Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 lip 2011, 19:41
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 lip 2011, 23:54
Rossi?red85 pisze:Nie potrafię sobie przypomnieć żadnego zawodnika o podobnej skali talentu, któremu by u nas nie wyszło.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 lip 2011, 19:57
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 lip 2011, 20:50
Mnie szlag trafia jak widzę cały czas Owena...Morrow pisze: Szlag mnie tylko trafia jak cały czas widzę 7 przy Owenie.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 15 lip 2011, 8:09
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2011, 10:38
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2011, 13:33
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2011, 13:40
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2011, 13:49
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lip 2011, 14:40
Babel
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 lip 2011, 22:32
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 lip 2011, 22:38
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lip 2011, 22:40
Minął już ponad tydzień czasu, odkąd podpisałem kontrakt z nowym klubem. Wydaje mi się, jakby to było wczoraj - miałem 4 lata gdy pierwszy raz pojawiłem się w Atleti w Casarrubuelo. Podczas podróży samolotem, by dołączyć do Manchesteru United, wspominałem dawne czasy z nostalgią. Wiem, że ta nostalgia będzie mi towarzyszyć jeszcze przez długi czas.
Jak każdemu dziecku, każdego wieczoru mi i moim rodzicom (bez których wsparcia nie byłoby to możliwe) towarzyszyły emocje, gdy broniłem bramki Atletico. Ponad półtora roku temu spełniły się moje sny, gdy zdobyłem dwa tytuły. Nigdy nie zapomnę tego uczucia, twarzy kibiców pomalowanych czerwono-biało. Nie mogę zapomnieć łez z Barcelony, gdy wspierali nas fani.
Dziś, 16 lat później podejmuje nowe wyzwanie, z takim samym entuzjazmem i poczuciem wdzięczności. Będę nosił Atletico w sercu niezależnie od herbu noszonego na piersi.
Widziałem z okna samolotu jak zostawiam dom. Tysiąc metrów nad ziemią wspominam wszystkich przyjaciół, trenerów i pracowników klubu, dzięki którym stało się możliwe, że dziecko stało się mężczyzną.
Po wygraniu tytułów opuszczam klub z mieszanką uśmiechów i łez. Łzy ze względu na to, co dzieje się teraz. Uśmiech na widok czegoś nowego i pewność, że pewnego dnia wrócę do domu.
Dziękuję za wszystko,
David De Gea
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 lip 2011, 22:45
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio