AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 59

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 lut 2006, 21:09

No i Marka też nie ma w kadrze na Reggine... Z ciekawości zobaczyłem sobie na livescorze jak radzi sobie Monaco i kolejna niespodzianka..:) Bramke strzelil Christian Vieri :) Powracając do meczu z Regginą. Chciałbym zobaczyć wreszcie występ Marcio Amoroso, więc mam nadzieje, że wejdzie na boisko w II połowie ( bo na występ od 1 minuty szanse są raczej niewielkie). Typuje wynik 1:3

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 lut 2006, 22:22

Marco Van Basten pisze:No i Marka też nie ma w kadrze na Reggine...
Zastanawiam się czemu Carlo go nie powołał :think:
Marco Van Basten pisze: Bramke strzelil Christian Vieri
Może jakiś przypadek :P Albo poprostu Vieri u nas nie mógł się odnaleźć bo ciążyła na nim za duża presja... drugim powodem jest to że grał bardzo mało.
Marco Van Basten pisze:Chciałbym zobaczyć wreszcie występ Marcio Amoroso
Ja już go widziałem :wink: Powinien zagrać bo Szewa naciągnął mięsień i pacynka woli nie ryzykować - Bóg zapłać mu za to :pray: Ale Carlo nigdy nie ryzykował zdrowiem naszych piłkarzy.
Marco Van Basten pisze:Typuje wynik 1:3
Reggina to trudny teren ale wierze że 3pkt. trafią w nasze ręce. Co do wyniku to sam nie wiem ale myśle że wygramy jedną lub dwoma bramkami. Do Reggiiny nie uda się również Cafu podobno kolejny uraz. Ma być dopiero gotowy pare dni przed meczem z Bayernem więc pewnie nie będziemy mogli na niego liczyć.

Cieszy fakt że El Capitano jest już w 100% sprawny i tranuje normalnie ale jeszcze nie zagra...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 lut 2006, 22:46

Łukasz[ACM] pisze:Zastanawiam się czemu Carlo go nie powołał
drobna kontuzja :?

Co do meczu to zadowala nas tylko zwyciestwo inny wynik nawet remis to dla nas porazka nie mozemy teraz tracic pkt. bo Inter badz Juve straca pkt. w tej kolejce co daje nam odrobienie kilku punktow.
Reggina nie gra w tym sezonie za dobrze placza sie gdzies u dołu tabeli choc kilka ostatnich zwyciestw dało im bezpieczna przewage nad ekipami zagrozonymi spadkiem.
No ale zwyciestwa z niezbyt wymagajacymi rywalami ich obrona nie jest najlepsza a bramkarz Pelizzoli w tym sezonie nie moze odonalesc formy z zeszłych sezonow.
Niewatpliwie trzeba uwazac na srodkowego pomocnika Paredesa ktory ostatni strzela piekne bramki grozni napewno beda takze Francesco Cozza oraz strzelec dwoch bramek przeciwko Udine Nicola Amoruso.
My gramy bez Shevy wiec daje to szanse na gre dla Pippo badz Amoroso.
Pippo ostatnio miał dobre wejscie widac jest w formie choc bramke strzelił w typowy dla siebie sposob ;) to jednak był tam gdzie byc powinien.
Napewno Gila pewniak do wyjscia od pierwszej minuty mozna by obok niego dac Amoroso powinien teraz lepiej sie zaprezentowac niz w meczu Coppa Italia bo juz z nami jest od dłuzszego czasu i wie jak juz niektorzy graja oraz forma powinna wrocic bo miał dosc długa przerwe w grze.
Carletto powołał dwoch piłkarzy z primavery choc tylko Lino moze sie załapac na ławke :P ale to dobrze ze daje szanse im na cwiczenie z seniorami trzeba na mlodych stawiac bo ostatnio zaden mlodzik nie dał rady sie przebic.
Co do wyniku to mam nadzieje ze nie stracimy bramki a strzelimy chociaz dwie oby Kaka zagrał tak jak z Treviso bo dawno nie widzielismy tak dobrze grajacego Kaki asystował i strzelał inicjował ataki walczył czyli grał tak jak to od niego wymagamy.
Mam nadzieje ze wygramy bez wiekszych przeszkód i troche odrobimy strate do Interu badz Juve i najwazniejsze by nasi łapali forme na LM :]

Forza Milan

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lut 2006, 4:01

Nie napisze zapowiedzi zeby nie robic Hunterowi konkurencji :)

Zarzuce za to linkiem do meczu:
http://planet.nana.co.il/livetv/s12-2/R ... Milan.html

Trzeba miec zainstalowany Real Player zeby dzisiaj o 15 rozkoszowac sie gra Milanu.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 lut 2006, 12:13

Kurcze powazne problemy ma Cafu :/
Jak wiadomo ma obecnie problem z kolanem a dokładnie z łękotką.
Mozliwe jest nawet to ze nie wykuruje sie na MŚ :cry:
Mam andzieje ze prasa sie myli i oby ta kontuzja nie była az tak powazna.

Oto prawdobodobne składy według gazet na mecz z Reggina:
LA GAZZETTA DELLO SPORT
REGGINA: Pelizzoli; Giosa, De Rosa, Mesto; Modesto, Biondini, Paredes, Tedesco, Vigiani; Missiroli, Choutos.

MILAN: Dida; Stam, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, seedorf; Kakà; Inzaghi, Gilardino.

IL CORRIERE DELLO SPORT
REGGINA: Pelizzoli; Giosa, De Rosa, Mesto; Modesto, Tedesco, Carobbio, Biondini, Vigiani; Amoruso, Paredes.

MILAN: Dida; Simic, Stam, Nesta, Kaladze; Rui Costa, Gattuso, Pirlo, Kakà; Inzaghi, Gilardino.

TUTTOSPORT:
REGGINA: Pelizzoli; Mesto, Giosa, De Rosa, Franceschini; Vigiani, Biondini, Tedesco, Modesto; Paredes, Amoruso.

MILAN: Dida; Simic, Nesta, Stam, Kaladze; Rui Costa, Gattuso, Pirlo, Kakà; Inzaghi, Gilardino.

IL CORRIERE DELLA SERA
REGGINA: Pelizzoli; Franceschini, De Rosa, Giosa, Mesto; Paredes, Carrobbio, Tedesco, Modesto; Vigiani, Amoruso.

MILAN: Dida; Simic, Nesta, Stam, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Rui Costa, Kakà; Inzaghi, Gilardino.

LA REPUBBLICA
REGGINA: Pelizzoli; Giosa, De Rosa, Franceschini, Modesto; Mesto, Paredes, Tedesco, Biondini; Vigiani, Amoruso.

MILAN: Dida; Simic, Nesta, Stam, Kaladze; Gattuso, Pirlo Rui Costa; Kakà; Inzaghi, Gilardino.

IL GIORNALE
REGGINA: Pelizzoli; Franceschini, De Rosa, Giosa, Mesto; Vigiani, Paredes, Tedesco, Modesto; Cozza, Amoruso.

MILAN: Dida; Simic, Nesta, Stam, Kaladze, Gattuso; Pirlo, Seedorf, Kakà; Inzaghi, Gilardino.

Nasza primavera niestety zremisowała z Mantova 1-1 bramke dla nas strzelił obronca Fusco.
W tabeli zajmujemy 1 miejsce razem z Udine ktore swoj mecz wygrało dobrze ze mlodziki Interu takze zremisowali bo by nas wyprzedzili w tabeli.

Forza Milan

EDIT:
oficjalne 11:
REGGINA: Pelizzoli; Mesto, De Rosa, Giosa; Vigiani, Tedesco, Paredes, Biondini, Modesto; Missiroli; Choutos. All: Mazzarri.
Rezerwa: Pavarini, Ungaro, Barillà, Carobbio, Ceravolo, Amoruso.

MILAN: Dida; Simic, Costacurta, Stam, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Rui Costa; Kakà; Inzaghi, Gilardino. All: Ancelotti.
Rezerwa: Kalac, Nesta, Marzoratti, Serginho, Vogel, Seedorf, Amoroso.

Billy na srodku 8) Rui w srodku Pippo z Gila w ataku no zobaczymy jak sie zaprezentuje Milan oby dobrze :]
jeszcze raz
Forza Milan

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 12 lut 2006, 15:11

Nie ciekawie panowie, nieciekawie :?
Milan przegrywa już po 10 minutach 1:0 bramke strzelił Paredes

Uff Gol :!: :!: 14 minuta 1-1 bramke strzela Pippo Inzaghi 8)
Chlopaczek pisze:I po co te nerwy?Gilardino.Glowka pracuje Mr. Green
No rzeczywiście nie wiedziałem że taki atak marzeń mamy. Oby tak dalej i może bedzie replay z udine :D
Ostatnio zmieniony 12 lut 2006, 15:44 przez Kendo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lut 2006, 15:41

Kendo pisze:Nie ciekawie panowie, nieciekawie :?
Milan przegrywa już po 10 minutach 1:0 bramke strzelił Paredes

Uff Gol :!: :!: 14 minuta 1-1 bramke strzela Pippo Inzaghi 8)
I po co te nerwy?Gilardino.Glowka pracuje :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 lut 2006, 17:11

No i piknie 4-1 :]
Szkoda strraconej bramki ale to przez przypadek ;)
Nasi napastnicy sa w wielkiej formie SuperPippo znow pokazuje ze mozna na niego stawiac hat-trick skompletowany :brawo: Gila takze trafia Kaka kolejny swietny wystep znow gra swoje :brawo:
W dwoch emczach strzelamy 9 bramek pieknie.
Oby forma rozsała dalej Viola przegrywa 3 pkt mamy rpzewagi tyle samo jak narazie pkt. co Inter i 9 straty do Juve i teraz jaki wynik bedzie dla nas najlepszy w dzisiejszym ostatnim meczu ? :think: :P
Reggina strała sie nawiazac walke ale była na straconej pozycji odkryli sie po 3 bramce i dostali jeszcze jedna w koncowce zagralismy choinka Gila zszedł za niego Seedorf czyzby Carlo oszczedzał Bercika?.

Nastepny mecz za tydzien na San Siro z Calgiary :)
Forza Milan

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 12 lut 2006, 17:21

Mecz piękny :beer: nic tylko wznieść toast za wynik.
Superpippo :smoke: Czyżby wracał do swojej znakomitej formy?
jego pierwszy hattrich w tym sezonie i oby nie ostatni.
Cieszy mnie rywalizacja w ataku. Wydawało sie że Szewa i Gila maja zagrzane miejsca w pierwszej 11 a tu Pippo odpowiada że nie podda sie bez walki. Sam po meczu skromnie powiedzial że to nic wielkiego :lol: .
Świetny mecz Kaki Dwie asysty na dostawienie nogi ale od czego jest Inzaghi.Zaczęło sie niezbyt ciekawie ale później Milan pokazał na co go stać. Swietny mecz rozegrał także Sergihno który po wejściu hulał na lewej flance i dogrywał świetne piłki. Oby taka forma utrzymała się do Bayernu i będzie dobrze. Na deser chciałbym dobre widowisko na San Siro z najlepszym dla nas rozwiązaniem :twisted:
Pozdro

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 12 lut 2006, 17:30

Straciliśmy jako pierwsi bramkę, ale to wbrew pozorom bardzo dobrze, ponieważ musieliśmy zacząć dobrze grać w niekorzystnej sytuacji. Przed meczami z Bayernem, zwłaszcza że pierwszy w Monachium taka lekcja może okazać się bezcenna. W tym sezonie po stracie bramki chłopaki nie żadko "załamywały" się i koniec, mimo że do końca meczu było jeszcze dużo czasu. teraz było znacznie lepiej- pewność w grze- tego nam brakowało. Ja sobie zdaję sprawę ze to nie ta sama klasa rywali, ale chodzi mi o morale zespołu.
Jak zwykle pierdz... mi się komp i tradycyjnie nie mogłam ustawić meczu wiec go nie oglądałam. :evil: Wnioski wyciągam z waszych postów.,

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 12 lut 2006, 17:32

No prosze... Super Pippo ma już 8 osiem trafień w tym sezonie ligowym na koncie, a jak wiemy nie jest podstawowym napastnikiem. Mam pytanie. Czy grał Marcio ? :) Teraz tylko czekać do wieczora na mecz. Tylko który ?:) Barca - Valencia czy Inter - Juventus ?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lut 2006, 17:51

Brawo Grande Milano :!: :!: Mecz był naprawde dobry poza poczatkiem który przespaliśmy. Pippo mnie zaskakuje skutecznością, jak gra to strzela. Dziś bardzo dobrze zastąpił Szewe strzelając 3 bramki. Czekałem dziś na potwierdzenie wysokiej formy strzeleckiej i nasi to potwierdzili. Teraz Bayern nie jest mi straszny, widziałem że się prezłamiemy. Zobaczymy co nasi rywale dziś pokaża. Mam nadzieje że Juve straci punkty :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 lut 2006, 19:27

Yo fanatycy !!! :] Ja nie umieram :twisted: tyle prv dostałem jak byście mnie pochowali :p Nikt nie kocha Zazy :P

3 pkt. z wyjazdu i to mi sie podoba :) Pewnie Billy nie jednemu wode zgotował :P choć Dida też nie popisał się. Szkolny bład... Ostatnio coś podobnego Rio Ferdinand zrobił tylko "lepiej mu to wyszło" :wink: Padedes trzeci gol w trzeciej kolejnej kolejce :roll: nic dziwnego że MU po cichu go chciało :P Ale reakcje właściwa rossonerich :)

Milan bez Maldiniego, Shevchenki, bez Nesty, bez Seedorfa a tu prosze. Kaka - Gila z każdym meczem większe brawa ale oni grają w duecie. Piłka na ściane cool :] klapy na pamięci. Oj to jest to :] Piękna wspłópraca. Młode Wilku ofensywy :] Kaka przy bramke na 1;1 Pippo zrobił coś wspaniałego - [widze trener Regginy psioczy ale nie ma racji. nie miał czasu na reakcje. Zreszta co za ludzie szkoda że 100% przerwanej Pippo nie skomentował bo chyba sam nie wiedział dla czego ja przerwali :P] Ancelotti zamieszał ze składem. Kaka na boku. Rui z środku a tu prosze. Pirlo wraca i ciągnie gre. Dario dziś nie zagrał nic a nic a zmiana jego na Serginho i przestawianie defensywy klucz do wygranej :] Superpippo jak za dawnych lat. Gol i szał radości :wink: I to co u mnie najlepiej czyli wykańczać akcje :] Ale jak dostaje taki piłki jak od Serginho to co mu innego zastało :roll: Ciesze się bardzo że to on strzelił tego hatricka. Teraz będzie jeszcze bardzie zmotywowany. A co by nie mówić w ofensywie mamy kozaków :p Dzis to fajnie wygladało dwóch takich sepów na jedna piłke :] Ale bramka Bercika pokazała współprace - jak na krótki - Ty masz byc z tyłu.

Reggina chyba wyszła z założenie ze mecz trafa 20 minut i do tego czasu trzeba mieć piłke i przeszkadzać :P W sumie ten mecz zaczą się dość pechowo ale co cieszy to punktowanie rywala i szybka reakcja. Sergio wszedł w gazie. Wreszcie (w sumie już od Treviso) wiedział co ma robić :wink: Ancelotti w mig przestawił poszczególne formacje i zdał egzamin. Bo co by nie mówić mimo poczatkowych kłopotów grali swoje.

P.S - Widzieliście jak Storari dostał kolanam w morde :( oj nie dobrze :( nie dość że KO to i czerwona ....

Zaraz mecz podwyższoengo ryzyka ... Już czuć klimat w powietrzu :P Giuseppe Meazza już prawie sie zapełnia :] A zapowiada sie jak typowe jadka :] Niech wygra Calcio !

P.S. Piękny powrót do serie A Carlo Mazzone :!: Brawo zwyciestwo nad Viola niczego sobie. Derby Toskani dla Lucarelliego :] Ale tam była jedna nie przyjemna akcje ... dawno nie widziałem sędziego który musi w ten sposób pomogać piłkarzowi :( i nie chce widzieć ... Dobrze się sie ockną ...

P.S. 2 :] Brawo Roma. Roma jak Barcelona - hehe rym wyszedł :) Rekord klubowy sróbuje. Chiesa jak wino ale nie dziś :P De Rossi hukną jak z armaty - max rotacje nadana tej piłke. A Mancini wykonczył to jak ostatnie z Parma chyba :wink: zaczą tylko lobować :P szkoda że odrazu nie weszła :] :twisted:

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 lut 2006, 1:35

Chyba lapiemy forme na LM :wink:

Nigdy nie ukrywalem ze nie przepadam za Inzaghim ale warto miec takiego napastnika.Swietnie ze jego forma rosnie bedzie nam potrzebny na te ostatnie 3 miesiace sezonu.
Pippo zrobil swoje ale najwieksze brawa dla Kaki.Ten chlopak jak ma swoj dzien to jest wielki.Wiekszy niz jego pelne imie i nazwisko czyli Ricardo Izecson dos Santos Leite.Byly obawy z powodu absencji Szewy ale nieuzasadnione.Strzelamy gole az milo.Mozna oczekiwac ze podtrzymamy taka skutecznosc rowniez w meczu z Cagliari za tydzien.
A wlasnie co do nastepnego meczu.Canal+ przeprowadzi transmisje.W tym roku gdy ogladam mecze Milanu to graja piach a gdy nie mam mozliwosci sledzenia spotkania imponuja forma.Moze w takim razie odpuszcze sobie ogladanie meczu z Cagliari :roll:
Wracamy na druga pozycje.Strata duza ale nie ma co sie tym teraz przejmowac.Nalezy sie radowac z formy Czerwono-Czarnych.

Forza Grande Milan.

waski15
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: waski15 » 13 lut 2006, 9:10

nono chlopaki na fali :) jest niezle szkoda tylko ze Inter przegral ,Inzaghi mnie zadziwia z dnia na dzien zeby do meczu LM tak grali to jestem spokojny o wynik :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”