Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 9:34
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 mar 2006, 10:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 10:49
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 03 mar 2006, 11:39
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 mar 2006, 11:51
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 11:51
Aurelio swego czasu też był bardzo często kontuzjowany, co nie zmienia faktu, że jest to piłkarz sprawdzony w La Liga i jego dyspozycja nie jest taką niewiadomą, jak w przypadku Cole'a.Teraz do wyrwania jest świetny Aurelio (i to za darmo),
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 03 mar 2006, 17:11
A srodek obrony i DMyazid^ pisze:Według mnie wystarczyłoby sprzedanie Ronaldo, Beckhama i Roberto Carlosa czyli odejście raptem trzech piłkarzy. Do tego dochodzi emerytura Zidane'a i po "galacticos" w składzie nie ma już śladuW ich miejsce możnaby sprowadzić odpowiednio jakiegoś klasowego napastnika, Joaquina i Ashley Cole'a.
A moim zdaniem tylko wielka rewolucja wzniesie Real znow na wyzyny. Drobny retusz byl stosowany przez ostatnie lata i jak wiemy, niczego dobrego nie przyniosl.yazid^ pisze:Moim zdaniem Realowi aż tak wielka rewolucja kadrowa potrzeba nie jest. To oczywiście jeszcze zależy od tego co postrzegamy przez słowo "rewolucja".
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 17:15
Chodziło mi o pozycję, z których odejdą w/w piłkarzeA srodek obrony i DM
Tak, ale na budowanie zespołu od podstaw nie ma co liczyć, bo w Madrycie chcą sukcesów od razu, nie za dwa, nie za trzy lata. I to jest właśnie błędne myślenie - nikt nie chce zauważyć, że potrzeba CZASU, wszystko musi być teraz, już, od razumoim zdaniem tylko wielka rewolucja wyniesie Real znow na wyzyny. Drobny retusz byl stosowany przez ostatnie lata i jak wiemy, niczego dobrego nie przyniosl. W Madrycie musi pojawic sie czlowiek mocno stapajacy po ziemi, ktory podejmie ryzyko budowy, od podstaw nowego zespolu. Beckham, Carlos, Salgado, Woodgate, Zidane, Ronaldo, Helguera, Pavon & Gravesen fuera! Na ich miejsce trzeba sprowadzic nowych graczy, z ambicjami i wola walki. "Blancos" dysponuja odpowiednimi finansami na taki zabieg, wiec wiekszych problemow by raczej nie bylo. Ponadto nowy prezes musi umiejetnie dokonywac transferow, sprowadzac pilkarzy efektywnych, a nie jak Perez efektownych. Przyklad: Jorge Andrade, Luis Perea, Luisao, Fabio Aurelio, Mahamadou Diarra, Raul Garcia, Jose Antonio Reyes(€+Baptista), Ballack, Joaquin. Jak widac wiekszosc tych pilkarzy ma lub miala stycznosc z Primera Division, ponadto czesc z nich to rodowici Hiszpanie. IMHO wiekszosc, jak nie wszystkie transfery raczej na pewno mialy by duze szanse na powodzenie:
Jorge Andrade, Luis Perea, Raul Garcia - z obecnym klubem na pewno nie osiagna wiecej niz z Realem.
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 04 kwie 2006, 18:38
girlfromipanema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 12 kwie 2006, 23:29
kabanos6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 13 kwie 2006, 22:44
Wątpie, żeby Henry został w Arsenalu już dość długo tam siedzi przydała by mu się zmiana otoczenia pojawiły się już dawno plotki, iż Theirry po zakończeniu sezonu wybiera się do Barcy. A chciałby go w Realu lub Juve.kabanos6 pisze:a ja mowie ze henry zostanie w arsenalu nie przejdzie do zadnego klubu.
Jey
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 kwie 2006, 19:18
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 28 kwie 2006, 19:26
Droga wolnaMessi E2 Ronaldinho pisze:Dla mnie to Real w letnim okienku kupi Adriano i pewnie A.Cola.
Zidane konczy kariere po mistrzostwachMessi E2 Ronaldinho pisze:bo raczje zadna osoba w Realu nie przekona go do pozostania na kolejny sezon
W sumie jestem ciekaw co z tym Ballackiem. Mowi sie o Chelsea, ale po co niby Ballack mialby tam isc?tylko dla kasy?Messi E2 Ronaldinho pisze:dla mnie kibica PD jesli Real chce wlaczyc sie do walki o mistrza potrzebuje "nowego Zizou"
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 28 kwie 2006, 19:43
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2006, 22:23
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio