Il Padrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 sie 2011, 23:47
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 02 sie 2011, 0:38
No właśnie, dlatego je tu wstawiłem. Wydaje mi się, że człowiek, który to zrobił chciał pokazał każdy kontakt z piłką, niezależnie czy był udany czy też nie.Wilmore pisze:Sorry, ale w tych powyższych filmikach połowa ujęć to błędy,
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 sie 2011, 10:09
Nikt go nigdy tak nie określił, a z zapowiadanej gwiazdy pewnie wyjdzie tyle ile z Milanowego Mistera X. To na razie jedyna porażka w tym Mercato. Była okazja na Rossiego i każdy by go za zapowiadaną gwiazdę uznał, ale Marotta przespał sprawę. Teraz do obsadzenia są jeszcze dwie pozycję środek obrony i lewa pomoc, więc w zasadzie tylko na skrzydle można sprowadzić gracza z taką metką.Vucinić ma być tą zapowiadaną gwiazdą na nowy stadion, czy szukacie kogoś znacznie lepszego?
JUVE szukał napastnika. Prócz Vucinicia do ataku nikt już nie przyjdzie, więc Mirko jest opcją na środek ataku a nie na lewą pomoc, gdzie JUVE z całą pewnością szuka jeszcze wzmocnienia. Jakby trafił do JUVE Rossi lub Aguero też byś się pytał czy będzie któryś z nich grał na lewej pomocy?No i ciekawe, jak chce Czarnogóra ustawić Conte - jeśli na lewej pomocy w 4-4-2, to szykuje się cyrk większy niż z Melo, jeśli na lewym skrzydle w tym 4-2-4, to jestem diablo ciekaw, jak to będzie z tyłu wyglądało. Nawet nie tyle Vidal, co nawet Makelele sam by tego nie udźwignął.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 sie 2011, 12:21
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 02 sie 2011, 12:32
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 sie 2011, 13:21
Riposta niecelna, bo w przeciwieństwie do Juventusu Milan ma wszystkie karty w ręku, by kogoś naprawdę ciekawego sprowadzić do siebie, Juventus dopiero będzie pracować na taką możliwość.Nikt go nigdy tak nie określił, a z zapowiadanej gwiazdy pewnie wyjdzie tyle ile z Milanowego Mistera X.
Rossi tak, bo jak Vucinić grywał na pozycji lewoskrzydłowego. Aguero z tych przyczyn nie. Nie wiesz, jak grywał Czarnogórzec i Włoch w poprzednich sezonach, czy dostosowujesz przeszłość gracza do oczekiwań na przyszłość? Bo ten drugi manewr zdążył mi się znudzić przy okazji transferu Melo.Jakby trafił do JUVE Rossi lub Aguero też byś się pytał czy będzie któryś z nich grał na lewej pomocy?
To byłby udany strzał w stopę dopiero. Na razie macie całkiem udane mercato - pozbywacie się wyłącznie ciągnącego was w dół tabeli szrotu i poza Vuciniciem ściągacie świetnych graczy (Czarnogórca pewny nie jestem, bo jest strasznie chimeryczny), a tu ktoś popełniłby taką pomyłkę?Dla mnie zależność jest prosta: Fabio > Vucinić i byłbym bardzo zawiedziony, gdyby Conte myślał inaczej.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 sie 2011, 13:34
Mimo wszystko Marotta nie wycofał się z obietnicy, a gdzieś w wywiadzie stwierdził, że to nie Vucinić będzie ta obiecaną gwiazdą. Przypadki Aguero czy Rossiego pokazują, że i Juventus ma możliwości ściągnięcia kogoś naprawdę ciekawego, pytanie tylko, czy Marotta sypnie kasą. Na środek obrony ciężko będzie znaleźć gwiazdę, Alex nią nie jest, a chyba wszyscy wolą Lugano (chyba, że Conte jest innego zdaniaWilmore pisze:Riposta niecelna, bo w przeciwieństwie do Juventusu Milan ma wszystkie karty w ręku, by kogoś naprawdę ciekawego sprowadzić do siebie, Juventus dopiero będzie pracować na taką możliwość.
Też już nam się zdążyłeś znudzić z tym Melo.Wilmore pisze:Bo ten drugi manewr zdążył mi się znudzić przy okazji transferu Melo.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 sie 2011, 13:42
tak? A na jakiego to asa macie szanse?Riposta niecelna, bo w przeciwieństwie do Juventusu Milan ma wszystkie karty w ręku, by kogoś naprawdę ciekawego sprowadzić do siebie, Juventus dopiero będzie pracować na taką możliwość.
Mirko w Lecce grał jako środkowy napastnik i to był najlepszy sezon w jego karierze obok 2009/2010. Potem Spall przestawił go na nienaturalną dla niego pozycję lewego napastnika. Na lewej pomocy nie grał nigdy. Dlaczego więc miałby w JUVE grać na lewej pomocy?Nie wiesz, jak grywał Czarnogórzec i Włoch w poprzednich sezonach, czy dostosowujesz przeszłość gracza do oczekiwań na przyszłość?
pełna zgodapoza Vuciniciem ściągacie świetnych graczy (Czarnogórca pewny nie jestem, bo jest strasznie chimeryczny)
a media coś mówią o staraniach w kierunku Naniego. Fajnie by było...Mimo wszystko Marotta nie wycofał się z obietnicy, a gdzieś w wywiadzie stwierdził, że to nie Vucinić będzie ta obiecaną gwiazdą
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 sie 2011, 13:46
???Przypadki Aguero czy Rossiego pokazują, że i Juventus ma możliwości ściągnięcia kogoś naprawdę ciekawego, pytanie tylko, czy Marotta sypnie kasą.
Rok temu nie było żadnych szans na Ibrahimovicia i Robinho. Teraz też na cel Galliani wziął piłkarza niezadowolonego ze swojego obecnego klubu, czekam do 31 sierpnia. Jestem przekonany, że w przeciwieństwie do fanów Juventusu Milaniści nie zawiodą się.tak? A na jakiego to asa macie szanse?
Z tej samej przyczyny, co Krasić, który był prawoskrzydłowym, a gra na prawej pomocy. Dało się zrobić z prawą stroną, a z lewą nie?Dlaczego więc miałby w JUVE grać na lewej pomocy?
A czemu nie Valencia? Albo Di Maria? Też by Was wzmocnili.a media coś mówią o staraniach w kierunku Naniego. Fajnie by było...
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 sie 2011, 13:49
Aquilani i Montolivotak? A na jakiego to asa macie szanse?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 sie 2011, 14:06
Dokładnie tak.Wilmore pisze:O czymś nie wiem? Mieliście dogadany deal z graczami, a rozbiło się o parę groszy?
Aguero poszedł do City, dostał wuchte kasy i się cieszy. Z kolei Rossi stwierdził, że pomimo fiaska rozmów z Juve nie żałuje, bo z Villarrealem będzie walczył o LM.Wilmore pisze:natomiast po fakcie żaden z nich nie narzekał
Krasić nie jest prawym napastnikiem tak jak Vucinić nie jest skrzydłowym. Porównanie z dupy.Wilmore pisze:Z tej samej przyczyny, co Krasić, który był prawoskrzydłowym, a gra na prawej pomocy. Dało się zrobić z prawą stroną, a z lewą nie?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 sie 2011, 14:35
A czemu nie Valencia? Albo Di Maria? Też by Was wzmocnili.
Jak to nie było? Obaj byli na wylocie, a prócz was nikt nie był nimi zainteresowany, kto by spełniał wymagania finansowe i sportowe Zlatana czy Robinho.Rok temu nie było żadnych szans na Ibrahimovicia i Robinho
Też mi różnica. Wy mieliście obiecaną gwiazdę, my mieliśmy obiecanę gwiazdę. Jedziemy na tym samym wózku. No, tyle, że my na drugim przywieźliśmy sobie jeszcze Vidala czy LichtsteineraOwszem Milan a raczej Berlusconi zawalił sprawę z tym "Panem X" i pewnie będzie wielka klapa, ale Marotta wprost mówił jak to się gwiazdy pchają do Juve i że macie kasę(Natomiast Łysy ciągle powtarza, że pieniędzy nie ma)
taniej i prościej by było zostać z Pirlo.Aquilani i Montolivo![]()
Cicho Krasic jest świetnym napastnikiem, bo jedyne co u niego kuleje to wykończenie i zejście do środka, a Vucinic jest skrzydłowym, bo tam go ustawiano w Romie.Krasić nie jest prawym napastnikiem tak jak Vucinić nie jest skrzydłowym. Porównanie z dupy.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 sie 2011, 14:39
Bzdura. Padały hasła, że on jest tyle wart, a nie, że Napoli powinno się zgodzić na taką cenę. Vucinić też jest wart mniej, niż za niego daliście.wręcz o tym, że Napoli powinno się zgodzić na 25 mln to jest ok. Spoko, jak tam chcecie.
Cofnij się na forum czy w różnych aktualnościach o rok - te transfery były uznawane za równie prawdopodobne, jak Fabregas w tym roku. Bo słaby Milan, słaba liga, świetni gracze i większe ich oczekiwania sportowe.Jak to nie było?
A my Taiwo, Mexesa, czy El Shaarawy'ego. Wiadomo, że ruchów zrobiliście więcej, ale to nie bez powodu.No, tyle, że my na drugim przywieźliśmy sobie jeszcze Vidala czy Lichtsteinera
Tyle że Pirlo zżerałby pensję dużo wyższą od Montolivo nie dając Milanowi nic i oczekując pierwszego składu. Montolivo natomiast przychodząc nie będzie grał w pierwszym składzie, a jeśli już, to nie na zasadach, których oczekiwał Pirlo. No i jest młodszy.taniej i prościej by było zostać z Pirlo.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 sie 2011, 14:53
Pisaliście, że Cassano + 15 mln to dobra oferta, to jeszcze lepsze niż 25 mln w gotówce. Jakbym chciał być chamski to bym zacytował te posty w których piszecie, że Hamsik to tylko rezerwowa opcja dla Fabregasa, czy, że na 99% przyjdzie Ganso i HamsikBzdura. Padały hasła, że on jest tyle wart, a nie, że Napoli powinno się zgodzić na taką cenę. Vucinić też jest wart mniej, niż za niego daliście.
Pewnie, że tak, ale w ostatecznym rozrachunku zamieniacie kijek na kijekTyle że Pirlo zżerałby pensję dużo wyższą od Montolivo nie dając Milanowi nic i oczekując pierwszego składu. Montolivo natomiast przychodząc nie będzie grał w pierwszym składzie, a jeśli już, to nie na zasadach, których oczekiwał Pirlo. No i jest młodszy.
Ja w transfer Zlatana nie wierzyłem tylko z jednego powodu: Bo nie wierzyłem, że Barcelona go skreśli. Tak nie widziałem powodu by do was nie miał przyjść. A, że słaba liga itp. Jak Vidal szedł do JUVE to fani Bayernu też takie farmazony pisali ((niekoniecznie tutaj). To już standard, że włoska Serie A jest uznawana za kompletnie nieatrakcyjną. Mimo tego, że dobrych graczy jakoś nie brakujeCofnij się na forum czy w różnych aktualnościach o rok - te transfery były uznawane za równie prawdopodobne, jak Fabregas w tym roku. Bo słaby Milan, słaba liga, świetni gracze i większe ich oczekiwania sportowe.
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio