Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 5828

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 maja 2026, 22:43

Kontrakt otrzymałem, już nie muszę się starać - Kebab Yildiz

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2826

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 09 maja 2026, 23:26

Chłop cały miesiąc grał z zepsutym kolanem, bez jaj

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 maja 2026, 23:34

Ja wiem, bo sam to wszędzie piszę, ale zjazd po przedłużeniu jest ogromny,z grajka od którego zależały wyniki po grajka który nie gra nic.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6528

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 maja 2026, 7:33

No jest zajechany, do tego po kontuzji, do tego przed MŚ. Ja bym mu już dał odpocząć do końca sezonu, Boga powinien wystarczyć.

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 936

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 10 maja 2026, 9:37

Boromir pisze:
10 maja 2026, 7:33
No jest zajechany, do tego po kontuzji, do tego przed MŚ. Ja bym mu już dał odpocząć do końca sezonu, Boga powinien wystarczyć.
Wydaje mi się, że Boga obniżył loty i dlatego Spaletti stawia na Turka od pierwszych minut.Yildiz nie jest największym problemem.

Jak wam się podoba postawa Vlahovica? Robi wszystko żebyś chcieli przedłużenia kontraktu co?

Awatar użytkownika
Sh00t
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 258
Kibicuję: Juventus

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 10 maja 2026, 9:43

Jak on jest zajechany grą raz w tygodniu w wieku 21 lat, to co to będzie, kiedy będziemy grać na trzech frontach? Turek jest piękny, ma po prostu gorszy czas, bo wciąż jest młodym grajkiem i tyle. Tu żadnej filozofii w tym nie ma. I nie ma opcji na odpoczynek, o ile nie ma kontuzji, bo przed nami ważne mecze w lidze w walce o LM. Mistrzostwa świata to nie jest nasza sprawa 😎

@PietroBosman
Vlahović spoko mecz zagrał, ale ja mu nie ufam. Choć może być tak, że Spal go odbuduje na tyle, że ten zacznie strzelać jak we Florencji. Na zdrowych zasadach możnaby go przedłużyć.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6528

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 maja 2026, 10:39

Sh00t pisze:
10 maja 2026, 9:43
Jak on jest zajechany grą raz w tygodniu w wieku 21 lat, to co to będzie, kiedy będziemy grać na trzech frontach? Turek jest piękny, ma po prostu gorszy czas, bo wciąż jest młodym grajkiem i tyle. Tu żadnej filozofii w tym nie ma. I nie ma opcji na odpoczynek, o ile nie ma kontuzji, bo przed nami ważne mecze w lidze w walce o LM. Mistrzostwa świata to nie jest nasza sprawa
Ale on od zawsze miał problem z kondycją i potrzebował odpoczynku. Teraz jest dodatkowo po kontuzji kolana po której ewidentni nie doszedł do formy jeszcze. Jest bezproduktywny, stracił dynamikę na której bazował. Jest do odbudowy i ja bym mu dał odpocząć jeśli może. Podobnie zresztą Thuram.

Rozumiem sytuację w tabeli no ale to nie przynosi korzyści dla zespołu jak piłkarz gra na 50% potencjału.

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 936

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 10 maja 2026, 17:43

Sh00t pisze:
Vlahović spoko mecz zagrał, ale ja mu nie ufam. Choć może być tak, że Spal go odbuduje na tyle, że ten zacznie strzelać jak we Florencji. Na zdrowych zasadach możnaby go przedłużyć.
Jeżeli poszedłby komunikat, że idziemy po Osimenha to dwa razy bym się nie zastanawiał. Pogonić tych Opendów,Davidów i innych Serbów. Ale jeżeli miałby to być Lewandowski to za dwa sezony jak nie wcześniej jesteśmy w punkcie wyjścia. Kolo Muani,fajne wejście,ale zapominamy, że typ błyszczał tylko w Serie A i to też nie w całym okresie swojego pobytu.W pucharach nie było go.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 maja 2026, 18:22

Kolo Muani>Lewy aktualnie dla Juve

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 10 maja 2026, 18:46

Nie sądzę, Lewy to Lewy, Muani po prostu jest dużo lepsza opcja w ataku niż ślamazarny David i Openda, we Włoszech musisz mieć z przodu jakiegoś byczka albo chociaż kogoś ze wzrostem w okolicach 190. Muani chyba na 187cm.

Najlepsza decyzja będzie tani Muani, ale pamiętajmy że on też się zaciął.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 maja 2026, 20:06

Wg mnie z całym szacunkiem i sympatią dla Roberta on już nie da tyle ile by sam chciał i ile my byśmy chcieli. Cikago Fajer to jest klub dla niego

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 maja 2026, 20:11

A ja bym wolał Lewego niż Koło. Muani niby się dobrze przez pół roku w Juventusie pokazał z dobrej strony ale od tamtej pory kopie się po czole a Lewy jeszcze jest skuteczny i kilka goli strzeli. Mamy problem z wykańczaniem akcji a on jest w tym dobry

Awatar użytkownika
Sh00t
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 258
Kibicuję: Juventus

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 10 maja 2026, 20:31

PietroBosman pisze:
10 maja 2026, 17:43
Sh00t pisze:
Jeżeli poszedłby komunikat, że idziemy po Osimenha to dwa razy bym się nie zastanawiał. Pogonić tych Opendów,Davidów i innych Serbów. Ale jeżeli miałby to być Lewandowski to za dwa sezony jak nie wcześniej jesteśmy w punkcie wyjścia. Kolo Muani,fajne wejście,ale zapominamy, że typ błyszczał tylko w Serie A i to też nie w całym okresie swojego pobytu.W pucharach nie było go.
Osimhen TOP, ale raczej nas nie stać. Z dostępnych opcji widziałbym rozsądne przedłużenie Serba i podpisanie Lewego.

Jeśli treningi z Lewym nie sprawią, że Vlahović stanie się lepszym napastnikiem, to nie będzie dla niego już ratunku. Rotacja na środku ataku Vlaho - Lewy + od biedy David i można coś grać. Opendę pogonić do jakiegoś Coventry 😀

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 10 maja 2026, 23:06

Ja pierdole, Juventus w top 3 xD nie wiem jak długo ale śmieszy

Awatar użytkownika
Melaviock797
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 99

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 10 maja 2026, 23:37

Uff, całe szczęście że wczoraj wywieźliśmy ten wynik z Via Del Mare. Ja wiem, że Milan się wywalił na Atalancie. Swoją drogą to niezły chichot losu, że w taki sposób wskakujemy na 3 miejsce potykając się wielokrotnie z Hellasami, Lecce czy innym Sassuolo. Świadczy to tylko o słabości tej ligi.
Inna sprawa, że nie będę płakał jeżeli to Roma, bądź Como wskoczyłoby kosztem Milanu do czołowej czwórki, bo pamiętam jak przed startem Serie A wielki ekspert Eleven (fan Milanu ofkors) z uśmieszkiem na ryju złośliwie życzył nam wypadnięcia z czwórki kosztem właśnie Romy. Nie mają Modricia i posypało im się do reszty granie, swoją drogą to Loca chyba wiedział co robi jak wjechał w chorwata :afro: .
A tak poważnie, to szczerze nie ma progresu żadnego w tej drużynie od dobrego miesiąca. Widać, że jedziemy na oparach, wiadomo są problemy u Yildiza, Thurama, przygasł Mckennie czy choćby Boga, ale na boga my tracimy kontrolę nad meczem z Lecce. To ciekaw jestem jak my mamy dać radę w derbach z niezłym Torino, które zatrzymało choćby Inter w tym sezonie. Zgodzę się też z Boromirem, że granie Yildizem z kontuzją mija się z celem jak chłop gra może na połowę swoich możliwości będąc przyblokowanym to nawet nie ma gazu w nogach. I creme de la creme naszej drużyny czyli Zhergrova i Concencaio, którzy albo są ślepi albo są totalnymi egoistami albo jak ktoś zasugerował mają IQ ziemniaka. Jeśli istnieje choć cień prawdy w tym, że wyceniamy Chico na 70 baniek i mają być nim zainteresowane Man Utd i Liverpool to zapakować i zawieźć go do Anglii. Za takie pieniądze znajdziemy zdecydowanie lepszego i lepiej myślącego na boisku skrzydłowego. Mam nieodparte wrażenie, że mecz z Violą nie będzie taki trudny, ale derby to będą duże ciężary. Vlaho też dobry chłop strzelił 2 bramki ostatnio i już myśli, że Bayern i Barca się po niego ustawią. Nieźle chłop się odkleił, z jego wymaganiami finansowymi to chyba zostaje tylko Arabia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”