Forlan
Eto'o
mam nadzieje że teraz będzie
Ronaldo
Ronaldo
wiem że to tercet ale mam taką nadzieje.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 19 lip 2005, 11:05
zizou888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 19 lip 2005, 11:08
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 21 lip 2005, 11:44
Henry 007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil# » 21 lip 2005, 11:45
Kamil#
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 21 lip 2005, 13:19
Tu się wybiera najlepszy duet z Hiszpanii, a nie Anglii. A, tak wogóle tosilny duet bedzie tworzyć również Ronaldo-RobinhoKamil# pisze:Ruud Van Nisterlooy - Rooney
AtletiFAN
Robson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 22 lip 2005, 12:15
Michal10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 12:25
A skąd możesz wiedzieć czy Robinho będzie dobrze grałł?? przeczytałes pare newsów na pilka.pl , obejżałeś PK albo i nie i mówisz że atak Robinho-Ronaldo będzie najlepszy zastanó się trocheMichal10 pisze:jak dla mnie tonajlepszy duet bedzie mial RealMadryt i At.Madryt
czyli ;
Mateja Kezman i Fernando Torres
Ronaldo i Robinho
Raul Owen![]()
![]()
![]()
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lip 2005, 13:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 14:23
Cociaż nie lubie arsenalu to henry jest dużoo lpeszy od Robinho i narazie nie dosrasta mu do pięt choć w przyszłość są szanse że go dogoni. Wczoraj oglądalem film o Ronaldinho i też był taki chudy jak przechodził do Europy więc może Robinho też troche "przytyje"fieldy pisze:Robinho gra podobnie do Henry'ego - nawet biega w takim samym stylu.
Myślę, że sprawdziłby się np w parze z Trezeguetem, lub Bergkampem (najlepszym piłkarzem na świecie )![]()
A z Ronaldo już nikt pięknie grać nie będzie - bo on się już skończył.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 22 lip 2005, 14:38
Michal10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 14:47
No ja o tym piłkarzu dowiedzialem się w 2002 i też się interesuje jego karierą . Założe się że nigdy nie oglądałęs załego jego meczu w barwach Santosu . Komplikacje to i ja mam i co z tego? Tak się znasz a opowiadasz bajki że Ronaldo - Robinho najlpeszy duet w Hiszpani jeszcze nie wiadomo czy razem bedą grać w ataku to po pierwsze a po drugie Robinho wcale ie musi grać w napadzie bo jak czytałeś o nim powinieneś wiedzieć jak jest jego ulubina pozycja.Michal10 pisze:Wiem jak gra robinho mam sciagniete na kompie pelno jego bramek i trickow. Duzo o nim czytam. W przeciwnosci do ciebie nie odwiedzam tylko jednej strony jaka jest pilka.pl
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 22 lip 2005, 15:34
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 22 lip 2005, 17:31
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 17:36
A z czego to wywniskowałeś?? Po paru meczach w PK i kilku sztuczkack które siciągnołeś z internetu??? Przecież z nim może jeszcze różnie być!AtletiFAN pisze:Robinho już teraz doruwnuje(czy jkak to się pisze) Henremu ,a co będzie za kilka lat...
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio