Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 03 sty 2010, 13:53
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 03 sty 2010, 14:02
aldoraine
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 sty 2010, 14:16
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 sty 2010, 14:56
Brothers w wersji DvDRip juz jest do zassania w sieci od kilku dni(L)oczkerson pisze:Ja też czekam na nowy film z Natalie Portman czyli "Brothers"
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 sty 2010, 15:00
Jasne : data premiery: 2009-12-03 (Świat). Co najwyżej DVDscreener, którego odradzam.Brothers w wersji DvDRip juz jest do zassania w sieci od kilku dni
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 sty 2010, 15:35
ta a swistak siedzi...Marco_Van_Basten pisze:Jasne : data premiery: 2009-12-03 (Świat). Co najwyżej DVDscreener, którego odradzam.Brothers w wersji DvDRip juz jest do zassania w sieci od kilku dni
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 sty 2010, 0:26
Obejrzałem i mi się naprawdę podobał. Owszem film jest wręcz odrażający, tak odrażający jak ukazanie cudu życia jakimi mają być narodziny dziecka czy ten stosunek. Prześmierdnięty gorzałą, błotem i brzydkim komunizmem, ale taki miał być. To co mi się w nim uderzyło najbardziej to brak zainteresowania. Jesteśmy ostatecznie świadkami policyjnego rozpoznania, czy jak to tam się nazywa, a policja nawet nie myśli o tym by rozwiązać sprawę. Będzie tak jak postanowil prokurator, jak będzie chciała SB, jak będzie wygodniej dla układzików.Cris7 pisze:Jeśli chodzi o ten film, to żałuję pieniędzy i czasu. Zupełnie nie trzyma w napięciu. Postawiono na przewagę okrucieństwa nad treścią. Totalnie się zawiodłem.(L)oczkerson pisze:Najwięcej obiecuje sobie po Domu złym, ale jeszcze nie oglądałem
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 sty 2010, 10:32
uświadom sobie że Polska to raczej opóźniony kraj więc nie oczekuj cudów, w 2006 byłem w Londynie i 16 czerwca oglądałem tam w kinie Tokyo Drift po przyjeździe do Polski w sierpniu okazało się że za 4 dni dopiero premiera tutaj... n/cMarco_Van_Basten pisze:Jasne : data premiery: 2009-12-03 (Świat). Co najwyżej DVDscreener, którego odradzam.Brothers w wersji DvDRip juz jest do zassania w sieci od kilku dni
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 sty 2010, 10:56
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 05 sty 2010, 11:36
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 05 sty 2010, 11:36
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 05 sty 2010, 12:28
Znowu kłania się brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Zauważyłem, że jest to nagminne na tym forum. Cieszy mnie to, że podróżujesz i widziałeś wspaniały film Tokyo Drift w kinie, ale nie rozumiem jaki sens miała ta uwaga. Ja rozumiem, że Polska to kraj zacofany, ale nawet w nowoczesnej Ameryce nie wyszedł jeszcze DVD RIP filmu Brothers. Jest tak zwany DVD screener czyli kręcony cyfrówką obraz przedpremierowego DVD (sprawdziłem sobie dokładnie na niezawodnej stronie google.pl). Mniej chorej nienawiści i pisania postów tylko po to, aby zwiększyć liczbę wypowiedzi pod nickiem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia !uświadom sobie że Polska to raczej opóźniony kraj więc nie oczekuj cudów, w 2006 byłem w Londynie i 16 czerwca oglądałem tam w kinie Tokyo Drift po przyjeździe do Polski w sierpniu okazało się że za 4 dni dopiero premiera tutaj... n/c
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 sty 2010, 13:06
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 06 sty 2010, 15:56
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 sty 2010, 21:37
Mogę się tylko zgodzić. Byłem na 2D, bo za 3D nie przepadam. Efekty oczywiście zajebiste, praca wykonana bardzo dobrze pod tym kątem. Ale obraz tak jak wspomniałeś potwornie nudny i kompletnie przewidywalny. Zresztą film sam w sobie chory. Koleś zakochuje się w jakimś niebieskim stworze i dla niej zabija ludzi. No naprawdę zajebiście panie Cameron.Diamen23 pisze:Rozczarowany jestem Avatarem, idealna papka dla Amerykanów, oni będą zachwyceni. Oglądałem w 3d i po pierwszych minutach byłem naprawdę oczarowany wyglądem całej planety, ale później jakoś wszystko zaczęło się nudzić. Ogólnie efekty robią wrażenie, ale nie aż takie jakich oczekiwałem. Chyba po prostu za dużo oczekiwałem.
Fabuła śmieszna, przewidywalna. Nic ciekawego według mnie, już nigdy nie pójdę na film tylko dla efektów.
Cris7
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio