FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 581

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
KMJ
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KMJ » 26 mar 2008, 22:25

Mentor pisze:Ja już sobie screena zrobiłem ku pamięci. Komuś będzie łyso po sezonie
A ja dodam jeszcze takie cos
http://sport.onet.pl/0,1248704,1717507,wiadomosc.html

:lol2: :lol2: :lol2: // Toure Yaya

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 mar 2008, 22:33

Teraz to ja juz calkiem serio sie zapytam kiedy wraca Rafa bo obrona prezentuje sie dosc rezerwowo...na tyle nawet ze moze Abidal zagra w srodku

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 mar 2008, 22:41

Jeżeli okaże się, że Puyol nie będzie mógł zagrać z Betisem to ja widzę Abidala na środku i tyle. W obronie Eric jest naprawdę pewny tak więc śmiało może tam zagrać. Zresztą nasz kapitan ostatnimi czasy grał naprawdę słabo tak więc wątpię, aby Abidal czy nawet Thuram zagrali gorzej. Nie mniej jednak lepiej żeby to nie był żaden poważny uraz.

Marquez teoretycznie miał być gotowy na Schalke.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 mar 2008, 22:47

Hala mecze towarzyskie!

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 mar 2008, 9:14

Wiadomo co z kontuzja Henryka?
W ogole jakis czas temu media pisaly o jakichs odszkodowaniach od federacji za kontuzje reprezentantow, przepisy te weszly w zycie czy to byl kolejny news z cyklu 100% pewnych ale nieprawdziwych :? ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2008, 11:57

Nie znam szczegółów żadnej kontuzji odniesionej przez reprezentantów na ostatnich zgrupowaniach towarzyskich. Wiem tylko, że jakichś urazów doznali Henry, Milito i Puyol przy czym być może w przypadku Francuza jest tak, że to był taki niby uraz a z Betisem będzie grał. Oby. Milito i Puyol również są potrzebni, ale jak znam życie to z Betisem (i Schalke) zagramy obroną:

Sylvinho, Abidal, Thuram, Zambrotta

:suicide:

O odszkodowaniach też nic nie wiem.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 mar 2008, 11:59

Mentor pisze:Sylvinho, Abidal, Thuram, Zambrotta
Nie znajdzie się miejsca dla Oleguera? :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2008, 12:07

Oleguer chyba wciąż jest zepsuty :think: Nie jestem co prawda na 100% przekonany, ale niedawno czytałem o tej jego kontuzjowanej ręce. Zresztą w kadrze na Valladolid też go nie było.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 mar 2008, 12:15

peepe pisze: W ogole jakis czas temu media pisaly o jakichs odszkodowaniach od federacji za kontuzje reprezentantow, przepisy te weszly w zycie czy to byl kolejny news z cyklu 100% pewnych ale nieprawdziwych :? ?
maja wejsc od Euro chyba

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 mar 2008, 16:25

Bienias pisze:peepe napisał:

W ogole jakis czas temu media pisaly o jakichs odszkodowaniach od federacji za kontuzje reprezentantow, przepisy te weszly w zycie czy to byl kolejny news z cyklu 100% pewnych ale nieprawdziwych Confused ?

maja wejsc od Euro chyba

W takim razie ja nie miałbym nic przeciwko temu aby kluby płaciły federacją za kontuzje które uniemożliwiają im grę w np. eliminacjach do Mistrzostw :evil:

Po^%* pomysł :x

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 mar 2008, 17:16

Ja tam nigdy nie bylem przeciwnikiem spotkan towarzyskich reprezentacji narodowych. Jesli chodzi o urazy, ktore elminuja zawodnikow na kilka miesiecy to Zwiazek danego panstwa powinien wyplacić odszkodowanie. Najlepiej oplacac pensje zawodnikow.

Puyol jest optymista, wiec zobaczymy co pokaza wieczorne badania. Milito takze moze zagrac, czyli sa optymistyczne wiadomosci. Jeden z nich napewno sie przyda.

Laporta zapewnil, że Ronaldinho pozostanie. Myslę, że Barca finansowo i tak nie straci, zobaczymy co bedzie jesli chodzi o aspekt sportowy.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 27 mar 2008, 17:27

Jarzinho pisze:Najlepiej oplacac pensje zawodnikow.
Już to widzę jak biedny jak mysz kościelna Kamerun płaci kilkanaście mln Euro pensji za 6 miesięczną kontuzje Eto'o. :shock:

Kontuzje zdarzają się w reprezentacji i nic tego nie zmieni. Trzeba to zaakceptować i nic się nie da z tym zrobić. Dla piłkarza gra w reprezentacji to honor i musi to klub akceptować.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 mar 2008, 20:21

Tobik33 pisze:kilkanaście mln Euro pensji za 6 miesięczną kontuzje Eto'o
To ile on zarabia??:> moze Eto zrzeknie się pensji jak jest takim patriotom :D:P i federacja "Lwów' bedzie bogatsza, i Barca otrzyma swoje :P

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 mar 2008, 21:03

Milito na pewno nie zagra z Beties, byc oze wykuruje sie na mecz z Schalke (oby!). Wystep Puyola stoi pod znakiem zapytania. Bedzie ciezko, ale z Betiesem wygrac trzeba.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 27 mar 2008, 21:25

mistyk pisze: Bedzie ciezko, ale z Betiesem wygrac trzeba.
Mecz na Vicente Calderon. Nie wiem czy to dla Barcelony dobrze czy źle. Z jednej strony na VC Barcelona przeważnie miała problemy, jednak tym razem problemów nie będzie jej przysparzało Atletico, a Betis. Z drugiej strony Betis także zagra na wyjeździe.

Zastanawia mnie ile kibiców przybędzie na to spotkanie ? Pare tyś z Sewilli i pare z Barcelony, czyli licząc optymistycznie 7-8 tys kibiców powinno być. Teraz pytanie ile kibiców z Madrytu przybędzie na to spotkanie ?

Myśle że może władze Atletico powinny zorganizować coś takiego że zaraz po spotkaniu Betisu z Barceloną na VC będzie pokazywane spotkanie Villarreal - Atletico, to być może wtedy mecz Betisu z Barceloną nie odbędzie się przy pustych trybunach i stadion zapełni się w 30-50 %.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”