W Krakowie podobno padało ale kilka godzin temu
"Uwielbiam" taką pogodę, mam nadzieje, że Lechici nie ulegną pogodzie i zdobędą 3 pkt aby godnie podziękować kibicom i pożegnać (?) Smudę...
Czas ruszać w ulewe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 30 maja 2009, 15:06
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 maja 2009, 15:12
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 30 maja 2009, 15:22
Skoro komuś się kończy kontrakt to należy szukać następcy w razie czego... przecież Smuda nie musi podpisać nowej umowy. Smuda miał 3 lata i nie zdobył (?) mistrza. Za dużo czytasz swojego onetu bo wątpie aby np Probież czy Ulatowski zastąpili Smude... Zieliński może...ale to gdybanie prasy i tyle w temacie.Bienias pisze:Widac ze od dluzszego czasu nie wierzyli w swoja druzyne skoro szulali nastepcy Smudy.
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 maja 2009, 15:38
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 maja 2009, 15:52
Jak kochasz dziewczynę i chcesz się jej oświadczyć to w obawie że może powiedzieć 'nie' na wszelki wypadek rozglądasz się za nową kandydatką?MENDEZ pisze:Skoro komuś się kończy kontrakt to należy szukać następcy w razie czego...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 maja 2009, 15:53
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 maja 2009, 16:01
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 maja 2009, 19:01
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 maja 2009, 19:02
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 30 maja 2009, 19:08
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 maja 2009, 19:29
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 maja 2009, 23:24
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 maja 2009, 0:15
Kraków:).paku pisze:piwus, skąd jesteś?
Po burzy słońce wychoodzi zza chmur i nad Krakowem zaświeci znów, o jednym marz o jednym wciąż śnię... i piękny sen trwa dalej! Nie przegrała Wisła w rundzie wiosennej, Brożek obronił tytuł, co nie zdarzyło się od trzydziestu lat, ostatni był Kazek Kmiecik (przypadkowo Wisła Kraków) i jest mistrz. Coś pięknego, bałem się tego meczu jak cholera, ale Reymonta to jest magiczne miejsce, ten mistrz mi najlepiej smakował w mojej krótkiej historri kibicowania, nie pamiętam tak ciężkiego mistrza, zdobytego na przekór wszystkim, do końca deptających rywali, walki z własnymi słabosciami. Brak mi będzie wrzutek Zieńczuka, przy mizernej ofensywie lepiej byłby, żeby został, oby został Sobol i Brożek jeszcze na pół rokuMENDEZ pisze:Dlaczego pisze w tym temacie? Bo liczyłem na to, że w Krakowie pogoda będzie taka jak teraz w Poznaniu

petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 31 maja 2009, 1:12
Rzeźnik w swoim rodzaju. Jak patrzyłem jak on tam wchodzi pomyślałem że będzie miał lipę bo chłop spadnie i się zabije, a tu proszę wytrzymał, i machał flagą w dodatkupiwus pisze:Szacunek dla tego pana, jeszcze nie widziałem by ktoś siedział na głowie Adasia:
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 31 maja 2009, 1:23
Killerbean
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio