Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 21 sie 2012, 22:23
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 sie 2012, 22:23
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 sie 2012, 22:24
W sumie fajnie wyszło, ale powiem szczerze, że mogliby troszkę mniej słodzić i ten ekspert jakiś taki nie pasujący mi. Władysław George Jerzy Engel włada biegle ENG, więc czemu nie?Duch pisze:
Anglicy na poważnie do Ekstraklasy podeszli. Studio może dupy nie urywa, ale trafili na dobrą kolejkę, więc powinni się nieco zachęcić.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 sie 2012, 22:57
Paradoksalnie przenosiny na PGE Arenę miały tylko Lechię uczynić atrakcyjniejszą, bo wtedy Lechia była po bardzo dobrym sezonie gdzie otarli się o puchary. Wydawało się, że Lechiści godnie zagoszczą na tym obiekcie a tymczasem kupa i słońca nie widać.Duch pisze:Szkoda, że stadion Lechii pusty w dużej mierze, ale przy takiej drużynie to tak kompletu nigdy nie będzie.
Boromir

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 sie 2012, 23:13
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: axp » 21 sie 2012, 23:19
axp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 sie 2012, 23:19
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 sie 2012, 23:21
Bez kitu pierwszy raz to widze. Kumpel na fejsa wrzucilAle to już jest bezczelność tak nabijać, bo nie wierzę, że akurat Doktor mógł nie zauważyć
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 sie 2012, 23:27
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 sie 2012, 23:35
Kazdy oglada Bundes tylko sie nie przyznaja. Podobnie bylo kiedys z sluchaniem disco poloA swoją drogą to macie kurcze sporą wiedze piłkarską. Niby się interesuję Bundesligą itp, ale widze, że ludzie "postronni" albo kibice innych lig jak niemiecka lepiej znają to podwórko niż ja
Nie wiem. Wstalem o 16 i nie patrzylem co pisaliscie wczesniej. Zreszta po co ja sie tlumacze.Nic nie robisz tylko siedzisz na forum i przegapiłeś obrazek na pół monitora, który wrzucało już trzech użytkowników w temacie, gdzie co drugi post jest Twój.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 21 sie 2012, 23:40
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 sie 2012, 0:04
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sie 2012, 1:21
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2012, 1:54
co z ciebie za ubek, poszukaj sobiesbQ pisze:Kto to jest ten Błaszczak?
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio