HSV (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 gru 2005, 19:40

Niggaz nie warto :naughty: :naughty:

HSV jedzie równo , ciekawe jak długo jeszcze :roll: gdyby nie VdV to pewnie Hamburgery znów pałętały by się po środku tabeli , a tak walka o puchary ...
Do formy wraca chyba Bośniacka perła czyli Barbarez. W ostatniej kolejce przeciwko Bayerowi zagrał dobrze teraz także dobry występ ukonorowany bramką :king:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2005, 20:13

Mikusinski prawdziwy twardziel z Ciebie. Wygarnąłeś mi jak prawdziwy chojrak. Teraz moja tura.
Mikusinski jesteś najsłabszym ogniwem. Odpadasz z gry.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 sty 2006, 18:23

No, no HSV zaczęło interesowac się Dudkiem. Ciekawe jak sobie by radził w szeregach tej ekipy.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 04 sty 2006, 18:45

Uważam, że to dla Dudka idealne rozwiązanie, jeżeli by przyszedł teraz to grał by jeszcze w pucharze UEFA, jak wiemy w tym sezonie nie zagrał w Lidze Mistrzów ani jednej minuty. HSV idzie na Vice mistrza, z Bayernem nie ma szans i to jest chyba jasne :lol: ale drugie miejsce to też Liga Mistrzów, myśle, że idealnie by sie wkomponował w ten zespół, mają najlepszą obronne w lidze, Dudek miały przed soba świetnego obrońcy Van Buytena, jest Van der Vaart. HSV może mieć w przyszłym sezonie niezły skład, mówi sie także, że ma przyjść Podolski ale... Bayernowi sie nie odmawia. I co najważniejsze dla mnie, Dudek grałby w mojej ukochanej lidze. Liverpool no właśnie, czy on puści Dudka? szczerze wątpie w to... ale może

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 04 sty 2006, 18:57

Glupio postapia wlodarze HSV sciagajac Dudka...

Maja w swoich szeregach lepszego Sasha Kirchsteina ktory byl najlepszym zawodnikiem na boisku podczas meczu z Bayernem.

Nie mozna tez zapomniec o solidnym bramkarzu jakim zapewne jest Wechter.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 04 sty 2006, 19:02

Nie można tez zapomnieć, ze informacje o rzekomym zainteresowaniu HSV Dudkiem podał najwiarygodniejszy, zawsze najlepiej poinformowany dziennik Fakt
:mike: :mike: :mike: :mike:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 26 lut 2006, 16:38

mam pytanie do sympatyków HSV ? A mianowicie czy jakieś oslabienia albo cos wtym stylu sa dzis spodziewane na mecz z VFB ?bo od tego zalezy moj kupon :P

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 26 lut 2006, 19:29

dzisiaj nudne spotkanie HSV - Stuttagart ale najfajniejsza byla koncowka:

Bramkarz HSV wyszedl na ostatnia minute w pole karne Stuttgartu liczac ze strzeli bramke a tu wybili pilke zawodnik VFB podal daleka pilka wpadla ona pod nogi Van der Varta a ten naciskany przez Gomeza nie patrzac podal do swojej bramki, od razu obydwaj zawodnicy sprint do pilki, na 11 metrze wywalil sie VdV. a metr przed bramka Gomez strzelil bramke :)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 26 lut 2006, 22:12

Kaczormistrz pisze:dzisiaj nudne spotkanie HSV - Stuttagart ale najfajniejsza byla koncowka:

Bramkarz HSV wyszedl na ostatnia minute w pole karne Stuttgartu liczac ze strzeli bramke a tu wybili pilke zawodnik VFB podal daleka pilka wpadla ona pod nogi Van der Varta a ten naciskany przez Gomeza nie patrzac podal do swojej bramki, od razu obydwaj zawodnicy sprint do pilki, na 11 metrze wywalil sie VdV. a metr przed bramka Gomez strzelil bramke :)
Sytuacja rzeczywiście kuriozalna, nie wiem jak VdV mógł tak kopnąć tą piłke :lol:, jak coś to tutaj możecie zobaczyć to co sie wtedy stało ;) :P.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 lut 2006, 18:27

Bramka jakiej nigdy w życiu nie widziałem. W dodatku miał chyba ze 2 metry przewagi nad Gomezem a mimo to dał się dogonicv i wyprzedzić. Słaba kondycha czy słaby sprint?

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 24 mar 2006, 19:04

Przed najciekawszym meczem 27 kolejki Bundesligi. Wicelider HSV podejmuje u siebie 8 drużynę Borussie Dortmund. Dwa kluby maja swoje cele-Hamburg zawzięcie goni Bayern, zaś Borussia nadal walczy o puchary. W ekipie HSv nie zagra Atouba oraz Jarolim, zas w drużynie przyjezdnych Ricken, Koller i van der Gun. Po kontuzji do składu BVB wraca Rosicky oraz Weidenfeller. Liczę na Smolarka, po kolejnych meczach bez bramki, mam nadzieję, że jutro trafi do siatki(oczywiście HSV 8) ). Mój typ:2:1
Ostatnio zmieniony 25 mar 2006, 7:42 przez Woju83, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 24 mar 2006, 20:19

HSV jest z pewnością faworytem ale na boisku nie grają liczby 8) W HSV mimo paru kontuzji jest V.Vaart który jest że tak powiem "wektorem" i on wyznacza jakość gry :wink: Szkoda tylko że Lauth to nie ten sam Benjamin z przed kontuzji... A co do BVB to Kollera może godnie zastąpić Ebi skoro już wraca na ten mecz Rosicky :wink: Więc mała roszada w składzie Polak na napad a Czech wraca na swoją pozycję :wink: Skoro będzie takk jak mówię to prawdopodobne będzie że Smolarek coś ustrzeli. Ale jak będzie miał grać w środku boiska to troche mniejsze szanse :wink:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 mar 2006, 7:41

Woju83 pisze:Liczę na Smolarka, po kolejnych meczach bez bramki, mam nadzieję, że jutro trafi do siatki(oczywiście HSV ). Mój typ:2:0
Liczysz na Smolarka i masz nadzieje ze cos strzeli a typujesz 2:0 dla HSV... :roll: Mala masz ta nadzieje...
Youth Mesiash pisze:HSV jest z pewnością faworytem
Swiadczy o tym fakt ze goni Bayern i ma strate 6pkt wiec dla Hamburga liczy sie kazdy punkt...To samo jest w przypadku Borussi tyle ze oni walcza o puchary...Ja tutaj bym postawil na remis

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 mar 2006, 9:45

To będzie zdecydowanie najlepszy pojedynek w tej kolejce Bundesligi. HSV mimo straty 6 punktów wciąż może realnie myśleć o zajęciu poierwszego miejsca- do końca sezonu jeszcze troszkę spotkań zostało więc Bayern niczego pewny byc nie może :wink: Natomiast Borssia tak łatwo nie odda szansy gry w europejskich pucharach. Poza tym do składu wraca kilku zawodników, którzy z pewnością po kontuzji będą chcieli coś pokazać :wink:

Martinho pisze:Woju83 napisał:
Liczę na Smolarka, po kolejnych meczach bez bramki, mam nadzieję, że jutro trafi do siatki(oczywiście HSV ). Mój typ:2:0

Liczysz na Smolarka i masz nadzieje ze cos strzeli a typujesz 2:0 dla HSV... Mala masz ta nadzieje...

Woju83 pisze:Mój typ:2:1

Już zedytował :?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 cze 2006, 10:50

Pora odświeżyć temat :wink:

HSV dokonało dwóch ciekawych transferów w obecnym oknie. Do klubu dołączył środowy obrońca Anderlechtu - Vincent Kompany, a także napastnik Bayernu - Paolo Guerrero. Moim zdaniem to bardzo dobre ruchy działaczy z Hamburga. Za stosunkowo niewielkie pieniądze wzmacniają się młodymi perspektywicznymi piłkarzami.
Szkoda, że z klubu odszedł Van Buyten. Doświadczony zawodnik przydałby się młodej obronie HSV. Choć z drugiej strony wierzę, że środkowi Khalid Boulahrouz i Vincent Kompany poradzą sobie i będą w najbliższym sezonie zaporą nie do przejścia.

HSV zainteresowany jest też sprowadzeniem Bojinova :wink: Choć ze sprowadzeniem tego napastnika może już być trudniej. Nie sądzę, aby klub z Hamburga dysponował odpowiednimi funduszami :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”