AC Milan (zbiorczy) - Strona 60

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 24 lip 2005, 10:02

wg stronki www.acmilan.pl (mi zreszta tez sie tak zdaje) Kutuzov jest na współwłasności

Con il MILAN nel cuore, Nei profondo dell'anima

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lip 2005, 10:19

Tak Vitalij Kutuzow współwłasnością ale co ciekawe Sampdoria z dwa razy już chciała go wykupić a Milanie nie chciał :) Ile on może mniec lat z 24 ?? Wiec może jeszczena niegoliczą :wink: czyli dobrze że nie sprzedają bo potem zacznie wymiatać i będzie problem jak go znów sprowadzić. :wink:

Czyli Borriello zastapi Pippo to troche na wyrost teraz teoria ale też na to licze. Mozna by ich jakoś na "siłe" porownać. Musi grać by móc mówic że bedzie tworzył atak z Gilą za kilka lat. Tylko to ze bedzie grał przemawia za tym że znów wypożyczony. Bo troche mnie zawiedli że nie wrócił tym bardziej jak mamy tylko (narazie) 4 napastników a takich młodych jak Borriello, Kutuzow czy Pozzi i kilku innych na "wygnaniu" :wink:

Troche jak Ballack wyglada na tym zdjeciu :wink:
Obrazek

A co ciekawe porównujemy Borrielli bo Gili a wiecie że Alberto przez swoja kariere (do Parmy) podąrzał takim samym szmakiem co Pippo ??Piacenza Hellas Parma na szczęście w karierze Alberto nastąpiła zmiana z Juve na Milan :twisted: (no i nie było Atalanty jak u Pippo) :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 lip 2005, 10:25

*_For_zaza_Milan_* pisze:
A co ciekawe porównujemy Borrielli bo Gili a wiecie że Alberto przez swoja kariere (do Parmy) podąrzał takim samym szmakiem co Pippo ??Piacenza Hellas Parma na szczęście w karierze Alberto nastąpiła zmiana z Juve na Milan :twisted: (no i nie było Atalanty jak u Pippo) :wink:
...i od dziecka marzyl o grze w Juve. Kto wie czy to marzenie kiedys sie nie spelni :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lip 2005, 10:44

Lakier masz racje w dzieciństwie marzyli. Jak Gila powiedział na konferencji mój ojciec był kibicem Juve :wink: i próbowal mnie zaszczepić. Czyli wynika ze tylko dzieci marzą by grać w Juve ?? i na stadion za 1 euro ? Dorastają i mają inne wyzje kariery :wink:

A Ty opierasz to stwierdzenie na tygodniku PN I wiedzy Tomka Lipińskiego :wink: także cool. Stam i Nesta jak dwie krople wody :lol:

Czy sie nie spełni ?? Marzenie sie zmieniaja ale kto to wiem :lol: ... narazie 5 lat rossonero :twisted: i po transferze już sume odstepnego wzrosła dwukrotnie czyli podobnie jak z ostatnimi wielkim transferami. Oby sie tak sprawdził jak Sheva, Sandro czy Kaka :wink: Wielu uważa że to jest transfer ma miera Andriya i teraz Gila nauczy sie o Shevy jeszcze wiecej by móc go zastapic za kilka lat.

A pamietajmy że nadal nikt nie wyjasnił sprawy Adu i Torresa :wink: ale to melodia przyszłości :)

Najlepsze jest to że Pippo już chyba wymazał całkowicie tematu Juve jak pilkarz idzie na Curva Sud ogląda mecz w Tifosi i kibicuje z nimi to troche dziwne by było by nadal miał :uczucia" do rywala :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 lip 2005, 10:46

*_For_zaza_Milan_* pisze:Lakier masz racje w dzieciństwie marzyli. Jak Gila powiedział na konferencji mój ojciec był kibicem Juve :wink: i próbowal mnie zaszczepić. Czyli wynika ze tylko dzieci marzą by grać w Juve ?? i na stadion za 1 euro ? Dorastają i mają inne wyzje kariery :wink:

A Ty opierasz to stwierdzenie na tygodniku PN I wiedzy Tomka Lipińskiego :wink: także cool. Stam i Nesta jak dwie krople wody :lol:
Zaza nie napinaj sie. Ja tu z kultura, dopowiedzialem troche do twojego opisu Gily, zreszta na koncu dalem " :wink: " co oznacza przymruzenie oka.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lip 2005, 10:57

No :shock: Ty jak zwykle to odebraleś jak jakomś "ofensywe" :roll:

Przeciesz to nie było spierowane jak atak jakiś :twisted: :wink:

Ja w dzieciństie marzyłem o pracy w policji (jak każdy chyba) :lol: w 17 roku życie przekonałem sie że nie warto :lol: :twisted: Teraz marze o Biongu 737 ale Osama mnie przekonał że też nie warto :wink: :lol: Marzenie sie zmieniaja tym bardziej jak sie nie które spełniły 8)

Wipij kawe poranna i wyluzuj nie wszystko jest sierowane jako jakieś atak :arrow: pozdro

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 11:08

Ciekawe Zaza bo ja zawsze marzylem aby zostac strazakiem. :twisted:

Nie jestem na biezaco z wszystkimi informacjami , a ciekawi mnie to jak wspolpracowali ze soba Szewa z Gila podczas sparingow Milanu. Moze jeden na drugiego nie naskakiwal :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lip 2005, 11:22

Strażakiem ? jak wole palić niż gasić :lol: życze spełnienia marzeń :wink: nie koniecznie tych :wink:

Serek nie grali jeszcze razem. Tylko chyba na treningach. Dziś mecz z Chelsea w USA ale tez bez tego ataku. Dopiero póżniej dojadą do kadry. Bobo będzie grał na śpicy w meczu z paka Jose. W meczu o Trofeo Tim tez nie było Alberto i Andriya i tylko Vieri grał i młody z primavery.

Gila z Jankulovskim zostali w Milanello by ćwiczyć a Sheva ma wolne.

Nie wiecie kiedy Lega Calcio terminaz ustali rozgrywek ??

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 24 lip 2005, 11:49

Kiedy ustalaja terminarz tego nie wiem ale chyba gdzies w sierpniu :roll:

No własnie dzisiaj tzn. jutro o 1.00 w nocy gramy z Czelsja mysle ze Carlo spruboje zagrac 3 w obronie mam nadzieje ze da zagrac Vogelowi ciekawi mnie jego dyspozycja.Vieri na szpicy a moze zagra w parzez z Ardemagnim? no i naprzeciwko Hernan ciekawe czy cos nam strzeli :roll: szkoda jego no ale u nas tez by za duzo nie pograł :twisted:
Gila zagra w drugim meczu z Czelsji 31.07.2005 w tym meczu Milan zagra w swoim podstawowym stroju rossonero kurde szkoda ze transmisji nie ma :evil:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lip 2005, 12:10

Sierpniu powiadasz Hnter ? szkoda bo już można by coś knuć :twisted:

No właśnie w nocy mecz z Chelsea. Nie zagra Paolo Sheva Gila Janek a szkoda. Jak zdecyduje sie grać 3 w defensywie to trio bez najważniejszego odniwa czyli dowódcy :twisted: Jaap - Sandro - Billy (Kakha) a równie dobrze może przeświczyć inny schmeta i odrazu Vogela :twisted: np. 4-2-3-1 - Simic - Stam - Nesta - Kakha przed nimi Pirlo i Vogel a przed nimi Rui Costa Serginhio i Cafu na flankach :wink: A Bobo na śpicy. Widać że kombimują ten mecz z Juve pokazał ze mają inne rozwiązanie w planach. Chelsea tez w fazie przygotowań jak wystawi Hernana to bedzie ciekawie. Tylko że nasza obrona zna Crespo jak mało kto :twisted: Bo mecz 31 już w pełnym zestawiniu :twisted: i to bedzie inne spotkanie :twisted:

Meczu nie pokażą :roll: coś się pewnie znajdzie :twisted: Jak nie potwierdzi nikt że jest na bank. To bede czekał do 1:00 na to by samemu sprawdzic czy nie nadaje któraś stacja. Nawet Al-Jazria :wink: nie kiedy tak jest ze się znajdzie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lip 2005, 1:36

Tyle kanałów i nie ma nigdzie meczu wstyd i skandal :!: a co gorsza dostajemy 1:0 :p Robben skrzydełko żądełko :p :evil:

SKŁADY W KTÓRYCH ZACZELI:

MILAN-CHELSEA: LE FORMAZIONI UFFICIALI
25/07/2005

MILAN: Eleftheropoulos; Cafu, Nesta, Stam, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Rui Costa, Serginho; Vieri.

CHELSEA: Cudicini; Gallas, Carvalho, Ferreira, Geremi; Robben, Lampard, Makelele, Duff; Crespo, Gudjohnsen.

W Chelsea brakuje tylko dwóch graczy Terry Cech może 3 z Del Honro. U nas z 6 zależy jak patrzymy ale myśle że powalczą. Nie bali się jechać to terazmuszą wygrać jak rok temu 3;0 wtedy tech Chelsea pierwsza strzeliła :p :p :twisted:

FORZA GRANDE MILAN :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 25 lip 2005, 8:06

Chelsea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wygrali 1-0 Gol Arjena Robbena! 8) Chcecie wiedziec Milanisci wyglądał mecz WSTYD ja bym niebył kibicem Milanu po tym meczU!!!!! :lol:

Chelsea chyba z 20 strzałow w bramke a wy jak 3 oddaliscie to sukces!!

Najlbizej golla dla was był Słedorf

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 25 lip 2005, 8:15

DO BARTEK 12:

Chelsea grala prwaie w caltym podstawowym skladzie a w Milanie nie grali:Maldini,Dida,Kaka,Szewa,Jankulovski i Gilardino!!!...a oza tym Chelsea wczesniej zaczela przygotowania do nowego sezonu!!!

Con il MILAN nel cuore, Nei profondo dell'anima!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lip 2005, 10:08

Mariusz nie gadać z dzieckiem. Jak byś usłyszal jego głos to być pomyślał że z dziewczynka rozmawiasz która ma na 9 za jazęcia religijne. Onetowy chłopiec :lol: :lol: Który sam nie wiem komu kibicuje :p :p Napisze Bartus co zrobił Seedorf wiesz jak piszesz ?? :lol: :lol: Onetowy chłopczek :p

I porażka. Skrzydełka żadełka Robben Duff. Arjen strzelił za pola wiec było to do obrony. Ale jak wszedł juz w strefe 20 metra bez problemów to tylko mógl uderzyć celnie. Grek wyciagna sie jak długi i to nic nie dało. Tuz przy słupku. Rino na czerwień w ostatnich minutach :twisted:

Czyli rewanż 31 już z Sheva Paolo i Gila. Czego można było się spodziewać mają tylko Vieriego tak na dobra sprawe a ataku a jeszcze tak szybko zszedł. Ale dobrze na pewne ten mecz był ważny i potrzebny. Chelsea zagrała z każdym kogo miała. Dobrze że ćwicza rożne ustawienia.

Rok temu wygrawamy 3;2 i graja w najsliniejszych składach dziś przerywamy 1;0 bez kilku najwazniejszych ogniw: Dida Paolo, Kaka' Sheva Gila i Jankulovski choć chyba mi się zdaje że Czech niezagra nawet w rewanzu. Ma być gotowy na start sezonu. Może na mecz z Juve o puchar Berlusconiego.

Zobaczcie Juve i Inter wybieraja sobie rywali "do lania" na sparing partnerów. A Milan zagrał trzy sparingi po powrocie z wakacji. I wszysckie trzy z max rywalami: Inter Juve i Chelsea. Widac inna taktyka przygotowań :D :twisted:

**FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 lip 2005, 10:10

Nie ma co się Bartek podniecać.Skład jak i gra Milanu nie były pierwszej jakości.Popatrz na ten napad.Wstydny nie jestem, bo nie przywiązuje wagi do takich meczów.Właśnie ssam meczyk i zobaczę co wykombinowali.Widze Bartek, że tylko czekałeś na tą porażkę ... :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”