Tak to sie robi na uczelniach prywatnych
Aaaaaaa, jedna laska weszla 15 minut spozniona, facet nie pozwolil jej pisac egzaminu. Powiedzial, zeby przyszla jak my skonczymy i miala egzamin ustny
Ehhhhh, jutro teoria polityki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2007, 17:57
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 sty 2007, 18:17
To się ciesz, nie wszyscy mają takie szczęściecloner pisze:Hehe, a ja studiuje na prywatnych i to doktorzy o mnie dbaja
cloner pisze:teoria polityki
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2007, 18:34
1600plntak poza tym to ile płacisz za semestr ?
Ja mam jutro o 10.00 i wlasnie otwieram WordaMam w czwartek, a meteriał jeszcze nie ruszony
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 29 sty 2007, 18:43
Internacjonalistyczny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 sty 2007, 18:48
Tego sie naucz. Powaznie mowie, da sie nauczyc w jakies 5 lat. Przy odrobinie wysilku nawet w stopniu przecietnym.Internacjonalistyczny pisze:Prawo
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 sty 2007, 19:49
duch99 pisze:Koleś umówił się z nami na 9, a przyszedł o 10.30 Rolling Eyes
Liso pisze:egzamin miałem mieć na 8, zaczął się o 9.30
Pisakk pisze:Nam pan dr kazał na egzamin przyjść jutro na 9 rano, ale zaznaczył, że on może się o tej nie pojawić, tylko przyjechać na 15...
cloner pisze:Hehe, a ja studiuje na prywatnych i to doktorzy o mnie dbaja
Hehe coś za coścloner pisze:1600pln
Już po Tobie, tego nie da się wyleczyćKrzysztof Jarzyna pisze:Moje lenistwo zaczyna mnie niszczyc, przejelo juz chyba calkowicie wladze. No coz, bywa.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 sty 2007, 20:49
W seminarium jestes?Yukasz pisze:On mnie olewa to teraz ja oleję jego i jeszcze będzie mnie błagał/prosił/dzwonił do mnie żebym pojawił się na drugim terminie
Jak mowia ludzie, ktorzy sa fajni - spox. Jeszcze sie nie daje. 23 rok bedzie niedlugo jak rywalizujemy i poki co jeszcze zyje.Yukasz pisze:Już po Tobie, tego nie da się wyleczyć Sad Jeszcze jesteś ale jakby Cię nie było, żegnaj Crying
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 sty 2007, 22:04
WKrzysztof Jarzyna pisze:W seminarium jestes?
U mnie tez na którejś sesji zapomniał i go ściągaliśmy z domu ale to ktoś po niego dzwonił i czekałem bo wiedziałem że przyjedzie a teraz to żadnego kolesia z mojej specjalizacji nie było więc skąd miałem wiedzieć czy kiedykolwiek by dotarłKrzysztof Jarzyna pisze:Chociaz znam tez sytuacje (tym razem z uczelni "platnej") gdzie gosc normalnie w swiecie o egzaminie zapomnial
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 sty 2007, 16:27
czeher pisze:pietrek861 pisze:
Na szczęście pani prof. przy ocenianiu obniżyła próg zdawalności
Podobno u nas ma byc podobnie Laughingpietrek861 pisze: =
45 minut-wystarczyło pewnie na przewertowanie jakiegoś podręcznika i zapamiętanie wykresów elastyczności itd.
To mialem opanowane, rynek,podaz popyt elastycznosci itp olalem pozniejsze rzeczy o przedsiebiorstwie![]()
![]()
Ale w sumie i tak nie jestem specjalnie zly, ze nie uczylem sie bo ten egzamin byl straszny i nawet niewiele by to pomoglo- test wielokrotnego wyboru
Przez 1min po otrzymaniu testu kazdy popadl chyba w mala konsternacjeja otrzasnalem sie po 5min i zaczalem zaznaczc
najlepsze bylo ze babka kazala zaznaczac krzyzykiem a jakis koles w koleczka sobie zaznaczal- babka patrzy na kartke i mowi - prosze naniesc to na nowa kartke, tym razem zaznaczajac krzyzykiem, wyslala go do biurka po nowa "metryczke" a w tym czasie sprawdzila co mial Laughing i mowie moze pan nie wracac i tak pan na na 32 pytania, jedna dobra odpwoiedz
czyli niech pan juz teraz zapamiata ze na poprawdze rowniez trzeba bedzie zaznaczyc krzyzykiem
Kazdy wychdzac z sali mial zwiesozna glowe
Wyniki w Poneidizlaekm![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sty 2007, 17:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 sty 2007, 17:50
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 18:09
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 30 sty 2007, 19:03
Jeśli to rzeczywiście prawda, no to moje gratkiczeher pisze:Tak przypatruje sie kartce z wynikami i widze moj nr indeksu a tam ..... 5 Shocked
pietrek861
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2007, 19:06
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 sty 2007, 19:59
No to w piątek dołączam do klubu tych którzy nie zdali TPcloner pisze:teorie polityki
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio