Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 28 sie 2009, 13:45
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 sie 2009, 13:50
Szczerze mówiąc rzadko w ogóle czytam polskie strony, ale dzisiaj mając trochę luźniejszy dzień w pracy z ciekawości zajrzałem. Nikogo do jednego worka nie wrzucałem, żadnych opinii przecież nie wydawałem. Zadałem jedynie pytanieJak pewnie dobrze wiesz ogromna część tych "Kanonierów" to dzieci w wieku do lat 14. Więc nie widzę powodu by wrzucać wszystkich kibiców Arsenalu do jednego worka. Z tego co wiem na tym forum nikt nikt chyba nie ma Manchesteru za bandę amatorów.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 28 sie 2009, 15:14
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2009, 16:54
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ited-clashred85 pisze:Cesc zagra. Jestem tego pewien niemal w 100%.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 sie 2009, 17:21
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampardterry » 28 sie 2009, 17:40
Lampardterry

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 sie 2009, 18:55
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 sie 2009, 19:46
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 29 sie 2009, 14:48
i moja odpowiedz:fieldy pisze:(byś musiał poczytać komentarze na stronach Arsenalu, tam można perełki znaleźć)
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 29 sie 2009, 19:00
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 29 sie 2009, 19:15
Nie no miał stać i czekać aż rozpędzony Boruc w niego pierd*****. Wszyscy nurkuja a teraz to wygląda tak że Dudu jest największym nurkiem świata. A co zrobił Babel w 1/4 LM 2 lata temu? A taki Ronaldo to swoimi efektownymi padami ile spotkań MU wypaczył? Ale oczywiście o tym cisza, bo to ok było.Magnum pisze:A ja się zgodze z bossem i będe Eduardo bronić - nie uważam, że zrobił to specjalnie i tyle.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 sie 2009, 19:26
To, że wszyscy nurkują, nie czyni Eduardo niewinnym. Akurat symulowanie fauli jest straszną plagą w futbolu. Moim zdaniem przydała by się zmiana przepisów, umożliwiająca karanie oszustów czerwonymi kartkami, może by się wreszcie skończyło cwaniactwo. Prawda jest taka, że kiedyś trzeba wreszcie coś z tym zrobić i jeśli UEFA ukarze Chorwata, to bardzo dobrze, pod warunkiem, że nie będzie to pojedynczy przypadek, tylko pewna tendencja.Logan pisze:Wszyscy nurkuja a teraz to wygląda tak że Dudu jest największym nurkiem świata.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 31 sie 2009, 11:14
Dobrze, tylko po co to szczucie piłkarza i ta cała medialna nagonka?piotrcies pisze:To, że wszyscy nurkują, nie czyni Eduardo niewinnym.Logan pisze:Wszyscy nurkuja a teraz to wygląda tak że Dudu jest największym nurkiem świata.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2009, 11:29
W Polsce, bo ucierpiał na tym klub Polaka, bo chyba niektórzy myślą, że gdyby nie karny, to Celtic by awansował.Logan pisze:Dobrze, tylko po co to szczucie piłkarza i ta cała medialna nagonka?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 31 sie 2009, 11:32
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio