Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sty 2010, 22:11
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 06 sty 2010, 22:17
Ten 23 to dla mnie było coś dziwnego, bo sam od dziecka mam lekką obsesją na punkcie tej liczby. Film kiedyś oglądałem, ciekawy dosyć, choć zakończenie mnie jakoś nie zaskoczyłomajer13 pisze:A widział ktoś może film pt. "23"![]()
Jeśli nie to polecam. Świetna fabuła masa zwrotów akcji no i oczywiście nieziemskie zakończenie poza tym Carey odwalił w tym filmie kawał dobrej roboty ;naprawdę miazga
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sty 2010, 22:41
Oglądnąłem go z czystej ciekawości jak taki komik może podołać roli w thrillerze i muszę stwierdzić, że Carey jest poprostu fenomenalny. W Polsce bym go porównał do Andrzeja Grabowskiego, który kojarzony jedynie z Ferdkiem (niestetymajer13 pisze:A widział ktoś może film pt. "23"![]()
Jeśli nie to polecam. Świetna fabuła masa zwrotów akcji no i oczywiście nieziemskie zakończenie poza tym Carey odwalił w tym filmie kawał dobrej roboty ;naprawdę miazga
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 sty 2010, 9:37
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 sty 2010, 11:38
wczoraj oglądałem ten film w bardzo dobrej jakości bez żadnych napisów podczas filmu które by wskazywały na przedpremierową wersję.(Brothers.2009.DVDRip.XviD-ATARi)Marco_Van_Basten pisze:. Ja rozumiem, że Polska to kraj zacofany, ale nawet w nowoczesnej Ameryce nie wyszedł jeszcze DVD RIP filmu Brothers. Jest tak zwany DVD screener czyli kręcony cyfrówką obraz przedpremierowego DVD (sprawdziłem sobie dokładnie na niezawodnej stronie google.pl). Mniej chorej nienawiści i pisania postów tylko po to, aby zwiększyć liczbę wypowiedzi pod nickiem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia !
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 sty 2010, 12:49
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2010, 7:58
Wystarczylo Parnassus, ale jestem pelen podziwu Twojej znajomosci jezykaImaginarium of doctor Parnassus
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 sty 2010, 11:09
Wiem, że nie specjalnie opłaca się odpowiadać na Twoje zaczepki, ale cóż...nawet Ty musisz coś mieć z tego forum, więc dam Ci tę satysfakcję. Tak już mam, że prędzej zapamiętam tytuł w języku angielskim, bo to na niego zwracam uwagę, a nie na polskie tłumaczenie. I tyle. Wiem, że to niesamowity szpan. Jestem z tego strasznie dumny.Martinho pisze:Wy tak za przeproszeniem szpanujecie jezykiem angielskim czy nie potraficie napisac nazwy filmu po polsku? Polowa uciekala pewnie z lekcji anglika a teraz wielcy poligloci
Wystarczylo Parnassus, ale jestem pelen podziwu Twojej znajomosci jezykaImaginarium of doctor Parnassus
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 sty 2010, 11:18
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 sty 2010, 22:22
Jak napiszę "Terminator: Salvation" zamiast "Terminator: Ocalenie" albo "Six Feet Under" zamiast "Sześc stóp pod ziemią" to i tak każdy będzie wiedział o co chodzi. Nie rozumiem twoich zażaleń, chyba że sam nie znasz języka angielskiego to się przyznaj, będziemy starać się pisać po polsku...Wy tak za przeproszeniem szpanujecie jezykiem angielskim czy nie potraficie napisac nazwy filmu po polsku? Polowa uciekala pewnie z lekcji anglika a teraz wielcy poligloci
A to akurat dla mnie bardzo dobry tytuł, lepiej na pewno niż "Amerykańska historia X"..."Więzień nienawiści"
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 sty 2010, 18:27
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 31 sty 2010, 17:24
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 31 sty 2010, 18:42
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 lut 2010, 15:03
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 lut 2010, 20:39
Daaaamian
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”