Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 sie 2011, 17:31
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 sie 2011, 17:31
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 07 sie 2011, 17:33
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 sie 2011, 17:35
Prawda, bo dostaje się 3-2Sergek pisze:City popełniło największy błąd jaki można - z United nie można prowadzić 2-0
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 sie 2011, 17:37
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 sie 2011, 17:44
Nie byłbym zbyt krytyczny dla niego, bo bardzo się starał i widać było po jego grze, że będzie potrzebny w tym sezonie. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Brakowało mu momentami zgrania z Roo, ale dajmy im trochę czasu i spokojnie będą grali na pamięć do siebie.BaSSu pisze:Trochę mniej barwny był Welbeck- szybciej powinien wejść Berba.
Pełna zgoda. Duże wrażenie zrobił na mnie Smalling i myślę, że to może być realna alternatywa dla braci na prawą obronę. Absolutnie oprócz kilku błędów technicznych, o których wspomniałeś świetny występ.Kamil232 pisze:No i Smalling na prawej pare razy uciekła mu prosto piłka, ale te akcje z końcówki meczu po prostu miód.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 sie 2011, 17:51
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 sie 2011, 17:53
Kcem, ale Loczkers nie lubi ani żartów fekalnych, ani tak ordynarnych zwrotów. Więc sobie podworowałMGiggs pisze:Loczek, nie chcesz Vidy?![]()
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 sie 2011, 18:15
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sie 2011, 19:16
Nie wiem czy najgorszy w Europie, ale już dosyć dawno temu (po zakończeniu sezonu w Hiszpanii) czytałem, że puścił najwięcej bramek zza pola karnego i dzisiaj na Twitterze znowu to odświeżono:(L)oczkerson pisze:Swoją droga ktoś w studiu angielskim (polski komentarz mnie irytował) powiedział, że De Gea w zeszłym sezonie puścił 11 goli zza pola karnego i jest to najgorszy wynik w europie
No i oczywiście druga bramka dla City idzie na konto Davida.11 - David De Gea conceded more goals from outside the box than any other goalkeeper last season in La LigaBBVA. Debut.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 07 sie 2011, 19:41
Jeszcze kilka takich bramek, owocujących kilkoma z rzędu remisami czy porażkami i media na Wyspach nie zostawią na De Gei suchej nitki. Ciekawe czy młody Hiszpan sobie poradzi z taką presją, bo błędy będą mu się zdarzać co do tego nie ma wątpliwości. Jeżeli sobie nie poradzi, to MU może mieć spory problem. Szczęsny kilka lat trenował w Arsenalu, potem spędził rok na wypożyczeniu w niższej lidze angielskiej i dopiero później trafił do 1 drużyny. De Gea ma o wiele miej czasu na nauczenie się gry w Anglii. A Anglia to nie tylko strzały z dystansu, bardzo ważna jest gra na przedpolu, chyba jak w żadnej innej lidze.Mentor pisze: No i oczywiście druga bramka dla City idzie na konto Davida.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 sie 2011, 19:42
Delikatna manipulacja - Berba wszedł za Dannego. Ale to oczywiście mało istotne, bo średnia wciąż niska.Kamil232 pisze:Skład na koniec meczu:
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 sie 2011, 23:06

Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 sie 2011, 13:03
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 08 sie 2011, 13:23
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio