"11" ligi hiszpańskiej - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 0:37

GIGI jest lepszy od Casillasa dlatego bo ma lepsze warunki fizyczne...choć Ikier ma dopiero 24 lata i napewno nikt mu niedorówna w kunszcie bramkarskim za rok dwa lub trzy....A Dida phiii śmieszne to było, jeszcze tak się niebawiłem on jest slabutki mimo wspanialych warunków potrafi wpuszczac i te jego niepewne chwyty chociaż by w meczu z PSV...

Zgodze się że VV jest wyruzniajacym sie bramkarzem w La Liga, ale Ikier jest bezkonkurencyjny a wy mówicie ze jest slabszy bujcie się Boga...
Teraz mozemy spodziewać się eksplozji talentu Diego Lopeza...bedzie zmiennikiem Ikiera w bramce Blancos koleś ma 196 cm wzrostu więc warunki po świetne...

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 cze 2005, 0:45

Czekałem kiedy to napiszesz....

Dida ma świetne warunki, naprawde świetnie broni, ale k.......Casillas jest lepszy. Poprostu lepszy.

Chcesz znać pierwszą piątke bramkarzy ?? Proszę Cie bardzo i jest to jak najbardziej neutralna statystyka

1.Buffon
2.Casillas
3.Cech
4.Dida
5.Gomes

Wszyscy którzy uważają, że Casillas jest słaby, biorą pod uwage dokonania całej drużyny. Nie wiem czy ktokolwiek oglądał jakiś mecz Realu w tym sezonie. Drużyna spisuje sie fatalnie, ale bramkarz jest genialny. Przeciwnie w Barcelonie. Drużyna świetna, ale bramkarz jest jednym z najsłabszych punktów, chociaż na pewno jest bramkarzem bardzo dobrym.

Co prawda rozumiem, że uważasz że Dida jest lepszy, ale juz bez przesady. Człowieku ty napisałeś, że Kameni jest lepszy od Casillasa !! Tego już nie sposob mi zrozumieć.

A jeśli Dide oceniasz za dwumecz z Interem, to szkoda mi Ciebie. Jeśli już chodzi o LM, to popatrz na jego mecze z PSV i Liverpoolem. Człowiek podobnie jak Dudek, im starszy tym słabszy :roll:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 cze 2005, 0:51

Fani Barcy najchętniej dali by tutaj całą jedenastkę Blaugrana. A Casillasa nie dają bo po prostu go nie lubią, albo jak napisał Bonso, że jak drużyna gra słab to i bramkarz musi być słaby.
Kameni? Nawet na rezerwie mu się miejsce nie należy...

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 29 cze 2005, 0:55

Jaki im starszy czym słabszy zanteresuj się troche piłka dłuzej myslisz ze po co on byl w milanie pare lat temu tylko rok bo zle bronił !! i wrócił kiedy był starszy dojrzalszy i od razu zaczal super grać.Dida zaczal troche gorzej bronic jak petarda dostał a wczesniej WYMIEN mi jedne mecz w ktorym gral zle a ile bylo tych fantastycznych.Bo porpostu z tych meczy co widziałem to Kameni był fantastyczny a Casillas bardzo dorby dlatego.Dida jest świetnym bramkarzem nie ma co.Dla mnie jest drugim na świecie i tyle a ty se gadaj co chcesz.Moge sie z Tobą anwet założyc ze Casillas nigdy nie bedzie taki dorby jak Buffon.Casillas za wczesnie byl dobry pamietam pare lat temu mail taki sezon że myslałem ze bedzie najlepszy an swiecie za pare lat.Niestety pre lat pozniej czyli dzis juz tak nei twierdze.BUFFON jest duzo lepszy zupłenie inna klasa i nigdy nigdy Casillas nie bedzie od neigo lepszy i tyle. :D
Ostatnio zmieniony 29 cze 2005, 0:57 przez nasami, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 0:56

Heh ten Kameni koleś gra pierwszy sezon w La Liga i wypadl wrecz wyśmienicie...choć Real lał go jak w kacza ..... (0:4) Mówi się że pierwszy sezon zawsze jest najlepszy...zobaczymy co pokarze teraz...

Ten twój ranking Bonso jest dobry ale do 5 miejsca Gomes jest dobry ale dużo musi się jeszcze nauczyć...moze Hildebrand świetnie wyciąga karne :wink: Zobaczymy też co Julio Cesar pokaze w Europie...Paul Robinson i Given tez są świetni :P

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 cze 2005, 0:59

nasami, oglądaj więcej meczów

Figo, co do 5 miejsca to poprostu nie wiedziałem kogo dać, więc dałem bramkarza który w tym sezonie zasługuje na pierwszą 5, ale wiadomo że ogółem tak dobry nie jest :wink:

a nasami jeszcze jedno. Czytać sie nie da tych Twoich wypocin, a petarda to zajebiste tłumaczenie :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 1:03

Zazdrość go zżera i tye...barca nei miala i nigdy niebędzie miala bramkarza tej klasy co Casillas...zresztą Casillas w tym sezonie przeszedł samego siebie bronił najlepiej moim zdaniem, ma tak niesamowity refleks, Casillas chociazby w meczu z Atletico pokazal co to ejst bronienie...Torres zmarnowal 7 setek i reszta tez, a Real 2 strzaly i 2 gole...

Boże widzisz a nie grzmisz...co oni wypisują smiać się chce...przykro mi ale prawda boli Casillas jest najlepszy w Hiszpani tylko Buffon moze troszeczke go przewyzsza jeszcze uznaje jego wyzszosć ale Casillas się ciągle rozwija :!: :!: :!: :!: A Gigi hehe :lol: :wink:

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 29 cze 2005, 1:09

Dobra z wami musze byc poważny kibce realu Kokoszanek jest lepszy od Boruca Casillas jest lepszy do Buffona Pavon jest lepszy od Puyola brawo super ty se poogladaj ostatnie 5 lat serie a i zoabcz co wyczynia Buffon to zoabczysz czy taka mala jest róznica.Zazdrosciłbym jak cholera gdybyscie mieli an budzie Buffona nie powiem,ale tez nie wiem po co gadacie ze zazdroszcze wam Casillasa ja rownie dobrze moge wam powiedziec ze wy zazdroscicie Ronaldinho i z takiej gadki nic nie wynika wlasnie.Kurde chcaiłem byc grzeczny i prosze masz ,,wymiocin" czlowieku wes zastanow sie i mnei nie obrazaj bo sam dajesz wymiociny.NIedługo bedziesz gadal ze Robinho jest lepszy od Ronaldinho. :lol:

P.S. nie wytłumaczneie tylko porpostu madralo mi pokaz jaksi mecz przedtem w ktorym on gra zle cche znac przyklady sledze lige wloska bardoz dobrze i wiem.to ze troche sie znasz an hiszpanskiej i nei ogladasz wloskiej to nie znaczy od rauz ze zawodnicy sa tam gorsi jak ich nie znasz. :shock:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 cze 2005, 1:12

Po pierwsze "wypocin", a nie "wymiocin".
Po drugie nie chce się z Tobą kłócić, bo nie chce kolejnego WP za przeklinanie.
Po trzecie : [*]

STOP.

Jeśli chodzi Ci o zły mecz Buffona w ostatnich kilku latach, to nie podam Ci takiego, chociaż na pewno jakis był. Ale ja jeśli nie zauważyłes cały czas piszę, że Buffon jest świetnym zawodnikiem i lepszym od Casillasa. Jesli nie zauważyłeś, to ja pisze że to Dida jest słabszy od nich. Ostatni słaby mecz Didy ?? Ostatnie 3 mecze Ligi Mistrzów i mecz w lidze z Juventusem.

[*]
Ostatnio zmieniony 29 cze 2005, 1:17 przez Bonso, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 1:15

nasami pisze:NIedługo bedziesz gadal ze Robinho jest lepszy od Ronaldinho. :lol:

Pewnei ze tak na PK przyćmił go i to grubo, a i Robinho ma zadatki an takowego...

5 lat temu Casillas dopiero wchodził z ławki na mecz z Beyer'em...A Buffon chyba wtedy jeszcze bronił w AC Parmie...Jego transfer był drogi i spektakularny chybato mowi o klasie ale on ma juz chyba 30 a Casillas 25 latek i jak broni...

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 29 cze 2005, 1:17

NO wlasnie inteligentyn czlowiek umie to rozwiazac bez przeklenstw a ty od razu chcesz przeklenstwa jakies na forum wypisywac ,,nic dodac nic ujac".Ja wcale nei twierdze ze sie nie znasz tylko poprostu jest bardziej natpobudliwy myslac o tym ze barceloan zdobyal tytul a ja jestem jej kibicem nastepne ,,nic dodac nic ujac".Dziekuj za rozmowe i dziekuje za to ze powiesz za chwile ze 5 bramkarz realu jest lepszy od Valdesa :roll:

P.S.chodzilo mi oslabszy mecz Didy i wcale z Juve nie bronił zle wlasnie ta brmaka to nie jego wina tylko Stama.

P.S.2>Buffon ma 27 lat więc róznica nie jest taka duża :D

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 cze 2005, 1:21

słucham ?? znowu chyba starałeś sie coś napisać, ale Ci nie wyszło :roll:

Nie 5 bramkarz Realu(chyba Diego) na pewno nie jest lepszy od Valdesa, mam nadzieje że jestes usatysfakcjonowany 8)

[*]

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 1:23

Hehe juz mi się chce smiac z niektórych kibiców barcy...niepotrafia zrozumiec niektórych praw natury...
nasami
Jesteś kibiciem barcy i będziesz wysławial swoich piłkarzy ale troche obiektywizmu...Wszyscy biezecie przykład z Eto'o :lol: :lol: :lol: który po przegranym meczu z Realem (4:2) powiedizał że jego druzyna przegrała z druzyna spacerowiczów...kogo on ponizył :?: tylko i wyłącznie siebie widocznie Realowi wystarczyło spacerować :) ...Skonczmy ten mit o wspanialej barcelonie bo dziwne troche
swietna barca wygrywa w La Liga jeden mecz mniej od nędznego Realu :wink:
swietna barca zdobywa 3 bramki wiecej od nedznego Realu :wink:
swietna barca traci 2 bramki mniej od nedznego Realu :wink:

A ponoc taki nędzny ten Real :lol: :wink:

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 29 cze 2005, 1:23

Jestem i mam nadzieje że nie bedziesz sie ze man kłucił tylko dlatego że jestem kibicem barcy bo to jest tak naprawde powód tych klutni dla ciebie :roll:

P.S.Byly dla barcy lata posuchy wtedy glownie mistrzem byl real i byl mistrzem zaslozenie.ZObacz sobie na ten sezon na styl barcy i realu i jak mi powiesz z reaka na sercu ze real narpawde zasluzyl bardziej na msitrz od barcy to dam ci 100 zł. :cry:

P.S.2.To co powiedzial Eto jak najabrdziej potępiam ale ciesze sie ze przeprosił potem.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 cze 2005, 1:27

Ja się nie kłócę z ludźmi tylko dlatego, że kibicują innej drużynie niż ja. 3/4 moich znajomych kibicuja Barcelonie, a jeden z najlepszych przyjaciół co 2 tygodnie chodzi na Konwiktorską(stadion Poloni), więc nie mam zwyczaju o te sprawy się kłócić.

Kłóce się z Tobą, a raczej wymieniam poglądy, ponieważ chce Ci, wraz z kolegą Figo11 uświadomić żelazne prawa piłki nożnej. Bo jeśli uważasz że Dida jest lepszy od Casillasa, to naprawde tych zasad nie znasz 8)

Edit: Pierwsza część sezonu na pewno była dla Barcelony, ale jeśli powiesz, że w drugiej części Barcelona przeważała to Cie wyśmieje.
Jednak po całym sezonie wygrała-zasłużenie-Barcelona, chociaż gdyby Real w pierwzej części chociaż raz nie stracił głupio punktów, to kto wie co by się działo.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2005, 1:30 przez Bonso, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”