Liverpool (zbiorczy) - Strona 579

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 22 cze 2013, 12:20

Wierzę, że Rodgers znowu zaskoczy znalezieniem potencjalnej gwiazdy, ale osobiście nie widzę sensu w kupowaniu zawodnika z drugiej ligi hiszpańskiej. Na zapleczu Primera Division taki Suso pewnie wykręcałby podobne statystyki.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 24 cze 2013, 13:25

Poszła plota, że Liverpool chce sprzedać Hendersona a w jego miejsce pozyskać Wanyame. Nie mam pojęcia kim jest ten drugi, ale perspektywa odejścia Jordana jest całkiem przyjemna.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 24 cze 2013, 13:42

A jak u niego z techniką? Można po nim się spodziewać czegoś więcej w tym elemencie gry niż od przeciętnego defensywnego pomocnika?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 cze 2013, 21:52

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ool-switch

dobry transfer. Przyda się, zwłaszcza ze dobry i wciąż młody.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 cze 2013, 22:00

Bardzo dobry transfer. Jak któryś z GK w PL zasłużył na transfer "wyżej" to IMO był to właśnie Mignolet (Begović też dawał radę ale Belg był lepszy). Sporo pociechy mogą mieć w Liverpoolu z Belga.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 cze 2013, 22:16

Świetny transfer a Fani Sunderlandu powinni mu wybudować pomnik za utrzymanie drużyny w lidze

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 25 cze 2013, 22:37

Ciężko znaleźć lepszego następcę Reiny. Świetny transfer, jestem pewien, że Belg wkrótce będzie wymieniany w pierwszej trójce najlepszych bramkarzy na wyspach.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 cze 2013, 22:38

Patrząc na ranking piłki już jest :wink:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 cze 2013, 1:09

Gwoli uzupełnienia - Mignolet kosztował 9 mln funtów. Świetny transfer. Belg bez dwóch zdań jest w tym momencie lepszym bramkarzem niż Reina. Pytanie tylko jaka przyszłość czeka Hiszpana. Podejrzewam, że jego transfer do Barcelony jest kwestią czasu.

Obrazek

Obrazek

Negocjacje w sprawie transferu Tiago Iloriego utknęły w martwym punkcie. Kością niezgody jest oczywiście kwota odstępnego za Portugalczyka. Podobno Liverpool złożył do tej pory jedną ofertę za Iloriego w wysokości 2,9 mln funtów.

Ian Herbert z the Independent zdementował plotki łączące klub z graczem Celticu - Victorem Wanyamą.

16-letni Sergi Canos z Barcelony w najbliższych dniach powinien podpisać kontrakt z Liverpoolem. Zainteresowanie Hiszpanem wykazywały podobno Arsenal i Chelsea.

Mam nadzieję, że kolejnym poważnym wzmocnieniem będzie Mkhitaryan, o którym mówi się od dłuższego czasu.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 cze 2013, 9:07

Daaaamian pisze:Mam nadzieję, że kolejnym poważnym wzmocnieniem będzie Mkhitaryan, o którym mówi się od dłuższego czasu.
W jego przypadku będziecie chyba musieli sięgnąć nieco głębiej do kieszeni. Szachtar sprzedawać go nie musi, więc pewnie będzie stał przy swoim.

MIgnolet - świetny ruch i bramkarz na lata.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 cze 2013, 10:05

Daaaamian pisze: Pytanie tylko jaka przyszłość czeka Hiszpana. Podejrzewam, że jego transfer do Barcelony jest kwestią czasu.
Raczej kwestią Valdesa. Jeśli Victor teraz odejdzie to możliwe.Tylko, że on twierdzi, że zostaje do 2014. Pewnie dlatego, że nie ma ofert :wink: Drugi bramkarz, Pinto, przedłużył umowę, więc póki co dla Reiny nie ma miejsca.
Co innego za rok. Przyjdzie jakiś młody bramkarz, może Ter Stegen i Reina jako zabezpieczenie, mentor, oraz gość od dobrej atmosfery byłby bardzo przydatny.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 cze 2013, 10:16

Mam nadzieję, że Mignolet nie trafi na ławkę tylko dlatego, że Reina grał będzie za nazwisko. Belga wysoko sobie cenię, za to jak kilka razy wspominałem Hiszpan jest dla mnie przeciętnym i niepewnym bramkarzem.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 26 cze 2013, 10:20

Duch pisze:Szachtar sprzedawać go nie musi, więc pewnie będzie stał przy swoim.
Musi, zawodnik ma klauzule w swoim kontrakcie. Największym problemem jest fakt, że ukraiński klub nie posiada stu procent praw do tego zawodnika wiec nawet jeżeli Liverpool dogada się z Szachtarem to i tak później będzie musiał wyłożyć dodatkową kwotę żeby pokryć prywatnych inwestorów.

Mam nadzieję, że Mignolet nie trafi na ławkę tylko dlatego, że Reina grał będzie za nazwisko. Belga wysoko sobie cenię, za to jak kilka razy wspominałem Hiszpan jest dla mnie przeciętnym i niepewnym bramkarzem.
Jeżeli Rodgers będzie wystawiał marnego Reine w pierwszym składzie kosztem Belga to powinien zostać zwolniony.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 cze 2013, 12:34

Biały pisze:Musi, zawodnik ma klauzule w swoim kontrakcie. Największym problemem jest fakt, że ukraiński klub nie posiada stu procent praw do tego zawodnika wiec nawet jeżeli Liverpool dogada się z Szachtarem to i tak później będzie musiał wyłożyć dodatkową kwotę żeby pokryć prywatnych inwestorów.
Oczywiście, że ma klauzulę ale okazać się może że będziecie musieli mu posolić nieźle tygodniówki. Miał świetny sezon Armeńczyk i na pewno będziecie mieli mocnego konkurenta na rynku. Pojawiają się informacje o dużym zainteresowaniu Borussii, a na dzień dzisiejszy jest to dużo ciekawszy kierunek niż Liverpool ;)

http://www.101greatgoals.com/blog/dortm ... e25m-bild/

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 cze 2013, 14:19

majer13 pisze:Armeńczyk
Ormianin

Tony Barrett podaje, że jesteśmy zainteresowani sprowadzeniem Gerarda Deulofeu.

Obrazek

Pożegnanie Aspasa z Celtą Vigo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”