Abramowicz - Strona 7

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 wrz 2005, 14:05

-=MiC=- pisze: A co do jego patriotyzmu to jest właścicielem klubu CSKA, a także che wybudować w Moskwie stadion na 70tys osób
Wydaje mi się, że jest jedynie sponsorem tego klubu, a konkretnie jego firm czyli Sibneft. Stało się tak kiedy w zesżłym roku Chelsea trafiła na CSKA w CL. UEFA protestowała, że ten sam człowiek jest właścicielem oby klubów, więc Roman zdecydował się na Chelsea i teraz jedynie sponsoruje Moskiewski klub. Tak mi się wydaje. Poza tym to czesc Mikuś!
EDIT
Piotrek mnie uprzedził. Piona.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 25 wrz 2005, 14:08

Roman CSKA z tego co wiem przekazal bratu :) własnie z powodu prawa :)

P.S: Nie jestem Mikuś jestem MiC :) A ten koles co został zbanowany to podwedzil mi avatara :)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 wrz 2005, 14:10

-=MiC=- pisze:P.S: Nie jestem Mikuś jestem MiC A ten koles co został zbanowany to podwedzil mi avatara
A ,to sory pomyliłem Cię z takim debilem.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 wrz 2005, 14:11

-=MiC=- pisze:P.S: Nie jestem Mikuś jestem MiC Smile A ten koles co został zbanowany to podwedzil mi avatara Smile

Alez oczywiscie :) , to ze jestescie z tego samego miasta "stolica miedzi" = "tarnobrzeg" nie ma nic do rzeczy, ah mikus byku ty ;]

Roman CSKA z tego co wiem przekazal bratu Smile własnie z powodu prawa Smile

Oficjalnie ;]

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 25 wrz 2005, 14:15

Lakier pisze:
-=MiC=- pisze:P.S: Nie jestem Mikuś jestem MiC Smile A ten koles co został zbanowany to podwedzil mi avatara Smile

Alez oczywiscie :) , to ze jestescie z tego samego miasta "stolica miedzi" = "tarnobrzeg" nie ma nic do rzeczy, ah mikus byku ty ;]

Roman CSKA z tego co wiem przekazal bratu Smile własnie z powodu prawa Smile

Oficjalnie ;]

Stolica Miedzi - Lubin na Dolnymślasku (KGHM) :) znaja mnie na takich forach jak www.forum.chelsea.pl oraz www.mastersigs.bbs.pl i tam moga potwierdzic ze nie jestem jakims Mikusiem ale dosc omnie bo bedzie offtopic a niechcem zaczynac przygody na forum z ostrzeniem :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 wrz 2005, 14:27

-=MiC=- pisze:Stolica Miedzi - Lubin na Dolnymślasku (KGHM) Smile z

Dla normalnego czlowieka tak, ale nie dla mikusia.

Pokaz mi jakas strone na ktorej nie znaja nabijania mikusia, wtedy pogadamy.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 25 wrz 2005, 14:33

Jesli nie wierzysz to trudno mam nadzieje ze udowodnie ze nie jestem jakims Mikusiem :) Na tym forum taka osoba jak RadoGol moze potwierdzic ze nim nie jestem i to wlasnie on poinformowal mnie otym ze ten koles zwedzil mi avatara dlatego tu jestem :)

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 25 wrz 2005, 16:29

-=MiC=- pisze:Jesli nie wierzysz to trudno mam nadzieje ze udowodnie ze nie jestem jakims Mikusiem Na tym forum taka osoba jak RadoGol moze potwierdzic ze nim nie jestem i to wlasnie on poinformowal mnie otym ze ten koles zwedzil mi avatara dlatego tu jestem
Potwierdzam, o czym Wy tu rozmawiacie? Niech admini sprawdzą IP i po sprawie. Wtedy wszyscy zobaczą że Mikuś i MiC to inni userzy.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 wrz 2005, 21:24

Sprawdzilismy IP, Mikus mial inne. wiec koniec juz tych spekulacji :)

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 25 wrz 2005, 21:26

Dziekuje bardzo :) Nawet niewiecie jak sie ciesze :) Czekam na przeprosiny od pana Bonso i Lakiera :) Mam nadzieje ze teraz moje wizyty na forum beda dlugie i przyjemne :)

w tym temacie dosc juz OT. zapraszam na priva

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 30 lis 2005, 13:12

Jak kazdy wie Abramowicz nie jest juz wlascicielem CSKA bo musial oddac Sibfnet bo mial dlugi. Posiada jeszcze 2 kluby Chelsea i Corinthians. Roman ma zamiar kupic kolejny klub jeden z tych: Espanyol, Hapoel Tel Aviv, Hibernian oraz PSV Eindhoven. Jak podaje prasa Abramowicz ma dawac na PSV 25mln rocznie.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 30 lis 2005, 13:32

Ma pieniądze i robi co z nimi chce normalne :wink: Widocznie chce miec kolejny klub.Osobiście wolałbym żeby objął Espanyol kolejny hiszpanski klub włączyłby sie do walki o Mistrzostwo.25 mln rocznie to ładne pieniądze przez 2 lata można by zbudować naprawde groźną drużynę ale czy do tego dojedzie nikt z nas raczej nie wie.Oby to nie była plotka i klub z Hiszpanii został przez niego objęty.Może drugą Chelsea by z niego zrobił 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2005, 15:27

A ja jestem przeciwny tworzeniu kolejnego sztucznego tworu na kształt Chelsea. Może niektórych to kręci, ale nie mnie. Takie 'nowe' drużyny powinny mieć podobne stroje. Stroje stylizowane na banknoty euro a zamiast numeru zawodnika powinniśmy widzieć aktualną cenę baryłki ropy. Biegające po boisku pieniądze to dobre odzwierciedlenie takich klubów. Rozumiem, że rywalizacja w Europie to same korzyści, ale nie wtedy kiedy jest sztucznie napędzana przez mamonę. Drużyny które na dobrą sprawę nigdy nie były potęgami, nigdy nie pracowały na taką opinię teraz mogą stać się nimi w 2-3 sezony. To jest chore. Niebawem nikt już nie będzie zwracał uwagi na historię, na wcześniejsze osiągnięcia i na to wszystko dzięki czemu drużyny są wyjątkowe. Sprzedać PSV to głupota. To jedna z drużyn, które promują młodych zawodników i wychowują ich na przyszłe gwiazdy. Pieniądz niewątpliwie odwróciłby dotychczasową hierarchię wartości w klubie. To już by nie było to samo PSV.
Jestem zdecydowanie przeciwny tego typu działaniom jakie prezentuje Abramowicz.

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 30 lis 2005, 15:29

w Hiszpani raczej nie bo będzie zaciężko wygrać z Realem czy Barceloną, abramowicz wybiera raczej sprawdzone zespoly, moim zdaniem albo Hapoel albo PSV i stawiałbym właśnie na PSV

w Anglii bukmacherzy juz na pewno to obstawiają :D

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 30 lis 2005, 16:07

A moze Abramowicz sobie kupi po 1 klubiku z każdej ligi w europie i zwojowac nimi Champions League :D tylko ile kasy by potrzebował? :lol: pare miliardów? :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”