Szkoda,ze FM nie ma takiego konkurenta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 wrz 2010, 21:41
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 wrz 2010, 21:47
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 wrz 2010, 21:49
Moim zdaniem CM 01/02 to najlepszy manager w historii gier. Były wydawane wcześniej, później dziesiątki nowszych i nic z tego, dalej miliony na świecie szpilają w starego poczciwego CeeMa.MGiggs pisze:Kiedy wyszedl CM 01/02 zatsanawialem się czy poza skladami idzie cos dac wiecej graczowi w kolejnych edycjach..okazalo sie ze nie
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 wrz 2010, 21:50
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 wrz 2010, 21:57
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 wrz 2010, 22:00
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 wrz 2010, 22:11
Jak się ma kartę rabatową to możnamyhalek_acm pisze:nie rozumiem jak mozna od tych zdziercow kupowac gry
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 wrz 2010, 22:23
że też PZPN sie nie boiPo meczu eliminacji do Euro 2012 pomiędzy Luksemburgiem a Bośnią i Hercegowiną nieznani sprawcy pobili wiceprezesa bośniackiego związku piłki nożnej, Bogdana Ceko. Kibice z Bośni nie są zadowoleni z rządów swoich działaczy.
Ceko został zaczepiony przez grupkę kibiców pod hotelem "Sofitel Europe", w którym nocował po wygranym 3:0 przez Bośniaków spotkaniu.
- Podeszło do mnie czterech "przypakowanych" mężczyzn. Zapytali, czy jestem prezesem federacji. Odpowiedziałem, że nie. Zapytali z kolei, czy jestem wiceprezesem. I gdy potwierdziłem, zaczęli mnie bić - opowiada Ceko, który po napaści musiał odwiedzić szpital.
U działacza stwierdzono wstrząs mózgu, ale po szybkiej interwencji medycznej Ceko poleciał do kraju wraz z resztą bośniackiej delegacji.
Nie wykryto jeszcze sprawców napaści, ale niemal na pewno są to niezadowoleni z działalności piłkarskiej federacji fani z Bośni - podała telewizja Fox News.
dokłądnie. mozna grac w Polsce, w USA, cztery ligi angielskie i ponadto naprawde sporo tego jest, wszystko licencjonowane.Do Fify przekonuje mnie też ilość drużyn i lig.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 06 wrz 2010, 12:11
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 wrz 2010, 22:19
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 06 wrz 2010, 22:28
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2010, 23:51
mbank jest darmowy, polecam, bankomatów niewiele, ale jak zawsze jakiś się znajdzielisek_chz pisze:Dobry dostęp przez internet, przelewy za darmo, wypłaty bez prowizji itd.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 wrz 2010, 23:52
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 wrz 2010, 0:20
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 07 wrz 2010, 12:22
db.net jak już się wygrzebie z wszystkich kredytów u siebie tam się przenoszęlisek_chz pisze:No, mbank jest dobry ale ma umowę tylko z Eurocash i WBK na darmowe wypłaty
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio