Liverpool (zbiorczy) - Strona 598

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 sie 2013, 14:23

Henry przyleciał do Liverpoolu, żeby osobiście zająć się sprawą Suareza.

Spearing ma dzisiaj testy medyczne w Boltonie. Transfer definitywny, nie wiem za ile.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 sie 2013, 17:12

http://lfc.pl/51728/suarez-nie-jestem-desperatem
lfc.pl pisze:Bronię obecnie barw Liverpoolu i będę robił to do ostatniej minuty spędzonej w tej drużynie. Chciałbym odejść w przyjaznej atmosferze, ze zrealizowaniem zapisów uwzględnionych w umowie. W tym momencie są one pomijane.
Jeśli Suarez dzisiaj udzielił tego wywiadu, to jest z nim naprawdę źle. :lol:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 sie 2013, 23:08

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 sie 2013, 23:10

W skrócie - Suarez zostaje w Liverpoolu na kolejny sezon.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2333
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sie 2013, 23:19

"Players want to win. They want to go where they can win. That's why this episode misguided. We've won more trophies than Arsenal"
On to naprawdę powiedział? :roftl3:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 sie 2013, 23:24

Również się dziwię. Przecież każdy to wie.
"We are not going to sell Luis and I’m unequivocal that we won’t sell to Arsenal whatever the bid is," Henry said. "But that doesn’t seem to slow them down, so I can’t wait to see what the next one is."
No i również czekam. 8)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 sie 2013, 23:29

W niebezpiecznym tempie Twoje komentarze dziwaczeją Damianie. Odbierz tę uwagę wedle własnego uznania, ale obserwuję ten temat od pewnego czasu i dzieje się.

Było o nawróceniu Suareza i rozkmince nad dokładnymi datam tego historycznego wydarzenia, a teraz zapowiada się dyskusja: kto wygrał więcej - Arsenal czy Liverpool. Szykuję prażynki.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 sie 2013, 23:40

Pominę fragment o Suarezie, bo trzeba być totalnym ignorantem, żeby nie rozumieć o co mi chodziło.

Natomiast muszę Cię rozczarować - nic się nie zapowiada. W końcu nie ma sensu dyskutować nad oczywistymi rzeczami.

Magnum, nawet jeśli pytanie było retoryczne, to zasłużyłeś na odpowiedź. Tak, naprawdę to powiedział.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 sie 2013, 12:51

Obrazek

Spearing oficjalnie w Boltonie za 1,5 mln funtów.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 sie 2013, 18:20

Sterlingowi grozi 2 lata więzienia bo jego była go oskarżyła o napaść. Rozprawa we wrześniu, chłopak sie wypiera, lasce pewnie chodzi o kase, skończy sie jakimś polubownym załatwieniem afery ale kwas juz jest. Co za lato. :badziewie:

Henry gada, ze Arsenal przez swoje nieeleganckie zagrywki zamknął sobie droge do pozyskania Suarka, ten z kolei plecie, że w sumie wcale zdesperowany nie jest aby Liverpool opuścić, trenuje indywidualnie, znaczy z córką. Purslow twierdzi, że to Guardiola głupiego Suarka wprowadził w błąd o tej klauzuli i to on najbardziej miesza w tej całej sprawie, skąd to wie to nie mam pojęcia. Wg mnie wszystko element negocjacji i klub czeka na oferte powyzej 50 mln.

Agger nowym wice kapitanem. Najlepszy wybór z możliwych.

Henry nie wygrał z Liverpoolem jeszcze zadnego poważnego trofeum to takie pieprzenie na jego miejscu bym sobie odpuścił bo niedługo umrze ostatni kibic który pamięta mistrzostwo.

Osobiscie mam nadzieje, ze na dniach Suarek odejdzie do Arsenalu, po czym ten odpadnie z Turasami w el. Ligi nietylkoMistrzów, a sezon skonczy na 5 miejscu. Nie życzę źle Arsenalowi i nawet nie wydaje mi sie to zabardzo realne ale kto mi zabroni pomarzyć hehe.... a Suarkowi należy sie taka nauczka za głupotę.

E:
I zapomniałem: WIELKI ŚLĄSK!!! beka z Lecha

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 sie 2013, 1:02

Downing bliski przejścia na Upton Park. Młoty mają zapłacić 6 milionów funtów. Szkoda, chciałem żeby został. Po dość aktywnym rozpoczęciu okienka transferowego jedynie pozbywamy się zawodników - oby nam to przypadkiem się nie odbiło. Stewart pewnie i by został, gdyby nie to, że w klubie dążą do jak największego odchudzenia listy płac. O jakichkolwiek transferach do klubu na razie cicho - za tydzień startuje liga, jest już prawie połowa sierpnia, a nasza kadra potrzebuje wzmocnień. Oby obyło się bez żadnych desperackich ruchów na koniec.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2013, 11:53 przez Sergek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 10 sie 2013, 1:07

West Ham będzie miał najtragiczniejsze skrzydła jakie jestem w stanie sobie wyobrazić. Jeżeli Carroll w Londynie nie wypali to nic z niego już nie będzie. Żadna inna drużyna nie zbuduje pod niego składu.

Odejście Downinga na plus, mega przeciętny gracz, który poza sporadycznymi przebłyskami niczym się nie wyróżniał.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 sie 2013, 1:12

Nie tyle odchudzenia listy płac, bo zarząd nie miał problemu z niemalże potrojeniem wynagrodzenia Suareza. Chodzi raczej o to, by piłkarze zarabiali adekwatne kwoty do tego, co oferują na boisku. 80 tysięcy funtów Downinga to niesmaczny żart ze strony Comolliego. Sterwart urósł w moich oczach w poprzednim sezonie, ale w tym momencie rozumiem zarząd. 29 lat na karku, 2 lata do końca umowy i 80 tysięcy funtów tygodniowo - to mówi samo za siebie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sie 2013, 1:24

Mówiłem ze ktoś się połasi na Downinga. Gratuluje transferów z klubu,widac Brendan dobrze czyści kłodawe zabawki poprzedników.

Wenger powiedział ze szanuje decyzje i rezygnuje z Suarka- ciekawe czy padnie na kolana i wróci do łask.Podoba mi się taka postawa klubu. Beka z agenta gryzaka, jak można zatrudnić kolesia który nie wie jaką umowe ma jego klient :badziewie: :lol: Przed wywiadem mógł 10000 razy sprawdzić bo wyszli na idiotów.No i posądził trenera o kłamstwo ..to się urządził :mrgreen:

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 10 sie 2013, 9:29

Liverpool uchodzil zawsze za taki bardzo angielski klub. Dzis zostalo juz tylko wspomnienie. Wszystkie transfery spoza wysp, ilu tam teraz bedzie gralo Anglikow?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”