Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 13 paź 2021, 16:04
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 13 paź 2021, 18:38
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 13 paź 2021, 18:50
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 13 paź 2021, 19:13
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 13 paź 2021, 19:21
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 paź 2021, 19:27
po części trochę tak było. Wiadomo, Messi to genialny drybler, ale on po prostu biegnie między obrońcami podczas gdy tacy Ronaldinho czy gruby Ronaldo potrafili przy dryblingu zrobić coś po czym zbierało się szczękę z podłogi.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 13 paź 2021, 19:29
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 13 paź 2021, 19:31
Niby co gruby Ronaldo robił? Przekładał nogi nad piłką. Widziałem wszystkie jego gole. Wielokrotnie. Naprawdę super urody tam nie było najczesciej... Po prostu znakomicie wykańczał. Ale żeby jakoś magicznie czarował w dryblingu? Messi drybluje duzo lepiej.Delpiero14 pisze: ↑13 paź 2021, 19:27po części trochę tak było. Wiadomo, Messi to genialny drybler, ale on po prostu biegnie między obrońcami podczas gdy tacy Ronaldinho czy gruby Ronaldo potrafili przy dryblingu zrobić coś po czym zbierało się szczękę z podłogi.
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 paź 2021, 19:45
W 2h zebrali max czyli 4,5 mln. To NIE JEST inwestycja. Stanowski to wielokrotnie mówił, jeśli chcesz zarobić, to nie w ten sposób. To zabawa. Crowdfounding jak widać w Polsce ma ogromne rezerwy. Jeśli Stanowski ma siły i chęci...te KTS Weszło może za jakiś czas zawitać w Ekstraklasie.Kesz pisze: ↑13 paź 2021, 18:38Tak z innej beczki... Widzę, że Kanał Sportowy prowadzi transmisje i chce uzbierać 4,5 mln zł sprzedając akcje klubu KTS Weszlo... Bodaj w 20 min uzbierali już 1 mln zł i ludzie kupują te akcje jak pojebani... Eeee sam nie wiem czy w tym szaleństwie jest metoda... Dziwie się ludziom, że inwestują w ciemno pieniądze ale kto wie, może kiedyś na tym zarobią, ja się nie znam na takich rzeczach.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 13 paź 2021, 19:46
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 paź 2021, 19:46
oj jaral sie za mlodu czlowiek tym filmikiem. tylko tak z perspektywy czasu to tam jednak CGI musialo wjechac z tymi kilkoma poprzeczkami z rzeduKesz pisze: ↑13 paź 2021, 19:21Z tym Ronaldinho to się nawet zgodzę. W moim odczuciu Ronaldinho był najbardziej genialnym piłkarzem jakiego widziałem, ale jednocześnie niezwykle zmarnowanym potencjałem i sam sobie jest winny. Gdyby Ronaldinho się odpowiednio prowadził i odpowiednio kierował swoją karierą, to zdominował by całe swoje pokolenie bezkonkurencyjnie. Przy Messim się ludzie spuszczają nawet jak drepcze po boisku i pluje w stronę przeciwników, co nie zmienia faktu, że to fenomenalny piłkarz, ale moim zdaniem Ronaldinho miał znacznie większe możliwości i talent niż CR7 czy Messi... Szkoda, że jego kariera tak się potoczyła a nie inaczej.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 13 paź 2021, 19:49
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 13 paź 2021, 20:50
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 paź 2021, 21:03
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 13 paź 2021, 21:11
Hersk
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl