Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 585

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 maja 2010, 17:29

Już myślałem że spadniemy z nieba do piekła. Na szczęście ostatnia kolejka jest tylko i wyłącznie w naszych nogach.

Milito bez względu na wszystko jest nie księciem, a królem. Grazie Diego:*

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 maja 2010, 17:50

Były gwizdy jak Balotelli strzelił, czy jest już zgoda ?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 maja 2010, 17:55

Nie było w ogóle na niego gwizdów, chyba że jakieś pojedyncze.

Awatar użytkownika
kubaokocim
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubaokocim » 09 maja 2010, 18:04

Dla mnie śmiechem jest, że Totti zagrał w meczu. Oczywiście Lege Calcio rozpatrzy jego sprawę dopiero jutro. :|

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 09 maja 2010, 18:05

Jak strzelil to caly stadion trzykrotnie wykrzyczal jego nazwisko, a przy zmianie dostal owacje na stojaco. Kibice byli dzisiaj w dobrym nastroju, wiec mial dobra okazje na zawarcie z nimi rozejmu i chyba ja wykorzystal.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 09 maja 2010, 18:07

No niestety bylo tak blisko szczesliwego finalu, spory zawod :roll:
Dochodza do mnie glosy, ze sedzia troche na sile przedluzyl tegoroczna walke o scudetto. Jak ktos ma linka do karnego dla Romy w sensownej jakosci to niech wrzuci.
Co było w turynie ??
Zamieszki na trybunach.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 maja 2010, 18:09

Dla mnie śmiechem jest, że Totti zagrał w meczu. Oczywiście Lege Calcio rozpatrzy jego sprawę dopiero jutro. :|
Czemu miał nie grać?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 maja 2010, 18:12

Tottiego nawet nie rusza, albo zostanie jakas smieszna kare tylko w CI. Oni juz tam wiedza koga trzeba chronic, przeca biedny Totti został ostatnio tak zaszczuty, ze niemal skonczył kariere. Tak jak pisalem, mistrzostwo jest w naszych rekach i nie ma co patrzec na Rome czy Tottiego.
Maciek (interista) pisze:Dochodza do mnie glosy, ze sedzia troche na sile przedluzyl tegoroczna walke o scudetto.
Wg mnie decyzja sie jakos tam broni. Jakby arbiter nie odgwizdał reki tez by sie obronił. Trzeba przyznac, ze bramkarz i tak byl bliski wyciagniecia karnego.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 09 maja 2010, 18:38

No coz czekaja nas zatem dwa spotkania o wszystko. Mam nadzieje, ze przynajmniej w tym pierwszym z druzyna juz wlasciwie z serie b zawodnicy oszczedza nam zbednych emocji.

Warto mysle przytoczyc wypowiedz Bonka, kibice Interu juz ja znaja, ale warto ja rozpowszechnic aby wszyscy dowiedzieli sie jakim zerem jest ten byly pilkarz:
Totti powinien uderzyć Balotelliego pięścią w twarz a potem opuścić boisko. Jeśli by to zrobił, osobiście pojechałbym do Trigorii, aby złożyć mu gratulacje

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 maja 2010, 18:49

Kopniaki w glowe Motty czy wczesniej wjazd w nogi Milito nie wystrczyly, jeszcze cios piescia w twarz? Powiem szczerze ja nie słyszalem tych wypowiedzi Bonka. Pytanie czemu pan Zbyszek sam nie odwiedzi Ballotellego?

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1509
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 maja 2010, 19:59

panowie poratujcie linkiem do ściągnięcia meczu ... ehhhh ta uczelnia :?

bramek dużo , relacje napiszę jak obejrze , ale wpierw prosze o linka do ściągnięcia :wink:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 maja 2010, 21:46

coco pisze:panowie poratujcie linkiem do ściągnięcia meczu ... ehhhh ta uczelnia :?

bramek dużo , relacje napiszę jak obejrze , ale wpierw prosze o linka do ściągnięcia :wink:

Kod: Zaznacz cały

http://turboshare.com/files/84832/Inter_Milan_vs._Chievo_5-09-2010_1st_Half.wmv.html
http://turboshare.com/files/84835/Inter_Milan_vs._Chievo_5-09-2010_2nd_Half.wmv.html

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 maja 2010, 22:14

Uff... Wreszcie mogę siąść i napisać coś na spokojnie. A więc... Zupełnie nie akceptuję stanu rzeczy jaki miał miejsce podczas meczu z Chievo. WTF? Prowadzimy 2:1, 3:1, 4:1, nagle plota że w Rzymie wynik otwiera Cagliari i... jedenastu chłopa zapomina ile trwa mecz. Powtórka z rozrywki, już to widzieliśmy za Manciniego. Myślałem że Mourinho wybił im z głowy tego typu boiskowe herezje, widać nie do końca. Tak naprawdę żadna bramka dla Chievo przy (nie będę aż tak wymagający) powiedzmy 75% koncentracji nie powinna paść! :x Motta w polu karnym jak Kopciuszek, Samuel odpuszcza krycie i na dobitkę Capitano zagrywa najgłupszą z możliwych piłek w szerz boiska. :suicide: Przecierałem oczy ze zdumienia. Julio Cesar też jakby myślami gdzie indziej. Deki jak to już ma w zwyczaju poluje na bramkę sezonu - koniecznie zza pola karnego.
Jednak czas na pozytywy, a tych też sporo bo co by nie było kończymy mecz na 4 z przodu. :P Świetna partia w wykonaniu Eto'o. Szarpał, świetnie odgrywał z klepki, samobój gracza Chievo to wszakże efekt jego ostrego crossa (a może to był strzał? :? ) Cuchu przy golu na 2:1 popisał się niesamowitą jak na defensywnego pomocnika zimną krwią i precyzją, nie po raz pierwszy zresztą w tym sezonie. Bramka Milito piękna, owszem, ale chyba co poniektórzy zapomnieli jak przecudnej urody był gol Zlatana sprzed sezonu. Zresztą Szwed zrobił to bardziej precyzyjnie i to słabszą nogą, więc porównania tych obu bramek trochę na wyrost. Niemniej wykończenie Milito przedniej urody. Gol Balotelliego to fart, szybszy obrońca zdążyłby za piłką, na szczęście się wturlało. :wink: Pandev... ewidentnie przygasł. Mając tak wyborną sytuację dał radę trafić w słupek z piłką na silniejszej nodze. No coż... :roll:
Zostaje nam Siena i tu nie widzę możliwości innej niż pewne zwycięstwo i pełna KONTROLA nad przebiegiem gry. Nie obchodzi mnie ile i czy rzeczywiście pieniędzy mają obiecane za nie wygraną lecz może bardziej pokrzyżowanie nam szyków zawodnicy Sieny. Gra lider z czerwoną latarnią i wynik może być tylko jeden. Przez wzgląd na wiele czynników o których pisać już mi się zwyczajnie nie chce. Za tydzień chcę dumnie zakrzyknąć popijając schłodzoną zupą chmielową: 2/3!

Forza Internazionale

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 maja 2010, 22:14

Nie od dziś wiadomo że Boniek swoje za uszami ma, nigdy za nim nie przepadałem bo jest gburowaty. Nie pojedzie sam bo mocny jest tylko w gębie. Pewnie dostał sms od Tottiego z treścią o tym co mu Mario powiedział i jak go to nie obraził.
Swoją drogą Zidanea ludzie mniej krytykowali za swoje zachowanie.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 09 maja 2010, 22:57

jedenastu chłopa zapomina ile trwa mecz. Powtórka z rozrywki, już to widzieliśmy za Manciniego.
Oj tam zdarza sie nie tylko nam. Wczoraj Barcelona stracila 2 bramki grajac w przewadze(!) a mecz mial podobne znaczenie jak ten nasz dzisiajszy. MU mialo Bayern na zlotej tacy w 1/4 LM a wiemy jak to sie skonczylo. To tylko takie swieze przyklady a historia zna znacznie bardziej drastyczne jak pamietny final LM Liverpool-Milan z 0:3 na 3:3. Nie ma co przypisywac tej cechy tylko Interowi. W ostatecznosci Chievo nie mialo nawet okazji na 4:4 wiec az takiej strasznej nerwowki nie bylo.
Deki jak to już ma w zwyczaju poluje na bramkę sezonu - koniecznie zza pola karnego.
Problem w tym, ze ostatnio poza strzalami z dystansu to nie ma wielkiego z niego pozytku. Z kolei Muntari wydaje sie grac coraz lepiej, moze to Ghanczyk powinien zagrac w finale w miejsce Motty :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”