Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2010, 13:24
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 wrz 2010, 13:25
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 16 wrz 2010, 13:34
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 wrz 2010, 13:36
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 wrz 2010, 13:37
Flamandom chodzi glownie o emigracje i 'kuroniowki'. W jednej i drugiej sprawie prym wioda Arabowie. Inne motywacje ? Jezyk i polityczne bzdety,ale troche dziwne jest,ze przez tyle lat nie bylo wiekszych problemow,a konflikt zaczal sie calkiem niedawno gdy Bruksela i jej okolice staly sie regionem w wiekszosci muzelmanskim.Wilmore pisze:Nie spotkałem się z tym nigdy. Są jeszcze jakieś motywacje? Pytam z ciekawości, bo pierwsze słyszę o arabskim podłożu konfliktu.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2010, 13:43
Wpis faceta oparty jest na bardzo dobry artykuł z Wilson Quarterly (czasopisma W.W. International Center of Scholars), w którym publikują artykuły znakomici naukowcy, a samo centrum zrzesza śmietankę naukowców amerykańskich.Ach, i skończcie pisać bzdury o islamizacji Europy. To bajka i nieprawda, znakomity przykład na manipulacje wprowadzane w mediach:
http://www.trystero.pl/archives/3100
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 16 wrz 2010, 13:44
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2010, 13:45
Nie będę z taką osobą dyskutował i się niepotrzebnie irytował. Mnie nie obchodzi co ty sobie o nim myślisz. Mnie obchodzi to co ty tu wypisujesz. I jak będziesz łamał regulamin, to będzie wp. I tyle.MazurXIII pisze:Fieldy - jeszcze raz - jak nazwiesz osobę
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 wrz 2010, 14:02
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 16 wrz 2010, 14:17
Jeżeli danego przestępcę nazwiesz złodziejem - jest to obraźliwe,aczkolwiek zgodne z prawdą,nieprawdaż?b) zabrania się pisania postów zawierających treści obraźliwe
Ponownie podpierasz się tekstem,którego NIE ROZUMIESZ.Poczytaj sobie komentarze pod artykułem - praktycznie każda teza została obalona,a fakt,że 'naukowiec' określa stopień urodzeń na podstawie nadania imienia Mahomet chłopcom (bo muzułmanie przecież nie mają innych imion) skreśla fachowość tego tekstu na dzień dobry.I coś co do ciebie być może trafi - zakładając,że każdy ksiądz jest z natury altruistyczny i nadstawia drugi policzek (nakaz wiary) nie ma prawa występować w tym środowisku pedofilia.Widzisz analogię czym mam ci ją narysować ślaczkami?Wilmore pisze:Wpis faceta oparty jest na bardzo dobry artykuł z Wilson Quarterly (czasopisma W.W. International Center of Scholars), w którym publikują artykuły znakomici naukowcy, a samo centrum zrzesza śmietankę naukowców amerykańskich.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 wrz 2010, 14:44
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 wrz 2010, 15:55
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 wrz 2010, 16:07
Pytasz czy moje? Poniekąd, a co?Bienias pisze:Bartbuks twoje dzielo "Sex, drugs & futbol, czyli Adrian Mutu" ?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 wrz 2010, 16:39
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 wrz 2010, 16:40
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio