Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 maja 2006, 21:57
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 09 maja 2006, 7:26
TakMarco_Van_Basten pisze:A dla mnie wielce niespełnionym piłkarzem jest Martin Palermo. Miał być gwiazdą w Villareal, ale coś nie wyszło. Z tego co wiem to gra teraz w Ameryce Południowej i to na całkiem niezłym poziomie. Pamiętam, że do Martina należy rekord niestrzelonych karnych w jednym meczu. Poprawcie mnie jeśli się myle.
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 09 maja 2006, 23:01
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 16 sty 2007, 14:56
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 16 sty 2007, 18:30
Wydaje mi sie, ze Deislerowi chodzilo o granie w pilke z poczuciem, ze w kazdej chwili kolano moze nie wytrzymac. Dlatego nie sprawia mu ona radosci. Bo co to za gra, kiedy ciagle musisz uwazac, aby nic sie nie staloEbi pisze:Sam przyznał, że gra nie sprawie mu radości
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 sty 2007, 20:51
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2007, 20:57
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 16 sty 2007, 21:00
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 sty 2007, 21:09
olson pisze:Nie orientuje sie w sprawach zdrowotnych Marka Citki, ale nie sadze, zeby w 2 najwazniejszych momentach jego pilkarskiej kariery przytrafilo mu sie najgorsza rzecz jak mogla- okropnie ciezka kontuzja, wylaczajaca zawodnika z gry na co najmniej pol roku.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2007, 21:11
Dokładnie! A Łapiński z Zielińskim nigdy nie mogli grac razem w reprezentacji!Marco_Van_Basten pisze:W ogóle nie orientujesz się w sytuacji Marka Citki, ponieważ jego kariere przerwała na 16 miesięcy kontuzja Achillesa. A miał zostać piłkarzem Blackburn
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 16 sty 2007, 21:18
Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 sty 2007, 21:23
Pamiętam, to było chyba w meczu z Górnikiem. Faul z początku wydawał się niepozorny, a tu taki wałek.Marco_Van_Basten pisze:W ogóle nie orientujesz się w sytuacji Marka Citki, ponieważ jego kariere przerwała na 16 miesięcy kontuzja Achillesa
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 16 sty 2007, 21:30
Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 sty 2007, 21:48
No fajnie tylko co to wnosi do tematuLoco pisze:Szczesny = kasa. gral w Legii. Polonii, Wisle, Widzewie... moj kumpel ktory jest kibicem Legii do tej pory uwaza ze byl b.dobrym bramkarze ale jednoczesnie uwaza go za sprzedawczyka...
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 16 sty 2007, 21:51
Loco
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio