeby odszedł Lampard, bo to z nim staram się dziś utożsamiać Chelsea.Od razu mówię, że nie zamierzam w taką dyskusję wchodzić, chyba że przeczytam tu jakieś głupoty
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 24 maja 2011, 22:41
Trzymasz za United i Chelsea jednocześnie?czarny_samael pisze:To i tak nie było skierowane przeciw CFC. To nie wina klubu, który zresztą w samej Anglii był u mnie zawsze bezpośrednio za United. Ale wściekłem się wtedy niemożliwie. Stąd, tym bardziej bym nie chciał żeby odszedł Lampard, bo to z nim staram się dziś utożsamiać Chelsea.Od razu mówię, że nie zamierzam w taką dyskusję wchodzić, chyba że przeczytam tu jakieś głupoty
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 24 maja 2011, 23:14
ŹleTrzymasz za United i Chelsea jednocześnie?Czy coś źle zrozumiałem?
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 25 maja 2011, 0:28
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 25 maja 2011, 1:13
Gdzie? A pozostałe dwa transfery (Young i ten młody obrońca) też zostały potwierdzone?ferguson potwierdzil. de gea.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 25 maja 2011, 8:39
SexyBjacz Cz 20.05.2010 17:39 pisze:David de Gea . Nie potrafie tego racjonalnie wytlumaczyc , nie mam infa od Boga , nie kontaktowalem sie z Alexem , takie mam przeczucie ze go zgarniemy I szczerze nie mialbym nic przeciwko .
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 25 maja 2011, 10:09
De Gea to perfekcyjny gracz dla Manchesteru. Moim zdaniem nie ma lepszego, bardziej perspektywicznego, młodego bramkarza na świecie. Wybór ze wszech miar trafny. To będzie prawdziwy następca Schmeichela i van der Sara.miguel indurain pisze:ferguson potwierdzil. de gea.
Futbolski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 25 maja 2011, 10:51
Liso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 maja 2011, 10:54
Tylko pytanie po co aż tylu uzdolnionych golkiperów w MU. Rozumiem, iż kontuzje, urazy itd ale wkrótce może się okazać, że po kilku miesiącach ten rezerwowych nie bedzie potrafił tego zdzierżyć

Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 25 maja 2011, 13:40

SexyBitch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 maja 2011, 14:03
Prezydent Atletico Madryt, Enrique Cerezo podkreśla, że hiszpański klub nie słyszał nic oficjalnego od Manchesteru United na temat przejścia bramkarza, Davida De Gei
De Gea był od pewnego czasu łączony z odejściem do Manchesteru United. Angielski klub miał poinformować o transferze bramkarza w poniedziałek. Jednak trener, Alex Ferguson we wtorek potwierdził, że De Gea przechodzi do 'Czerwonych Diabłów'.
Ale Cerezo powiedział dla Cadena Ser:
- Nie wiemy nic. Oficjalnie ani Manchester (United) ani sam zawodnik nie poinformował nas o niczym.
- On dobrze wie, że może negocjować (z innymi klubami), ale zawsze będzie trzeba zapłacić klubowi.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 25 maja 2011, 14:07
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 maja 2011, 14:17
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 25 maja 2011, 14:24
Tylko że mowa była o 3 transferach, a jest już De Gea i prawdopodobnie Varane i Young. IMO to może być wszystko i ciągle zostaniemy bez rozgrywającego...Ferguson mało kiedy mówił o konkretym zawodniku zanim ten podpisał kontrakt, zapewne prezes Atetico wie wiecej ale nie może powiedzieć.SAF nie poruszał by transferu De Gei gdyby nie był pewny.Ciekawe okienko sie szykuje, De Gea,prawdopodobnie klon Rio z Francji czyli Varane.....jeszcze skrzydłowy,srodkowy pomocnik i gitara
czarny samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio