Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 60

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 26 paź 2005, 19:49

- Ktore z was kibicuje Chelsea Londyn?
Wszystkie dzieci podnosza raczki tylko nie Jasio.
- A ty Jasiu, czemu nie podnosisz? - pyta pani.
- Bo ja kibicuje Manchesterowi United - odpowiada Jasio.
- Ale dlaczego? - pyta pani.
- Bo tata kibicuje Manchesterowi, mama, starszy brat i cala reszta rodziny. To i ja kibicuje Manchesterowi United - mowi Jasio.
- Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brac przyklad z rodzicow. Na przyklad jakby tak twoj tata byl alkoholikiem, mama prostytutka a brat narkomanem, to co wtedy bys zrobil? - pyta pani.
- Wtedy bym kibicował Chelsea - odpowiada Jasio.

:lol2:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 26 paź 2005, 19:53

Chelsea, Chelsea.... trudny klub i trudni kibice.... wiekszosc kibicow tego klubu nie kocha go, tylko kocha pieniazki Romka... taka prawda :lol: ilu kibicow Chelsea bylo w polsce jeszcze ze trzy, czterysezony temu ? :shock: <--- nawet jak takie galy zrobiles to ich nie widziales 8) :lol: szanowalem ten kluba za styl gry jaki prezentowali kiedys, kiedys, chen dawno dawno temu :) a tera to nie wiem co myslec o tym klubie, tak jak Fieldemu(nie wiem jak odmienic Cie Fieldy, wiec sorka jak cos nie tak ;)) nie podoba mi sie ta ich bezszczelna polityka transferowa, zaden klub nie moze sprowadzic jakiegos dobrego zawodnika bo Chelsea podbija dwukrotnie cene i klapa.... POZDRO I SZACUNEK DLAKIBICOW CHELSEA KTORZY KIBICOWALI THE BLUES PRZED ERA ROMANA!! :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 21:01

DeViL DaM pisze:Chelsea, Chelsea.... trudny klub i trudni kibice.... wiekszosc kibicow tego klubu nie kocha go, tylko kocha pieniazki Romka... taka prawda
Oj to jest brutalna prawda.. Ciekawe ilu dzisiejszych libiców kibicowało "The Blues" za nim kupił ich Romek :think: :?: . Pewno nie wielu (chyba że w Anglii).
DeViL DaM pisze:kibicow Chelsea bylo w polsce jeszcze ze trzy, czterysezony temu
Chyba tylko prawdziwi fanatycy futbolu..
DeViL DaM pisze: nie podoba mi sie ta ich bezszczelna polityka transferowa, zaden klub nie moze sprowadzic jakiegos dobrego zawodnika bo Chelsea podbija dwukrotnie cene i klapa....
Też mnie to irytuje :maruda: . Romek myśli jedną katergorią-kasą...
Rosjanin zmienił środowisko piłarskie o 360 stopni..Myśli że jak zawodnik i klub nie są za przejściem do Chelsea to odrazu idą bajeczne sumy.. Patrz na Essien.. Ale cieszy mnie to że w świecie futbolu są kluby i zawodnicy którzy nie idą na kasę. Milan, Barca czyli Sheva i Ronaldinho :peace: .

PzDr for all :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 21:07

Dombroś pisze:Rosjanin zmienił środowisko piłarskie o 360 stopni
Zaiste wielka to odmiana :rotfl:

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 26 paź 2005, 21:10

Dombroś pisze:
DeViL DaM pisze:Chelsea, Chelsea.... trudny klub i trudni kibice.... wiekszosc kibicow tego klubu nie kocha go, tylko kocha pieniazki Romka... taka prawda
Oj to jest brutalna prawda.. Ciekawe ilu dzisiejszych libiców kibicowało "The Blues" za nim kupił ich Romek :think: :?: . Pewno nie wielu (chyba że w Anglii).
Nie zgodzę się z Tobą Dombroś. Wielu osobom polityka Abramovicha nie odpowiada, więc mało realne jest, że akurat po przyjściu takiego człowieka zyskuje się nowych fanów. A jeżeli nawet to takich osób nie można nazwać kibicami. Nie przepadam za fanami Chelsea (nie wszystkimi of course), lecz bardzo ich szanuje, ponieważ nie ma w tym nic dziwnego, że kibicują The Blues, w końcu nic normalnym jest jak kibicuje się drużynie od dobrych kilku lat a jak wiadomo więzi z klubem nie da się zerwać tylko dla tego, że jego właścicielem został niejaki Abramovich.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 21:17

Niggaz pisze:
Dombroś pisze:Rosjanin zmienił środowisko piłarskie o 360 stopni
Zaiste wielka to odmiana :rotfl:
Chodziło mi o to że jeśli ma się jakiegoś młodego dobrego zawodnika na oku to nie można robić huku przy tym zawodniku bo zaraz Chelsea razem z Abramovichem zacznie tam szperać... Chodziło też oto że zawodnikom trzeba wstawiać wieelkie klauzule oferty minimalnej bo Rusek powoli jest gotów płacić każdą cenę....
Niggaz powiedz sam że Romek zmenił polityke transferową wieelu klubów...(nie chodzi o to że przez nigo kluby kupują innych zawodników).
Nie można się bawić i podbijać cen bo Rusek i tak przbije jak trenerowi podpasuje zawodnik... :hardkor2:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 21:25

Dombroś weź do ręki jakiś przedmiot a później obróć go o 360 stopni i zobacz co się zmieni w porównaniu do położenia przed obróceniem. Udało się? Teraz wyobraź sobie, że rynek transferowy jest jak ten przedmiot :lol2:
Dalej uważasz, że zmienił się o 360 stopni?

Mi nie musisz tłumaczyć jak Roman wpłynął na rynek transferowy. Ja to wiem.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 26 paź 2005, 21:34

Bzdura. No może, taka mała, bzdurka, bzdureczka.
DeViL DaM pisze: ilu kibicow Chelsea bylo w polsce jeszcze ze trzy, czterysezony temu ?
Zawiść, zazdrość. To przemawia z Twojego posta i bije po oczach. Sa pieniądze, są gwiazdy, są sukcesy. Normalne.
DeViL DaM pisze:szanowalem ten kluba za styl gry jaki prezentowali kiedys, kiedys, chen dawno dawno temu
Eee tam. Slogan zwykły.
DeViL DaM pisze: tera to nie wiem co myslec o tym klubie, tak jak Fieldemu(nie wiem jak odmienic Cie Fieldy, wiec sorka jak cos nie tak ) nie podoba mi sie ta ich bezszczelna polityka transferowa, zaden klub nie moze sprowadzic jakiegos dobrego zawodnika bo Chelsea podbija dwukrotnie cene i klapa
Oczywiście macie rację, gdyby nie fakt, że Sheva, Eto'o i inni tacy mają na propozycja Chelsea delikatnie mówiąc nasrane. Byłoby zdeczka nudnie, gdyby wszystkie gwiazdy tam grały. Tak już całkiem na marginesie, to do tej pory The Blues nie sprowadzili piłkarza, pokroju tych, których w swoim czasie sprowadzał Real.
DeViL DaM pisze:POZDRO I SZACUNEK DLAKIBICOW CHELSEA KTORZY KIBICOWALI THE BLUES PRZED ERA ROMANA!!
Wytrzyj pot z czoła. Spisałeś się! Teraz sie przypodobasz kibicom ManU, Arsenalu i Chelsea. To sie nazywa wyjście z klasą. Co sądzisz o kibicach, którzy są za Chelsea od przejęcia klubu przez majętnego gubernatora Czukotki?
Dombroś pisze:Romek myśli jedną katergorią-kasą...
I właśnie dlatego wybrał Chelsea, by już na starcie nieźle stracić spłacajac długi. Coś tu nie gra?
Dombroś pisze: Ale cieszy mnie to że w świecie futbolu są kluby i zawodnicy którzy nie idą na kasę.
Nie tyle nie idą na kasę, co nie idą na wizerunek Judasza i psa na pieniadzę.
Dombroś pisze:Chodziło też oto że zawodnikom trzeba wstawiać wieelkie klauzule oferty minimalnej bo Rusek powoli jest gotów płacić każdą cenę....
Chelsea ma zarabiać, nie tracić.
Dombroś pisze: Rusek i tak przbije jak trenerowi podpasuje zawodnik...
Ta, Przebije, kupi, pieniądze, rusek, gwiazda, Chelsea, potęga, gówno, prawda.

Yyy, Dombroś star.

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 26 paź 2005, 21:37

Dombroś, Niggaz pokpił sobie z Ciebie, bo obrót o 360 stopni, jest to obró w kółko, czyli obracasz się w tą samą stronę. eh.... Ciekawe czy zrozumiesz na czym polegał Twój błąd...

Chelsea Londyn. Nigdy jej niel ubiłem, teraz jej nie lubię i lubić jej nigdy nie będę. Nie lubiłem żadnego klubu z Londynu poza Arsenalem. Wogóle z Premier League poza Arsenalem nie lubiłęm nikogo. Ta antypatia do Chelsea pozostała. Grało w niej wielu dorbych zawodników-wielki Gianfranco czy Jimmy Floyd Hasselbaink. Obecnie ma dużo kibiców, którzy niestety żadnego z tych zawodników, jakże znanych i zacnych, nie znają i to jest smutne. Dzisiejdzy obraz Chelsea opiera sie głównie na pieniądzach, na płacy, Chelsea jednak nie jest taka jak Real(jeszcze), ponieważ kupiła zawodników nie przereklamowanych tylko z potencjałem. Bardzo łądnie wynaleźli Hoe Cola, który dzisiaj wymiata w Chelsea i w reprezentacji Anglii.
Podsumowanie : Nie lubię Chelsea, nie szanuję specjalnie też za to, że jest z Londynu, a nie nazywa się Arsenal. Nie lubię jej większości kibiców tzw. jednosezonowych i nie lubię Romana van den Abramovica.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 21:53

Snipp_ pisze:Dombroś napisał:
Chodziło też oto że zawodnikom trzeba wstawiać wieelkie klauzule oferty minimalnej bo Rusek powoli jest gotów płacić każdą cenę....

Chelsea ma zarabiać, nie tracić.

Zależy w czyim przypadku :think: . Abramowicz kupił Chelsea i "bawi" się piłką nożną.. On nie kupil klubu po to aby zarabiać tylko żeby się pobawić.
W przeciwieństwie do właściciela ManU..Snipp_ poatrz na Glazera ten właśnie kupił klub piłkarski aby dzięki niemu zarabiać, a Romek czytaj wyżej :wink: .

Niggaz źle się może wyraziłem :angry2: . Chodziło mi o to że zmienił totalnie rynek tranferowy w świecie piłkarskim.
Napisałem że o 360 stopni żeby wyglądało mądzre ale jak widać mi ne wyszło... :oops:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 26 paź 2005, 21:59

Dombroś pisze:Zależy w czyim przypadku
Albo mnie wkręcasz, albo nie zrozumiałeś. Myślę, że to drugie.
Dombroś pisze:Abramowicz kupił Chelsea i "bawi" się piłką nożną..
Taa, a tyłek podciera jedwabiem.
Dombroś pisze:On nie kupil klubu po to aby zarabiać tylko żeby się pobawić.
Jakby sam się nie mógł zabawiać. Znowu mnie wkręcasz? :?
Dombroś pisze:W przeciwieństwie do właściciela ManU..Snipp_ poatrz na Glazera ten właśnie kupił klub piłkarski aby dzięki niemu zarabiać, a Romek czytaj wyżej .
Phi. Żeby się pobawić. Dobre.
Wszystko co piszesz wynika z zawiści, więc radzę dać sobie spokój z pisaniem na ten temat, bądź dalej brnąć w to bagno.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 26 paź 2005, 22:12

DeViL DaM pisze:Chelsea, Chelsea.... trudny klub i trudni kibice.... wiekszosc kibicow tego klubu nie kocha go, tylko kocha pieniazki Romka... taka prawda Laughing ilu kibicow Chelsea bylo w polsce jeszcze ze trzy, czterysezony temu ?

Trudny klub trudni kibice czyli co po przejsciach detoks albo cos :?: Czy Roman daje nam kase ze kochamy jego pieniazki. Jesli komus placi to napewno nie mi, a i tak kibucje The Blues od 9 lat (ale otym juz pisalem). Napewno 2-3 sezony temu bylo mniej kibicow bo Chelsea nie byla taki znanym klubem w Europie jak Real, MU, Barcelona, Juve, Milan itp. Nie odnosila zadnych wiekszych sukcesow wiec nie miala zbyt wielu fanow.
DeViL DaM pisze:nie podoba mi sie ta ich bezszczelna polityka transferowa, zaden klub nie moze sprowadzic jakiegos dobrego zawodnika bo Chelsea podbija dwukrotnie cene i klapa....

Jak by Chelsea sprowadzala wszystkich pilkarzy, o ktorych mowa podczas okienka transferowego to na Stamford Bridge zabraklo by miejsca dla tych kopaczy. Abramowicz nie sprowadzi nikogo kogo niechce Mourinho.

Dombroś pisze:Romek myśli jedną katergorią-kasą...
Rosjanin zmienił środowisko piłarskie o 360 stopni..Myśli że jak zawodnik i klub nie są za przejściem do Chelsea to odrazu idą bajeczne sumy..

Wypowiadal sie otym juz Niggaz :)

Dombroś pisze:Patrz na Essien..

Oprocz The Blues o Essiena sie prawie nikt nie staral. A cena byla dlatego tak wysoka bo kazda druzyna wie ze jesli Roman chce kogos kupic to wylozy prawie kazda kase. Lyon to wykorzystal i zawolal o odpowiednia sumke.
Maro juve pisze:Grało w niej wielu dorbych zawodników-wielki Gianfranco czy Jimmy Floyd Hasselbaink. Obecnie ma dużo kibiców, którzy niestety żadnego z tych zawodników, jakże znanych i zacnych, nie znają i to jest smutne.
Grali tez Di Mateo, Petit, Deschamp, Flo, Zenden, De Goey i jeszcze wielu wielu ale podczas ich gry klub nie zdobyl mistrzostwa Angli. Chociaz mial pare osiagniec w Europie :)
Maro juve pisze:Dzisiejdzy obraz Chelsea opiera sie głównie na pieniądzach, na płacy, Chelsea jednak nie jest taka jak Real(jeszcze), ponieważ kupiła zawodników nie przereklamowanych tylko z potencjałem.

Ciesze sie ze ktos to dostrzega :)

To chyba tyle :) Podoba mi sie co pisze Snipp bo chyba on ma najwieksze pojecie otym co sie dzieje w Chelsea i jak wygladal druzyna The Blues z przed kilku lat. Wiec cos o Abramowiczu i o nas kibicach :)

Edit
Dombroś pisze:Zależy w czyim przypadku Think . Abramowicz kupił Chelsea i "bawi" się piłką nożną.. On nie kupil klubu po to aby zarabiać tylko żeby się pobawić.
W przeciwieństwie do właściciela ManU..Snipp_ poatrz na Glazera ten właśnie kupił klub piłkarski aby dzięki niemu zarabiać, a Romek czytaj wyżej

Jak czytam cos takiego to mi rece opadaja. Wlasnie widac jak Glazer zarabia, niechce zadnych transferow, zwieksza cenny biletow, a pozatym przypomne Ci ze Glazer zaciagnol dlugi w bankach aby wykupic akcje MU. Widze ze Liga Angielska to nie twoja specjalizacja. Jak ja sie naczyms nieznam to sie nie wypowiadam. Moze boli Cie to ze Chelsea wygrala w tamtym roku z Barcelona w cwiercfinale.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 22:16 przez -=MiC=-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 paź 2005, 22:15

Dombroś pisze:On nie kupil klubu po to aby zarabiać tylko żeby się pobawić.
Pakuje miliony gdyz mu sie nudzi.Jasne.Ktory kolega ci to powiedzial.
Nie wiem czy wiesz ze pieniądz dobrze zainwestowany przynosi jeszcze większe zyski.Prawdopodobnie Chelsea jak za 20 lat jak trenerem zostanie Terry bedzie dochodowym przedsiebiorstwem z wynikami sportowymi(to co co próbuje osiagnąc Real)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2005, 23:44

Wy tu gadu-gadu, a Chelsea poleciała z Curling Cup :lol: :lol:
Charlton udowadnia, że w tym sezonie ma aspiracje i bedzie walczył.
To już drugi mecz z rzędu gdzie Chelsea nie wgrywa. NIby nic niezwykłego - ale początek sezonu nie wskazywał na taki obrót zdarzeń :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 paź 2005, 23:49

to niespodzianka bo Chelsa napewno była faworytem, czyli jednego pucharu juz nie zdobedą :P moze zlapia kryzys i reszta ekip dogoni ich w tabeli to wyedy liga bedzie ciekawsza, inaczej mistrza zdobedą gdzies w lutym :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”