Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 22 cze 2013, 12:20
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 24 cze 2013, 13:25
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 24 cze 2013, 13:42
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 cze 2013, 21:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 cze 2013, 22:00
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 cze 2013, 22:16
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 25 cze 2013, 22:37
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 cze 2013, 22:38
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 cze 2013, 1:09

Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 cze 2013, 9:07
W jego przypadku będziecie chyba musieli sięgnąć nieco głębiej do kieszeni. Szachtar sprzedawać go nie musi, więc pewnie będzie stał przy swoim.Daaaamian pisze:Mam nadzieję, że kolejnym poważnym wzmocnieniem będzie Mkhitaryan, o którym mówi się od dłuższego czasu.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 cze 2013, 10:05
Raczej kwestią Valdesa. Jeśli Victor teraz odejdzie to możliwe.Tylko, że on twierdzi, że zostaje do 2014. Pewnie dlatego, że nie ma ofertDaaaamian pisze: Pytanie tylko jaka przyszłość czeka Hiszpana. Podejrzewam, że jego transfer do Barcelony jest kwestią czasu.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 cze 2013, 10:16
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 26 cze 2013, 10:20
Musi, zawodnik ma klauzule w swoim kontrakcie. Największym problemem jest fakt, że ukraiński klub nie posiada stu procent praw do tego zawodnika wiec nawet jeżeli Liverpool dogada się z Szachtarem to i tak później będzie musiał wyłożyć dodatkową kwotę żeby pokryć prywatnych inwestorów.Duch pisze:Szachtar sprzedawać go nie musi, więc pewnie będzie stał przy swoim.
Jeżeli Rodgers będzie wystawiał marnego Reine w pierwszym składzie kosztem Belga to powinien zostać zwolniony.Mam nadzieję, że Mignolet nie trafi na ławkę tylko dlatego, że Reina grał będzie za nazwisko. Belga wysoko sobie cenię, za to jak kilka razy wspominałem Hiszpan jest dla mnie przeciętnym i niepewnym bramkarzem.
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 cze 2013, 12:34
Oczywiście, że ma klauzulę ale okazać się może że będziecie musieli mu posolić nieźle tygodniówki. Miał świetny sezon Armeńczyk i na pewno będziecie mieli mocnego konkurenta na rynku. Pojawiają się informacje o dużym zainteresowaniu Borussii, a na dzień dzisiejszy jest to dużo ciekawszy kierunek niż LiverpoolBiały pisze:Musi, zawodnik ma klauzule w swoim kontrakcie. Największym problemem jest fakt, że ukraiński klub nie posiada stu procent praw do tego zawodnika wiec nawet jeżeli Liverpool dogada się z Szachtarem to i tak później będzie musiał wyłożyć dodatkową kwotę żeby pokryć prywatnych inwestorów.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 cze 2013, 14:19
Ormianinmajer13 pisze:Armeńczyk

Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio