Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 595

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
eloupikniqtu
Trolling again!
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 15:19

.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 23:04 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 lis 2013, 15:32

NoName1989 pisze::roftl3:
Ponoc Sobiech kontuzjowany, boje sie pomyslec kogo.wymysli Nawalka.
Robak.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1489
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 12 lis 2013, 15:43

Szkoda, ze nie Grzelczak. :(

Awatar użytkownika
Jankes
Skład C
Skład C
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 12 lis 2013, 18:13

Według mnie kapitanem powinien zostać Krychowiak. Młody z charakterem, prezentujący dobry poziom i w klubie i w reprezentacji. Jak dla mnie trochę niedorzeczne jest wybieranie kapitana poprzez liczbę występów. Idąc tym tokiem to i Obraniak mógłby nim być. To musi być gość z charakterem, musi mieć mentalność przywódcy. Jak dla mnie na nowego kapitana mogłoby być 3 kandydatów - Krychowiak, Wasilewski, Boruc. Problem w tym, że 2/3 z nich nie ma pewności, że będą grać, a kapitanować nie można z ławki. O Błaszczykowskim, czyli o nowym-starym kapitanie i tego jakim był kapitanem przez ostatnie kilka lat już nie będę się wypowiadał. Generalnie z tym kapitanem to nie jest aż taki wielki problem, jak dla mnie ta sprawa jest wyolbrzymiana w mediach. Takie "szukanie tematu zastępczego". Wszyscy zawodnicy powołani do reprezentacji powinni się tak samo bardzo starać i w meczach i na treningach, bez znaczenia czy jest to Lewandowski z Dortmundu, czy Leszczyński z Dolcanu. Wszyscy powinni się starać tak samo, nie ma czegoś takiego, że kapitan bardziej...

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 12 lis 2013, 18:23

Jankes pisze:Według mnie kapitanem powinien zostać Krychowiak. Młody z charakterem, prezentujący dobry poziom i w klubie i w reprezentacji. Jak dla mnie trochę niedorzeczne jest wybieranie kapitana poprzez liczbę występów.
Na całym świecie się tak robi. Nie wiem po co niby kapitanem miałby być Krychowiak. Kuba tez prezentuje dobry poziom w klubie i ogarnia grę w reprezentacji.
Jankes pisze:Jak dla mnie na nowego kapitana mogłoby być 3 kandydatów - Krychowiak, Wasilewski, Boruc. Problem w tym, że 2/3 z nich nie ma pewności, że będą grać, a kapitanować nie można z ławki.
Tu piszesz, że 3 kandydatów, a tutaj:
Jankes pisze:Wszyscy zawodnicy powołani do reprezentacji powinni się tak samo bardzo starać i w meczach i na treningach, bez znaczenia czy jest to Lewandowski z Dortmundu, czy Leszczyński z Dolcanu. Wszyscy powinni się starać tak samo, nie ma czegoś takiego, że kapitan bardziej...
Niby wszyscy mają się tak samo,ale:
Jankes pisze:O Błaszczykowskim, czyli o nowym-starym kapitanie i tego jakim był kapitanem przez ostatnie kilka lat już nie będę się wypowiadał.
To jak to jest? Bo skoro wszyscy się mięli starać (a się nie starali), to dlaczego oceniasz Błaszykowskiego?
Jankes pisze:Generalnie z tym kapitanem to nie jest aż taki wielki problem, jak dla mnie ta sprawa jest wyolbrzymiana w mediach. Takie "szukanie tematu zastępczego".
Generalnie z Twojej wypowiedzi nic nie wynika. Same zaprzeczenia.Pienisz się jak krem do golenia, a do dyskusji nic nie wnosi to co piszesz.

Kuba to dobry kapitan, nikt inny nie nadaje się do tej funkcji póki co bardziej od niego i nie ma co się podniecać.

eloupikniqtu
Trolling again!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 18:37

.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 23:04 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jankes
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 12 lis 2013, 18:50

Ja nie chcę się spierać między innymi dlatego, że jestem nowy na forum i spieranie w internecie jak dla mnie nie ma sensu, ale wydaje mi się Bassu, że szukasz dziury w całym. Wyrywasz zdania z kontekstu, układasz to w swój własny nie logiczny ciąg. A zresztą, eloupikniqtu już wszystko napisał...

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 12 lis 2013, 19:16

Jankes pisze:Ja nie chcę się spierać między innymi dlatego, że jestem nowy na forum i spieranie w internecie jak dla mnie nie ma sensu, ale wydaje mi się Bassu, że szukasz dziury w całym. Wyrywasz zdania z kontekstu, układasz to w swój własny nie logiczny ciąg.
Nie spieram się, tylko wyrażam swoje zdanie na ten temat, a przy okazji szukam sensu Twojej wypowiedzi. Nie patrzę na to przez pryzmat tego, ile jesteś na tym forum.
A poza tym po co logować się na forum skoro nie chcesz spierać się i dyskutować? :badziewie:

Awatar użytkownika
Jankes
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 12 lis 2013, 19:25

Dyskusja i spieranie to dwa różne pojęcia. Po raz kolejny wyrwałeś z kontekstu, tym razem
Nie patrzę na to przez pryzmat tego
. Kończąc, jeżeli szukasz sprzeczki/kłótni to spieraj się sam ze sobą bo ja nie mam zamiaru tutaj się spierać. Poza tym nie rób z kogoś głupiego, bo może to się obrócić przeciwko tobie :wink:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 12 lis 2013, 19:27

Jankes pisze:Kończąc, jeżeli szukasz sprzeczki/kłótni to spieraj się sam ze sobą bo ja nie mam zamiaru tutaj się spierać. Poza tym nie rób z kogoś głupiego, bo może to się obrócić przeciwko tobie
Szyld forum się zmienił, ale niektóre rzeczy zawsze będą takie same... :suicide:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 lis 2013, 19:39

Oto skład, w jakim reprezentacja Polski rozpocznie mecz ze Słowacją: Boruc - Olkowski, Jędrzejczyk, Kamiński, Kosznik - Krychowiak, Jodłowiec - Błaszczykowski, Mierzejewski, Sobota - Lewandowski.

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1939

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 15 lis 2013, 21:58

Mateusz "Ojojojoj" Borek :D

Awatar użytkownika
raf2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 15 lis 2013, 22:38

nie udało się tym razem Lewandowskiemu uciszyć trybun, no cóż może się uda jeśli w kolejnych eliminacjach wylosujemy znowu San Marino

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 lis 2013, 0:20

Czemu Nawałka siedział jak pizda i nawet nie pokrzyknął z ławki? Gdzie jest to branie zawodników za mordy? Meczu nie oceniam, bo testy to testy, wynik nie jest tu ważny, ale podobno zatrudniono Fakena żeby ich zmobilizował, a on siedział cicho jak Fornalik.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 16 lis 2013, 0:33

Z gówna bata nie ukręcisz tym bardziej w tak krótkim czasie...Ja mimo tak katastrofalnej gry dostrzegam jeden pozytyw - brak współpracy na linii Błaszczykowski-Lewandowski dziś ewidetnie było widać jak zarówno jeden jak i drugi chciał się przydobać,pokazać mając patnerów do dogrania w lepszej sytuacji :/
Jak wypadli zawodnicy Górnika - słabo wiadomo 2 stracone bramki znacznie obciążają konto ale o ile Kosznik może być w tej kadrze rezerwowym(spróbowałbym jednak jako nr 1 postawić na Brzyskiego) to na Olkowskiego trzeba konsekwetnie stawiać...Zaufać i będzie z Niego pożytek..
Para Jędrzejczyk - Kamiński nie ukrywam duże rozczarowanie ale skoro para Glik-Perquis dostawała tyle szans to Nawałka powinnien być konsekwetny i taką samą parę postawić na Irlandię(ale pewnie wyjdzie od 1 minut wysoki Szukałą)...
Pomoc zagrała tragicznie- wydaje się,że najsłabsze ogniwo Jodłowiec zagrał najlepsze spotkanie,był wyróżniał się,próbował poderwać zespół - Krychowiak ostanio w kadrze nie daje jakoś zbyt wiele :( A Sobota ewidentnie grał w tym spotkaniu na alibi,Mierzejewski i jego dośrodkowania :lol: To co on robił z tymi dośrodkowaniami to była patologia...Lewandowski,kompletnie niewidoczny, jak próbował dryblować to tracił...
Pozostali piłkarze byli i obecni
Mączyński - widać,że facetzrobił postęp,byłem największym hejtem na tym forum oceniajac jego grę,ale muszę przyznać piłkarsko dojrzał oby tak dalej a może będzie otrzymywał regularnie powołania :)
Pazdan i Marciniak - zagrali krótko jakoś specjalnie się nie wyróżnili

Piszcie co chcecie dalej będę uważał po tym meczu,że Nawałka jest odpowiedni na tym stanowisku...Jak trenował Górnika to też po każdej porażce trzeba wyciagnać wnioski itd...Rozumiem słaba ekstraklasa,poziom znacznie się wyrównał to tym bardziej należy docenić pracę sztabu szkoleniowego Nawałki w Zabrzu ;)
Recepta - odesłać Błąszczykowskiego i Lewandowskiego po 1 meczu na ławkę tak jak to zrobił z Małkowskim ;) Skończy się dzielenie tego obozu i podziału w kadrze(dziś ewidentnie było widać,żę on jest)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”