Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 15:19
eloupikniqtu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 lis 2013, 15:32
Robak.NoName1989 pisze:
Ponoc Sobiech kontuzjowany, boje sie pomyslec kogo.wymysli Nawalka.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 12 lis 2013, 15:43
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 12 lis 2013, 18:13
Jankes

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 12 lis 2013, 18:23
Na całym świecie się tak robi. Nie wiem po co niby kapitanem miałby być Krychowiak. Kuba tez prezentuje dobry poziom w klubie i ogarnia grę w reprezentacji.Jankes pisze:Według mnie kapitanem powinien zostać Krychowiak. Młody z charakterem, prezentujący dobry poziom i w klubie i w reprezentacji. Jak dla mnie trochę niedorzeczne jest wybieranie kapitana poprzez liczbę występów.
Tu piszesz, że 3 kandydatów, a tutaj:Jankes pisze:Jak dla mnie na nowego kapitana mogłoby być 3 kandydatów - Krychowiak, Wasilewski, Boruc. Problem w tym, że 2/3 z nich nie ma pewności, że będą grać, a kapitanować nie można z ławki.
Niby wszyscy mają się tak samo,ale:Jankes pisze:Wszyscy zawodnicy powołani do reprezentacji powinni się tak samo bardzo starać i w meczach i na treningach, bez znaczenia czy jest to Lewandowski z Dortmundu, czy Leszczyński z Dolcanu. Wszyscy powinni się starać tak samo, nie ma czegoś takiego, że kapitan bardziej...
To jak to jest? Bo skoro wszyscy się mięli starać (a się nie starali), to dlaczego oceniasz Błaszykowskiego?Jankes pisze:O Błaszczykowskim, czyli o nowym-starym kapitanie i tego jakim był kapitanem przez ostatnie kilka lat już nie będę się wypowiadał.
Generalnie z Twojej wypowiedzi nic nie wynika. Same zaprzeczenia.Pienisz się jak krem do golenia, a do dyskusji nic nie wnosi to co piszesz.Jankes pisze:Generalnie z tym kapitanem to nie jest aż taki wielki problem, jak dla mnie ta sprawa jest wyolbrzymiana w mediach. Takie "szukanie tematu zastępczego".
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 18:37
eloupikniqtu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 12 lis 2013, 18:50
Jankes

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 12 lis 2013, 19:16
Nie spieram się, tylko wyrażam swoje zdanie na ten temat, a przy okazji szukam sensu Twojej wypowiedzi. Nie patrzę na to przez pryzmat tego, ile jesteś na tym forum.Jankes pisze:Ja nie chcę się spierać między innymi dlatego, że jestem nowy na forum i spieranie w internecie jak dla mnie nie ma sensu, ale wydaje mi się Bassu, że szukasz dziury w całym. Wyrywasz zdania z kontekstu, układasz to w swój własny nie logiczny ciąg.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 12 lis 2013, 19:25
. Kończąc, jeżeli szukasz sprzeczki/kłótni to spieraj się sam ze sobą bo ja nie mam zamiaru tutaj się spierać. Poza tym nie rób z kogoś głupiego, bo może to się obrócić przeciwko tobieNie patrzę na to przez pryzmat tego
Jankes

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 12 lis 2013, 19:27
Szyld forum się zmienił, ale niektóre rzeczy zawsze będą takie same...Jankes pisze:Kończąc, jeżeli szukasz sprzeczki/kłótni to spieraj się sam ze sobą bo ja nie mam zamiaru tutaj się spierać. Poza tym nie rób z kogoś głupiego, bo może to się obrócić przeciwko tobie
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 lis 2013, 19:39
Oto skład, w jakim reprezentacja Polski rozpocznie mecz ze Słowacją: Boruc - Olkowski, Jędrzejczyk, Kamiński, Kosznik - Krychowiak, Jodłowiec - Błaszczykowski, Mierzejewski, Sobota - Lewandowski.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 15 lis 2013, 21:58
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 15 lis 2013, 22:38
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 lis 2013, 0:20
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 16 lis 2013, 0:33
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin