Sesja - Strona 7

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8764
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2007, 17:57

Hehe, a ja studiuje na prywatnych i to doktorzy o mnie dbaja 8) W zeszlym tygodniu we wtorek mielismy pisemny z psychologii spolecznej. 5 ciekawych pytan, czas nieograniczony, z tym ze wszyscy po 30 minutach oddali. Pol godziny pauzy i facet kazdego zapraszał do siebie i omawial prace 8)
Tak to sie robi na uczelniach prywatnych :mike:

Aaaaaaa, jedna laska weszla 15 minut spozniona, facet nie pozwolil jej pisac egzaminu. Powiedzial, zeby przyszla jak my skonczymy i miala egzamin ustny :lol:

Ehhhhh, jutro teoria polityki :/

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 sty 2007, 18:17

cloner pisze:Hehe, a ja studiuje na prywatnych i to doktorzy o mnie dbaja
To się ciesz, nie wszyscy mają takie szczęście :P , a tak poza tym to ile płacisz za semestr ?
cloner pisze:teoria polityki

Mam w czwartek, a meteriał jeszcze nie ruszony :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2007, 18:34

tak poza tym to ile płacisz za semestr ?
1600pln
Mam w czwartek, a meteriał jeszcze nie ruszony
Ja mam jutro o 10.00 i wlasnie otwieram Worda :lol2: :cry:

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 29 sty 2007, 18:43

Mnie jutro czeka Prawo i Zarządzanie ... Odpowiednio o 10.30 i 14.00 ... Postanowiłem, że naucze się na jeden z tych egzaminów a drugi odwiedze z przysłowiowym fartem, ale że nie chce faworyzować żadnego z wyżej wymienionych przedmiotów, nie naucze się żadnego i jak to się w Polsce mówi "Jakoś to będzie" hehe.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 sty 2007, 18:48

Internacjonalistyczny pisze:Prawo
Tego sie naucz. Powaznie mowie, da sie nauczyc w jakies 5 lat. Przy odrobinie wysilku nawet w stopniu przecietnym.

Sesja mnie oslabia. Im latwiejsza, tym bardziej sie nie chce. Nie moge sie zmusic to nauczenia sie na egzamin, gdzie jest tylko jakies 60 stron kserowek :? Moje lenistwo zaczyna mnie niszczyc, przejelo juz chyba calkowicie wladze. No coz, bywa.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 sty 2007, 19:49

duch99 pisze:Koleś umówił się z nami na 9, a przyszedł o 10.30 Rolling Eyes
Liso pisze:egzamin miałem mieć na 8, zaczął się o 9.30
Pisakk pisze:Nam pan dr kazał na egzamin przyjść jutro na 9 rano, ale zaznaczył, że on może się o tej nie pojawić, tylko przyjechać na 15...
:shock: Ja dziś miałem mieć egzamin o 9 ale jak pisałem doktorek się nie zjawił i przed 10 ulotniłem się z wydziału 8) Gdyby mój środek lokomocji jeździł częściej to o 9,30 jak wspólnie ustaliliśmy już bym sobie poszedł. W końcu ile można na niego czekać :roll: On mnie olewa to teraz ja oleję jego i jeszcze będzie mnie błagał/prosił/dzwonił do mnie żebym pojawił się na drugim terminie :smoke: Chciał wojnę to będzie ją miał 8) Nie ma lekko a życie to nie bajka :twisted:

cloner pisze:Hehe, a ja studiuje na prywatnych i to doktorzy o mnie dbaja
cloner pisze:1600pln
Hehe coś za coś :glass: Hehe
Krzysztof Jarzyna pisze:Moje lenistwo zaczyna mnie niszczyc, przejelo juz chyba calkowicie wladze. No coz, bywa.
Już po Tobie, tego nie da się wyleczyć :( Jeszcze jesteś ale jakby Cię nie było, żegnaj :płacze:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 sty 2007, 20:49

Yukasz pisze:On mnie olewa to teraz ja oleję jego i jeszcze będzie mnie błagał/prosił/dzwonił do mnie żebym pojawił się na drugim terminie
W seminarium jestes?
Yukasz pisze:Już po Tobie, tego nie da się wyleczyć Sad Jeszcze jesteś ale jakby Cię nie było, żegnaj Crying
Jak mowia ludzie, ktorzy sa fajni - spox. Jeszcze sie nie daje. 23 rok bedzie niedlugo jak rywalizujemy i poki co jeszcze zyje.

Co do spoznien na egzamin to chyba nic nowego. Piszecie o 1h czy 1,5h a u mnie na wydziela gosc sie raz spoznil na egzamin... 6 godzin :lol: I wszyscy czekali, a to czerwiec byl, goraco, stres, ale czekali :P Chociaz znam tez sytuacje (tym razem z uczelni "platnej") gdzie gosc normalnie w swiecie o egzaminie zapomnial :lol: To jest zycie - bierzesz kase, stresujesz setke osob a na koniec i tak wpisujesz oceny na chybil-trafil. Lepsze niz bycie kraweznikiem w Rzeszowie patrolujacym parki w centrum miasta w wakacje...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 sty 2007, 22:04

Krzysztof Jarzyna pisze:W seminarium jestes?
W :?: Na księdza nie idę więc NIE 8)

A seminarium będę miał ale to w następnym semestrze :boje się: A temat już znam tyle że nic z nim nie robię :oops: No mam ksiażki ale to tyle co nic :wink:

Krzysztof Jarzyna pisze:Chociaz znam tez sytuacje (tym razem z uczelni "platnej") gdzie gosc normalnie w swiecie o egzaminie zapomnial
U mnie tez na którejś sesji zapomniał i go ściągaliśmy z domu ale to ktoś po niego dzwonił i czekałem bo wiedziałem że przyjedzie a teraz to żadnego kolesia z mojej specjalizacji nie było więc skąd miałem wiedzieć czy kiedykolwiek by dotarł :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 sty 2007, 16:27

czeher pisze:
pietrek861 pisze:
Na szczęście pani prof. przy ocenianiu obniżyła próg zdawalności

Podobno u nas ma byc podobnie Laughing
pietrek861 pisze: =
45 minut-wystarczyło pewnie na przewertowanie jakiegoś podręcznika i zapamiętanie wykresów elastyczności itd.

To mialem opanowane, rynek,podaz popyt elastycznosci itp olalem pozniejsze rzeczy o przedsiebiorstwie :/ :/ :/
Ale w sumie i tak nie jestem specjalnie zly, ze nie uczylem sie bo ten egzamin byl straszny i nawet niewiele by to pomoglo :/ - test wielokrotnego wyboru :x
Przez 1min po otrzymaniu testu kazdy popadl chyba w mala konsternacje :P ja otrzasnalem sie po 5min i zaczalem zaznaczc :smoke:
najlepsze bylo ze babka kazala zaznaczac krzyzykiem a jakis koles w koleczka sobie zaznaczal :P - babka patrzy na kartke i mowi - prosze naniesc to na nowa kartke, tym razem zaznaczajac krzyzykiem, wyslala go do biurka po nowa "metryczke" a w tym czasie sprawdzila co mial Laughing i mowie moze pan nie wracac i tak pan na na 32 pytania, jedna dobra odpwoiedz :lol: czyli niech pan juz teraz zapamiata ze na poprawdze rowniez trzeba bedzie zaznaczyc krzyzykiem

Kazdy wychdzac z sali mial zwiesozna glowe :roll:

Wyniki w Poneidizlaekm :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Wyniki byly w poniedizalek ale jako, ze jestem leniem patentowanym dopiero dzisiaj wybralem sie do katowic :P luknac co tam sie dzieje - zahaczajac jednoczesnie oczywiscie o buka :smoke:
jestem w wielkim szoku :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tak przypatruje sie kartce z wynikami i widze moj nr indeksu a tam ..... 5 :shock: patrze jeszcze raz i jeszcze no i za kazdym razem wychodzi ze 5 :P nawet zaczepilem jakams laske zeby sprawdzila czy nr sie zgadza :mike:
W sumie w dalszym ciagu nie moge w to uwierzyc i mysle sobie ze musial jakis blad wyniknac :roll: jako ze babka jest chora nie moglem tego zweryfikowac co za tym idzie uzyskac wpisu
Najlepsze jest to ze cos okolo polowy osob oblalo :? sala bedzie pekac w szwach

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sty 2007, 17:27

Czemu dajesz tak mało emot czeher? Więcej ekspresji prosimy!

:roll:

Jutro mam egzamin z Wstępu do nauki o komunikowaniu z niedoszłą panią prezydent Lublina (kandydowała w ostatnich wyborach).

Podstawy nauk prawnych zaliczyłem na 3. Bartek jesteś ze mnie dumny czy musimy więcej ćwiczyć? :lol:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 sty 2007, 17:50

No i pierwszy egzamin zaliczony. Co prawda tylko na 3, ale moje lenistwo i tak się cieszy. A jutro najgorszy egzamin - z Polityki zagranicznej Polski po 89r. Muszę się jeszcze na niego nauczyć jak się wytwarza bombę atomową i będzie luzik 8) .

:mike:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 18:09

Ja wczoraj nie miałem egzaminu bo pan dr myślał że egzamin jest dziś :lol2: :zgon: :hardkor2:

A dziś na egzaminie mimo moich wczorajszych usilnych starań choćby przeczytania w całości tego dziadostwa udało się jedynie w połowie bo nie potrafię uczyć się rzeczy o Nitzschem :( Niestety były to materiały na małe coś więcje i na sam termin zerowy do którego nie byłem dopuszczony gdyż zaledwie dwa razy pojawiłem się na wykładzie - pierwszy raz po połowie semestru żeby zapisać się na przedmiot a drugi raz na ostatnich zajęciach gdyż po nich poszliśmy i uczylismy się czegoś innego więc pójść musiałem :roll: No a dziś pytania były zupełnie inne (szczegółowe a nie jakieś ogólne) a materiałów na to już nie miałem bo nie chciało mi się przesiadywać w bibliotece gdyż pani dr materiałów nie udostępniła mimo że miała je na kompie a nie było od kogo wziąć bo nikt nie notował :roll: ) No więc po kilkunastu minutach egzaminu pani dr osobiście powiedziała mi że najlepiej zrobię jak sobie pójdę bo za gadanie dostanę bonusa w postaci '2' a tak to jakby w ogóle mnie nie było. Częściwo byłem nieugięty bo zostałem drugie tyle a rozmawialiśmy o czymś zupełnie innym i po drugim WP postanowiłem opuścic salę. Nastepnie zgodnie stwierdziliśmy że na przedmiocie już się nie pojawimy i wybieramy jakiś inny gdzie wymagania są mniejsze :lol2: Na szczęście to tyko obierak był więc leję na niego ciepłym moczem :foch:

W piątek egzamin z w sumie jedynego poważnego przedmiotu w tej sesji 8) Postanowiłem wykuć się tak że mucha nie siada :smoke: Serio :!: :o

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 30 sty 2007, 19:03

czeher pisze:Tak przypatruje sie kartce z wynikami i widze moj nr indeksu a tam ..... 5 Shocked
Jeśli to rzeczywiście prawda, no to moje gratki :D :D :D
Jak już pisałem, prawo do przodu, niestety drugi egzamin z tego weekendu będzie zaliczony tylko połowicznie, bo był podzielony na dwie części, za jedną była ocena na zaliczenie, a druga jako ocena za egzamin. No i tej drugiej części coś czuje że nie zaliczę :roll: :cry:
Tak czytając wasze poprzednie posty widzę że na dziennych studiach spóźnienia profesorów są jak najbardziej powszednią rzeczą :shock: U nas na zaocznych przy tak napiętym terminarzu takie coś byłoby nie do pomyślenia :?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2007, 19:06

Ja dzis oczywiscie oblalem teorie polityki, egzamin byl ustny, a ja trafilem na pytanie nieciekawe :/
Oby poprawka byla lepsza :wink:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 sty 2007, 19:59

cloner pisze:teorie polityki
No to w piątek dołączam do klubu tych którzy nie zdali TP :lol2:

Jutro ekonomia, jeden z nielicznych przedmiotów, na którym nie można się nudzić. Doktor ponoć zawsze idzie na korzyść ucznia i pyta tak długo, aż zaliczysz. Czy tak jest faktycznie, przekonam się jutro na własnej skórze :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”