Swoją drogą mogą być fajne rozgrywki na rynki między BVB a Bayerem. Son przecież już miał być zaklepany przez Borussię. O De Bruyne też pisze się sporo w kontekście ekipy z Dortmundu a tutaj wciąż rozbieżne doniesienia, raz, że jest blisko Borussii a dzień później, że idzie do Leverkusen w rozliczeniu za Schurrle, który trafia do tej Chelsea ale jakoś trafić nie potrafi. Ciekawie w każdym razie będą wyglądać te rozgrywki transferowe między Bayerem i BVB, obie drużyny będą zapewne w niedalekiej przyszłości walczyć o miejsce za plecami Bawarczyków, w dodatku mają podobny target jeśli chodzi o transfery (De Bruyne, Son, a na tym się może nie skończyć)Aker pisze:http://transfery.info/58102,heung-min-s ... -od-bayeru
Schurrle pójdzie najpewniej do Chelsea, ale De Bruyne jak widać już do Bayeru raczej się nie wybiera jak zakontraktowali Sona, więc wygląda na to, że lada dzień De Bruyne pójdzie do BVB
Ter Stegen jest na pewno jakąś opcją choć do końca nie jestem przekonany czy chłopak wskoczy kiedyś na ten najwyższy level. Na pewno ma fajny refleks. IMO idealnym rozwiązaniem dla Barcelony byłby De Gea ale na szczęście zdążyliśmy go wcześniej wyjąć z Atletico i nie zanosi się aby chciał w najbliższej przyszłości wracać do Hiszpanii.
Jak już rozmawiamy o bramkarzach to widziałem, że pojawiło się nazwisko Adlera. Naprawdę szkoda, że kontuzje męczyły tego gościa i zawsze coś stało na przeszkodzie bo to świetny fachowiec i aż dziwi, że nigdy nie podskoczył wyżej choć z pewnością ma na to papiery. Kiedyś za łeb się łapałem patrząc na to co wyprawia w bramce i liczyłem, że trafi do MU. Zagrał bardzo fajny sezon w HSV po odejściu z Leverkusen ale w wieku 28 lat chyba już wyżej nie pójdzie bo trudno mi sobie wyobrazić, że opuszcza Bundesligę a Bayern i BVB akurat bramkę mają świetnie obsadzoną.