Nie obraź się, ale gra jak do tej pory lepiej niż super star Sławek Peszko.Jarzinho pisze:Bonin ostatnio zabijał się o własne nogi przy próbach dryblingu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 wrz 2010, 10:49
Nie obraź się, ale gra jak do tej pory lepiej niż super star Sławek Peszko.Jarzinho pisze:Bonin ostatnio zabijał się o własne nogi przy próbach dryblingu.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2010, 11:05
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 wrz 2010, 11:19
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 wrz 2010, 11:20
Nie oszukujmy się, nie jest to zawodnik który ma zbawić reprezentację Polski... Abstrahując od nazwisk, Smuda kompletnie nie nadaje się na selekcjonera. Nie dość, że nie mam pojęcia o analizie, o taktyce i selekcji, to jeszcze jak coś powie, to wstyd... To nie remiza, a kadra prawie 40-milionowego państwa. W 2012 będzie u nas coś wielkiego, przez miesiąc cała Europa będzie nas obserwować, więc mówię wam. Wstyd jak cholera...Marco_Van_Basten pisze:natomiast Bonin ma bardzo dobry sezon.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 wrz 2010, 11:28
Tutaj się zgadzamy. Bonina miałem okazje oglądać kilka lat w barwach Korony i zdaję sobie sprawę jak chimeryczny jest to gracz. Jednakże zawodnik ten rozpoczął bardzo dobrze bieżące rozgrywki ligowe i to chciałem jedynie przekazać.bartbuks pisze:Nie oszukujmy się, nie jest to zawodnik który ma zbawić reprezentację Polski.Marco_Van_Basten pisze:natomiast Bonin ma bardzo dobry sezon.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 wrz 2010, 11:30
Marco_Van_Basten ja wiem, że na dziś gra dobrze i nie podważam tego. Obaj wiemy, że w polskiej lidze zabłysnąć bardzo łatwo, lecz międzynarodówka to inna sprawa.Marco_Van_Basten pisze:Jednakże zawodnik ten rozpoczął bardzo dobrze bieżące rozgrywki ligowe i to chciałem jedynie przekazać.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 wrz 2010, 11:32
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 wrz 2010, 11:34
Jaki mecz?emdżej pisze:Czasem brak mi słów do polskich sędziów. Arbiter pokazał piłkarzowi, że rzut wolny gramy na gwizdek i odwrócił się plecami do piłki. W tym czasie zmienił się wykonawca rzutu wolnego, więc sędzia powinien poinformować także jego o grze na gwizdek bo nie jemu to pokazywał. A on co zrobił? Dał mu żółtą kartkę za zbyt szybkie wykonanie stałego fragmentu (w środku boiska!). Przy okazji była to jego druga kartka i za takie coś wyleciał z boiska.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 wrz 2010, 11:36
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2010, 11:42
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 wrz 2010, 11:46
On woli Gołębiewskiego powołaćcloner pisze:Jak Franz nie powoła do kadry Niedziela to się ośmieszy.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 wrz 2010, 12:26
Przede wszystkim Peszko nie potrzebował nikogo zgody na transfer, bo miał wpisaną bardzo niską klauzulę.Marco_Van_Basten pisze:Czasami mam wrażenie, że Peszko jest obrażony na cały świat za brak zgody na transfer w lato i po prostu ma wszystko głęboko w dupie. Zresztą to nie mój problem.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 wrz 2010, 13:02
emdżej pisze:Czasem brak mi słów do polskich sędziów. Arbiter pokazał piłkarzowi, że rzut wolny gramy na gwizdek i odwrócił się plecami do piłki. W tym czasie zmienił się wykonawca rzutu wolnego, więc sędzia powinien poinformować także jego o grze na gwizdek bo nie jemu to pokazywał. A on co zrobił? Dał mu żółtą kartkę za zbyt szybkie wykonanie stałego fragmentu (w środku boiska!). Przy okazji była to jego druga kartka i za takie coś wyleciał z boiska.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 wrz 2010, 13:10
Tak to wyglądało. A po meczu nawet sędzia techniczny skrytykował głównego arbitra za tę decyzję, więc coś w tym musi być.w 38. minucie Adrian Pajączkowski został ukarany drugą żółtą kartką. W dość dziwnej sytuacji, gdyż zmienił przy wykonywaniu stałego fragmentu gry Adriana Marka i postanowił szybko rozegrać piłkę. Sędzia zatrzymał grę i wyciągnął „żółtko”, decyzję uzasadnił mówiąc, że sygnalizował, że „gramy na gwizdek”. Szkoda tylko, że przekazał tą informację tylko Markowi. - Nie miałem pojęcia, że gramy na gwizdek, bardzo dziwna decyzja arbitra, która miała wpływ na losy spotkania - denerwował się po meczu popularny „Pajączek”.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2010, 13:14
No to żółta kartka zasłużona. Cris7 napisał, że sędzia pokazuję "na gwizdek" i wskazuje na niego, więc jeśli ktoś chce wykonać rzut wolny, powinien patrzeć na sędziego. "Pająk" dalej głupiemdżej pisze:Tak to wyglądało.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio