Manchester United (zbiorczy) - Strona 59

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 cze 2005, 19:12

krzychu212 pisze:A jak się potoczyła sprawa z niejakim Mikelem :?: Który po przeprowadzce do ManU nagle zmienił priorytety i chce przejść do Chelsea. To chyba młody napastnik i w takim razie nie trzeba nowego golleadora w ManU.
To jest środkowy pomocnik! Nie wiadomo co z nim narazie. Z tego co wiem jest do końca sezonu w Lyn Oslo. Tam sezon trwa dłużej. Jeśłi nie chce grać w MU to trzeba go sprzedać i zarobic na nim. :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 cze 2005, 19:21

Mikel nie chce grać dla MU, tylko dla Chelsea. :P Na pilka.pl jest nawet z nim wywiad... ;) Rzekomo go zmusili do podpisania kontraktu z "Czerwonymi Diabłami". Oby to nie była prawda, bo znowu się nagonka zacznie...

Inna ważna informacja to taka, iż: Essien chciałby grać w Chelsea! Kolejny gracz, który ma wybierać pomiędzy MU a 'The Blues' wybiera ekipę ze Stamford Bridge... :?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 cze 2005, 19:54

Anka pisze:Mikel nie chce grać dla MU, tylko dla Chelsea. :P Na pilka.pl jest nawet z nim wywiad... ;) Rzekomo go zmusili do podpisania kontraktu z "Czerwonymi Diabłami". Oby to nie była prawda, bo znowu się nagonka zacznie...

Inna ważna informacja to taka, iż: Essien chciałby grać w Chelsea! Kolejny gracz, który ma wybierać pomiędzy MU a 'The Blues' wybiera ekipę ze Stamford Bridge... :?
Wiem, że z Mikelem jest sprawa niejasna. Ale to wszystko przez rusków :!: :!: :!:
Co do Essiena, Chelsea chciałaby go mieć. Ale Glazer obiecał kibicom MU, że sprowadzi go na OT. Tylko jest jeden problem. Malcolm przejmuje MU dopiero 20 czerwca, a jak wiadomo okno transferowe już otwarte, dlatego Chelsea może go zgarnąć. I w tym sęk... :cry:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 cze 2005, 20:04

Wiem, że z Mikelem jest sprawa niejasna. Ale to wszystko przez rusków
A co do sprawy Mikela mają Rosjanie? Przecież Chelsea nawet się Mikelem nie interesowała... Wysłali tylko swoich działaczy, by go obejrzeli... :)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 cze 2005, 20:31

Oj maja i to duuużo. Szczególnie jeden: Roman Abramowicz :!:
Mikel mówił, gdy podpisał kontrakt z MU, że zawsze marzył o grze w tak wielkim klubie jakim niepodważalnie jest Manchester United. Następnie, bardzo ucieszył się, gdy Ferguson zapowiedział, że zrobi na jego cześć przyjęcie. Ok. tydzień później, John niespodziewanie zniknął. Okazało się, iż jest w jakimś hotelu w Londynie. Porozmawiał z nim Kenyon z Abramowiczem w towarzystwie dwóch ruskich "karkich" i młody nigeryjczyk nagle, z dnia na dzień zmienił decyzję. Od tej pory zapragnął gry w Chelsea Londyn - w klubie z "tradycjami" i KASĄ :!: Pokochał miłość do pieniędzy dzięki świetnej polityce transferowej (czyt. zmuszaniu zawodników) klubu z Londynu.
Pozdro :!: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 05 cze 2005, 12:06

Manumef pisze:
krzychu212 pisze:A jak się potoczyła sprawa z niejakim Mikelem :?: Który po przeprowadzce do ManU nagle zmienił priorytety i chce przejść do Chelsea. To chyba młody napastnik i w takim razie nie trzeba nowego golleadora w ManU.
To jest środkowy pomocnik! Nie wiadomo co z nim narazie. Z tego co wiem jest do końca sezonu w Lyn Oslo. Tam sezon trwa dłużej. Jeśłi nie chce grać w MU to trzeba go sprzedać i zarobic na nim. :wink:
Dzięki za sprostowanie. Mikel w takim razie by się przydał, tylko czy klub nadal będzie chciał gracza który z dnia na dzień ma ochotę przechodzic to najgroźniejszego rywala :)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 05 cze 2005, 16:40

Carlos Quieroz oznajmił, iż przejście Cristiano Ronaldo do Realu Madryt jest jedynie nieudaną spekulacją. Ronaldo zostaje w MU, gdyż na nim oraz na Rooney'u będzie opierany skład drużyny. Uff ulżyło mi.

P.S. Piękna bramka Crisa w meczu POrtugalia - Słowacja. Mamy noowego Becksa :wink:

Edwin van der Sar w MU!! Mamy doświadczonego i penwgo bramkarza. :wink:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 05 cze 2005, 19:49

Edwin van der Sar w MU.... No ciekawie został rozwiązany problem z bramkarzem....Jestem zdania ze na dwa lata on moze grac w MU ale nie więcej.... Jeśli bedzie prezentował taką forme przez ten czas jak do tej pory to jest to godny zakup...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 cze 2005, 20:04

HMMM...Szybko Alex rozwiązał problem. A o Van Der Sarze co powiem... 8) 8) Bramkarz dobry, sprawdzony, doswiadczony, jednak jego wadą jest, że za dwa, trzy lata będzie kończył karierę, bo powiedzmy sobie szczerze, Holender nie jest już młody.

VAN DER SAR Edwin Obrazek
Ur. 1970
Klub: Fulham
Pozycja: BRAMKARZ
Goli w reprezentacji: 0
Występów w reprezentacji: 89
Od wielu lat numer jeden bramce Holandii. Znakomicie gra nogami. Czasem spełnia rolę ostatniego obrońcy.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 07 cze 2005, 20:06

SAm nie wiem co myśleć o tym transferze. :cry: Z jednej strony pozyskaliśmy pewnego i doświadczonego bramkarza. Z drugiej zaś został on kupiony jedynie na dwa lata (nie chce mi się wierzyć by pograł dłużej), a statystyki potwierdzają, iż jest to bramkarz splasowany na 21 miejscu w rankingu bramkarzy na wyspach :!: Fakt Fulham ma słabą obronę, ale Edwin jest słabszy od Carrolla pod każym względem :!:
Fergie ma chyba nadzieję, że Edwin będzie podporą drużyny, a Howard przy nim sporo się nauczy i za dwa lata będzie pewnym punktem w drużynie. Ale ja na to nie liczę. Nie podoba mi się polityka transferowa klubu.

Jednak sprowadzenie Parka z PSV byłoby naprawdę dobrym posunięciem :!: :wink: ZAwodnik wszechstronny, szybki, potrafiący grać w pomocy na lewej i prawej flance oraz w środku. Wymienność pozycji z Cristiano lub następca Scholesa. Chciałbym zobaczyć tego piłkarza w trykocie MU szczególnie, że jest wart naprawdę śmiesznych pieniędzy - 3mln :!: (choć od zawsze lubię Sneijdera z Ajaxu, ale coś Fergie nie umie zauważyć jego talentu :cry: )

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 cze 2005, 20:31

Oby Park trafił do MU super zawodnik podobne umiejetnośc co Joaqiun taki sam wiek i duzo tańszy i co ważne biega przez cały mecz nie oszczędzając sie takich zawodników lubie.Ferguson w zimie tak bardzo chcial Downinga i teraz coś o tym przycichło chyba dlatego że Kieran jest w dobrej formie. A Sanjider nie jest wcale tak dobrym zawodnikeim tak samo ja Rafael VV są przeciętni i nie widze ich w MU (dzieki HSV). Tacy zawodnicy robią dużo szumu a mało graja!!!!!

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 cze 2005, 20:44

Manchester musi się wziąźć za transfery i to dość poważne. Piłkarze coraz starsi (Scholls, Giggs, Keane teraz van der Saar) wyników nie ma. Od 1999 roku Manu tylko raz przeszło strefę picharową w LM. W 2002 gdzie przegrali z Bayerem Leverkusen. Niemiecki klub miał wtedy szczęście, ale szczęście sprzyja lepszym. Glazer nie wydaje się dobrym rozwiązaniem. Wyników nie ma. W Anglii dominują w ostatnich trzech latach Chelsea i Arsenal, a przeciez niedawno Manu seryjne wygrywało mistrzostwo Anglii. źle się dzieje. W najbliższych dwóch latach nie wróże wielkich sukcesów dla tego klubu. Ferguson także nie jest az tak genialnym trenerem, żeby z takiego klubu uczynić wielką firmę. Benitez z przeciętnego Liverpoolu zrobił potęgę, Murinho wygrał z niznanymi piłkarzami LM (Porto) Rehagel wygrywa mistrzostwa Europy z Grekami. Ferguson nie umie tego zrobić z dobrym klubem. Mam nadzieję, że Ronaldo odejdzie stamtąd. Ciekaw jestem sytuacji w klubie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 cze 2005, 20:55

Po pierwsze Liverpool nie jest zadną potęgą nie umniejszając Benitezowi w lidze grali jak na taki zespół FATALNIE. Liga Mistrzów super im wyszła i zasłużenie wygrali ( troche szczęsicia mieli Olimpiakos. Milan :D )
Ale jednego nie rozumie duża częsci kibiców MU chce mieć w składzie samą mlodzież ja też jestem za zmianmi ale bez przesady
Chelsea musi w tym sezonie udowodnić jak jest silna to będzie dla nich bardzo trudny sezon tak samo jak Arsenal w tym sezonie juz zeszlo troche z nich powietrza . MU się odrodzi!!!1

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 07 cze 2005, 21:11

Rossi pisze:Po pierwsze Liverpool nie jest zadną potęgą nie umniejszając Benitezowi w lidze grali jak na taki zespół FATALNIE. Liga Mistrzów super im wyszła i zasłużenie wygrali ( troche szczęsicia mieli Olimpiakos. Milan :D )
Ale jednego nie rozumie duża częsci kibiców MU chce mieć w składzie samą mlodzież ja też jestem za zmianmi ale bez przesady
Chelsea musi w tym sezonie udowodnić jak jest silna to będzie dla nich bardzo trudny sezon tak samo jak Arsenal w tym sezonie juz zeszlo troche z nich powietrza . MU się odrodzi!!!1
Dokładnie! MU nie może się odmłodzić za wszelką cenę. Musza być również zawodnicy którzy poprowadzą zespól: RIO, van der Sar, Heinze. Na pewno świeża krew mile widziana.
Ja bardzo żałuję że na OT nie trafił bramkarz PSV - Gomes. Jest bardzo dobry, stwierdziłbym nawet, że jest lepszy od VDS.

Richardson jest bardziej perspektywicznym zawodnikem niż Downing, dlatego MU juz nie jest zainteresowane kupnem zawodnika M'Borough.
Benitez z przeciętnego Liverpoolu zrobił potęgę
Zrobił potęgę????? Chyba sobie żartujesz w tym momencie. Fakt wygrali LM zasłużenie i bardzo mnie to cieszy, ale w lidze grali gorzej niz przeciętnie! Cenię Rafę Beniteza za świetne przygotowanie zespołu w Lidze Mistrzów, ale jednak 1 sezon to zbyt mało by zrobić potęgę z ekipy The Reds!

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 07 cze 2005, 21:13

wierze w to Rossi :) ..moim zdaniem manchester w tym sezonie będzie grał skutecznie i co za tym idzie będą wygrywać...tak mi się zdaje...piłkarze się szkolą a teraz ferguson na pewno będzie ich trenował pod kątem wykańczania akcji bo to im baaaardzo słabo wychodziło...mogę dać np przykład z arsenalem w finale FA CUP...statystyki przemawaiły za manchesterem a jednak w karnych dali ciała...tym razem mi sie zdaje że manchester będzie na stówe drugi....co do tego nei mam wątpliwości...bardzo w to wierze i mam nadzieje że tak się stanie....na pierwsze miejsce mi się zdaje że raczej nei wskoczą...ale zobaczymy...w kazdym bądż razie WIERZE W MANU!!!

Zablokowany

Wróć do „Anglia”