Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 lip 2011, 19:37
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 lip 2011, 21:09
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 28 lip 2011, 21:47
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 lip 2011, 21:55
Pamiętam, że dostał wtedy kosę od Bonery i wyglądało to fatalnie, ale wrócił na boisko. Generalnie wymiatał w tamtym meczu, a, że sam mecz był emocjonujący to tak mi się już zapamiętało. Zgadzam się, że swego czasu grał świetnie, jego wślizgi były bezbłędne, zawsze był trochę jeźdźcem bez głowy ale w defensywie wymiatał. Jak pies spuszczany z łańcucha, że się tak wyrażę. Szkoda mi go, ale jak piszesz, kontuzje go zniszczyły i musiał spróbować czegoś innego.maciek_88 pisze:Czemu akurat za mecz z Milanem?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 lip 2011, 23:02
Ale ja mówię o środku pomocy a nie o samym Vieirze. Emersona bowiem niezwykle ceniłem za to co pokazywał w Turynie. Mimo, że w jego grze nie było nic efektownego to był jednym z kluczowych elementów drużyny, która 2 razy zdobyła Scudetto*venomiq pisze:A co tu jest do zastanawiania? Vieira w Juventusie grał mocno przeciętnie, na pewno nie lepiej od Sissoko ani Zanettiego.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 28 lip 2011, 23:27
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qaski » 29 lip 2011, 18:53
Qaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 lip 2011, 19:11
Poczekajmy na oficjalne informacje, dopóki nie zobaczę Lugano w trykocie Juve to nie ma dla mnie tematu. Chociaż inicjatywa zacna.Qaski pisze:"Corriere dello Sport informuje, że 30-letni Diego Lugano i 27-letni Mirko Vucinić są już praktycznie piłkarzami Juventusu."
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 lip 2011, 20:18
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 lip 2011, 20:33
Tu macie linki w razie czego:Oglądał ktoś mec z Chivas?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 lip 2011, 21:31
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 29 lip 2011, 22:36
Przyznam, że przed CA, nie słyszałem, że ktoś taki jak Lugano istnieje, ale na samych mistrzostwach prezentował się wyśmienicie, jeżeli przyjdzie będę bardzo zadowolony. Jak chłopak będzie grał z takim zaangażowaniem, jak w reprezentacji, a Chiellini wróci do formy, to obrona będzie naprawdę silna. Ale nie uwierzę, dopóki nie zobaczę zdjęć Lugano na testach medycznych, bo w takie plotki nie wierzę. Jeżeli jest w Turynie, to czemu nigdzie nie ma zdjęć? Wystarczy, że Hiddink jadł już we Włoszech obiad, Gallas na 100% dołączy do Juventusu, a Aguero czy Rossi to kwestia godzin.(L)oczkerson pisze:Edit: Corriere dello Sport napisało, że agent i sam Lugano są w Turynie. Wygląda na to, że jesteśmy godziny od Vucinicia i Lugano. Jeszcze tylko lewa pomoc i kadra kompletna
Sam nie wiem. Jeżeli będzie grał jako cofnięty napastnik, to jestem wstanie zrozumieć, bo chłopak jest w przeciwieństwie do Quagliarelli kreatywny, potrafi zrobić coś z niczego, jak drużynie nie idzie, może się spiąć, minąć 2 rywali i umieścić piłkę w siatce, a jak na lewe skrzydło? Nie wyobrażam sobie go w tej roli.Qaski pisze:Ale Vucinic? Błagam... niech mi ktoś wytłumaczy po polsku ten transfer...
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 lip 2011, 23:13

Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qaski » 30 lip 2011, 3:07
Qaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 lip 2011, 12:54
15 + 3, 3 mln pensji na 4 lata. Zobaczymy.Mirko Vucinić pisze:Jestem naprawdę szczęśliwy, Juventus jest tym, czego bardzo chciałem
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio