! - Strona 60

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
ShadowFM
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ShadowFM » 08 lip 2005, 13:36

No chlopaki, licze na Was. Nie wierze ze na tym forum nie ma zadnego znawcy futbolu, ktory moze poswiecic godzine w weekendowe wieczory. :)

Czekam. :)

Pozdrawiam,
Shadow

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Scalenie plików ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 12:05

Nie mialem pojecia w jakim temacie o to zapytac, wiec stwrzylem nowy. Jesli uzyskalbym odpowiedz to modowie moga go smialo zamknac :wink:

Mam problem bo sciagam probgramem EDonkey taki film dla ojca. Mam 98 % a juz sien iechce sciagac :roll: Sa w folderze jakies wszystkie pliki o rozszerezeniach *.part. Wie ktos moze jak je polaczyc w caly film ??

POZDRO

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 lip 2005, 12:15

Jesli chodzi Ci o to zeby go odtworzyc, to podam ci link do programu, ktory otwiera takie filmy:

http://www.komputerswiat.pl/include/dow ... p?idp=2057

EDIT:

Dziala?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 13:27

Lakier pisze:Jesli chodzi Ci o to zeby go odtworzyc, to podam ci link do programu, ktory otwiera takie filmy:

http://www.komputerswiat.pl/include/dow ... p?idp=2057

EDIT:

Dziala?
Dzieki za pomoc Lakier. Prawde mowiac to ten sam efekt mialem wlaczajac te dziwne pliki za pomoca media playera ale nigfy nie dalo sie wlaczyc wszystkich zeby obejzec caly film tylko pojednynczo po jakiejs minucie. Bede czekal az sie to sciagnie :P

Jeszcze raz dzieki za pomoc :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lip 2005, 14:46

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 14 lip 2005, 21:23

Ja nie dawno zrezygnowalem z tego , bylem w drużynie Katalonskie Canarinhos , powód -brak wolnego czasu , jeśli nie ma cie co robic w weekendy (bo zazwyczaj wtedy sa treningi i mecze w zaleznosci do klubu ), to wejdzie w to naprawdo jest to git.:)

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 16 lip 2005, 23:06

Po tym jak nie dostalem sie na AP kierunek Politologia (12 osob na miejsce:D) zostal tylko Fryczu . Duzo kumpli z mojej klasy nie dostalo sie nigdzie i teraz nie wiedza co zrobic. Wiekszosc chciala isc na UJ . Mysla o szkole policealnej zeby za rok sprobowac .Ja tam nie chce stracic roku i wybralem sie do KSW na kierunek Stosunki M. specjalnosc Handel Zagraniczny. Mam nadziejie ze nie bede zalowal tego wyboru:D apropo gmach uczelni na Herlinga -Grudzinskiego robi wrazenie:D

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 lip 2005, 23:32

drag pisze:Po tym jak nie dostalem sie na AP kierunek Politologia (12 osob na miejsce:D) zostal tylko Fryczu . Duzo kumpli z mojej klasy nie dostalo sie nigdzie i teraz nie wiedza co zrobic. Wiekszosc chciala isc na UJ . Mysla o szkole policealnej zeby za rok sprobowac .Ja tam nie chce stracic roku i wybralem sie do KSW na kierunek Stosunki M. specjalnosc Handel Zagraniczny. Mam nadziejie ze nie bede zalowal tego wyboru:D apropo gmach uczelni na Herlinga -Grudzinskiego robi wrazenie:D
bez obrazy, ale skrót KSW w Krakowie rozwija się KUP SOBIE WYKSZTAŁECENIE. a pozatym co to za uczelnia, a niech ma gmach, ale nic pozatym.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 lip 2005, 9:45

Po nieudanym epizodzie na Politechnice Częstochowskiej, gdzie, łagodnie ujmując, podziękowano mi za współpracę i życzono powodzenia w dalszym życiu ( :lol: :lol: ) teraz dostałem się na politologię na Akademii im. J. Długosza. Zdawałem też na filologię angielską, na której zależało mi troche bardziej ale przy 15 kandydatach na jedno miejsce dostanie się tam okazało się dla mnie awykonalne :?

Teraz tylko oby do października i zaczynam rejs po akademikach w celu znalezienia ludzi chętnych do dotrzymania mi towarzystwa gdy bedę spożywał napoje wysokoprocentowe (wódka bezalkoholowa, 40%).

PS. Kurna, ten cotygodniowy kac mnie kiedyś wykończy więc uprasza się o niekrzyczenie w tym temacie! :? :cry:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 17 lip 2005, 10:05

Pisakk a ciekawi mnie gdzie ta AKademia Długosza?, bo jeszce nie słyszałem o takiej. w Częstwochowie?

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 lip 2005, 10:14

To jest dawne WSP (Wyższa Szkoła Pedagogiczna) ostatniego roku przemianowane na Akademię im. Jana Długosza. 8) Nie wiem czy się orientujesz?

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 17 lip 2005, 10:46

Pisakk to masz szerokie zainteresowanie widze...

Najpierw informatyka (tak?) teraz Politologia :lol:

Ja ze swojej strony dodam, że dostałem się na Budownictwo na Politechnike Krakowską oraz na AGH - mam dylemat co wybrać :? Do tego dochodzi jeszcze Informatyka i Ekonometria na AE Krk, ale to raczej odpada na starcie..

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

bilety na mecz sigma-dortmund

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 17 lip 2005, 14:41

Witam , mam pytanie do kibicow Pogoni Szczecin . Czy sami sobie zalatwialiscie bilety czy klub wam zalatwil ?

jutro bede dzwonic do olumunca w tej sprawie , ale jestem ciekawy czy jest jakis inny sposob. Na stronie internetowej sigmy niewiele sie mozna dowiedziec... ehh ..

pozdrawiam

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 17 lip 2005, 19:47

mozesz zalozyc temat o biletach ogolnie, ale rozdrabniac sie bnie bedziemy

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 18 lip 2005, 11:51

Witam :)

Jestem tu nowym userem :P

Jeżeli ktoś chciałby grać w drużynie Juve Fighters to prosze o kontakt ze mną na gg:3145066 :) Ja przepytam (nie bać się :P) i stwierdze czy zawodnik nadaje się do gry czy nie :)

Czekam na zawodników :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”