Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 597

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 lip 2011, 9:59

Ale brainfuck w United. Ferguson mówi, że nie będzie już transferów w tym okienku, po czym Gill po pięciu dniach mówi, że jeszcze jeden transfer zostanie przeprowadzony. :warrior:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lip 2011, 10:17

u nas jest odwrotnie, Wenger chce transfer, a zarząd nie daje kasy :lol:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 28 lip 2011, 11:01

Chicarito dostał wstrząsu mózgu na treningu w USA.Manager ma o wszystkim na bierząco informować.Oby nic groźnego.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 lip 2011, 11:41

Ferguson tyle razy mijał się z prawda że szkoda słów, kiedyś też mówił że koniec transferów a kupowal graczy,Veron miał zostać a odszedł, ile to razy dany gracz miał nie zagrać w meczu z zagrał :P .Transfer do srodka musi być, nie ma innej opcji.

Co do meczy w USA powiem tyle że Rooney jest w genialnej formie.Young zgrywa się z ekipą i wygląda obiecujaco. De Gea na razie mi się podoba, cos tam wybronił,coś przyfarcił, swietna gra nogami i wyrzuty. Choc Dunczyk też niczego sobie. Jones na razie jest zakręcony na boisku ale to minie, musi sie nauczyc systemu gry w obronie, dzisaj grał jak prawy obronca i troche kaszanił :mrgreen: . Rooney wygląda kosmicznie, skrzydła slicznie chodzą, jeszcze ten srodkowy pomocnik i sezon może ruszać.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 lip 2011, 13:56

Obrazek

:lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 lip 2011, 14:04

Dawno tego Berbatona kupiliście? :lol:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 lip 2011, 14:07

Całkiem niedawno. Miała być wymiana: Dimitar Berbatov na Dimi Berbatona, ale ostatecznie ten drugi też dołączył :lol:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 lip 2011, 14:19

'browh hair, with swatstika' :?:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 31 lip 2011, 10:32

Właśnie skończyłem oglądać powtórkę meczu z Barcą. Nawiasem mówiąc był to pierwszy mecz w całości jaki udało mi się obejrzeć podczas tegorocznego tournee. Można jednak pokusić się o małe podsumowanie. Wiele pozytywów. Rooney momentami wyglądał świetnie, dzisiaj Nani również raz po raz popisywał się świetnymi rajdami. Mnie jednak najbardziej cieszy tradycyjnie postawa wychowanków. Dlatego słowa uznania za dzisiejszy występ dla Evansa, Cleverley'a i przede wszystkim Welbecka. Danny'ego oglądam w akcji od czasu kiedy miał niespełna 16 lat i od początku było widać, że to gracz z olbrzymim potencjałem. Świetne warunki fizyczne, a do tego niezwykle szybki i obdarzony nieprzeciętną techniką. Dzisiaj fenomenalnie zabrał się z piłką i szkoda, że nie umieścił jej w siatce bo byłaby cudowna bramka. Jeśli cokolwiek można zarzucić Anglikowi to właśnie fakt, że nie potrafi zachować spokoju pod bramką rywali. W rezerwach, czy juniorach nigdy nie miał z tym problemu, wprost przeciwnie, więc mam nadzieję, że niebawem i w poważnej piłce pokaże swoje niemałe umiejętności snajperskie ;)

Dzisiaj również podobał mi się Clev, który zresztą został wyróżniony przez Fergiego. Chciałbym, żeby chłopak dostał w tym sezonie szansę, zasłużył sobie na nią. A ciekawie byłoby go widzieć w parze z Carrickiem.

Nowe nabytki również na plus, choć po Youngu spodziewam się więcej.

Już teraz z dużą niecierpliwością czekam na nowy sezon i to mało istotne czy jeszcze kogoś kupimy. Tak na dobrą sprawę to powtórzę się, ale bardziej nam potrzeba zmiennika dla Fletchera niż rozgrywającego.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 lip 2011, 20:10

A ja nadal liczę, że kogoś kupimy do środka bo zwyczajnie potrzebujemy tam wzmocnienia. Jeśli ma być to wzmocnienie wymuszone i jakiś półśrodek a la Owen to nie ma sensu kupować na siłę ale jeśli chcemy w przyszłym roku powalczyć o LM to ktoś do środka powinien przyjść. W czasie tournee zarówno nowe nabytki jak i wychowankowie pokazują się z dobrej strony ale to tylko pre-season i nie zapominajmy, że w poprzednich tournee błyszczeli tacy gracze jak np. Eagles i Richardson. Inna kwestia, że tak uzdolnionych wychowanków pukających do kadry pierwszej drużyny jak przed tym sezonem w kadrze nie mieliśmy już jakiś czas i bardzo chciałbym żeby Clev i Welbeck dostali szansę bo zwyczajnie na nią zasłużyli.

Shlubb
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 04 sie 2011, 12:48

Jeśli to nieprawda to proszę zdementować. Berbatow ma przejść do PSG !

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 04 sie 2011, 13:06

Obrazek

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 04 sie 2011, 16:41

Jeśli za 18 mln to nie miałbym pretensji ;)

Rooney, Hernandez, Owen, Welbeck, Macheda... To dobry atak. A za 30-letniego zawodnika ciężko dostać więcej. Poza tym on ma tylko roczny kontrakt, a jak rok posiedzi głównie na ławce to wcale nie powiedziane, że będzie chciał podpisać następny kontrakt. A będzie on na pewno gorszy niż obecnie i gorszy niż ten który dziś mogą mu zaoferować Arabowie z PSG.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 sie 2011, 15:36

http://mufc.pl/aktualnosci/16716/oberta ... newcastle/

Ja na FM dostałem za niego od AV 7 mln :mrgreen:

A tak na poważnie to całe szczeście facet odchodzi, zostanie mi w pamięci mecz noworoczny mecz z WBA jako ten w którym widziałem najgorszy indywidualny występ zawodnika United od kiedy kibicuje temu zespołowi. Teraz jeszcze niech do niego dołączy Diouf i dość już takiego szrotu na OT.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 sie 2011, 17:27

Diouf szrotem nie jest, miał udany sezon w Black.Pamiętajmy jakim stylem gra ta ekipa a nasz zawodnik jednak sie przystosował i został bardzo ważna częscie ekipy.Pare goli,asyst wielka praca w powietrzu. Nie jest to piłkarz na miare MU ale nie róbmy zartów ze jest szrotem bo jesli wystawimy go na liste transferowa to dolna częsc tabeli sie po niego zgłosi.

Obertan- skrzydła mamy magiczne wiec facet musi odejsc, nie widze tutaj możliwosci poprawy,facet technicznie jest swietny,ma drybling ale nie potrafi nic z tego zrobic, gdyby Park miał taki luz w nogach jak Oberek byłby drugą krysia :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”