Wakacje... - Strona 7

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sie 2006, 21:44

ja teraz bylem z 20 osobowa ekipa u kumpla na działce nad morzem :) na 14 dni :) Teraz za jakis czas gdzies za granice z moja dziewczynka sie wybrac ( chcialbym do Bulgari bo rok temu bylem i bardzo mi sie podobalo ) no i w miedzyczasie jeszcze mecz BVB zaliczyc no i przy okazji samochod w niemczech kupic :) wiecej planow chyba nie mam jak narazie :)

pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 08 sie 2006, 11:41

A ja aktualnie przebywam w Niemczech, a dokladnie to w Duisburgu. W tym miescie mieszkala ekipa Wloch na MS. Na stale mieszka tu moj wujek, ciocia i kuzyn. Wczoraj moj wujek widzial Krzynowka. Sprawdzcie se na mapie :P

Awatar użytkownika
Dżokere
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 11 sie 2006, 12:06

Moja mam ma zdjęcie z Krzynówkiem jak była w Sopocie na początku lipca. ja byłem na obozie tenisowym w Ustroniu ale żadnej polskiej gwiazdy nie widziałem. Raz przejeżdzałem obok domku Adasia w Wiśle ale jakoś na ogródku nic nie robił i nie dane mi było go widzieć..

W wakacje to ja preferuje przeważnie wyjazd nad morze. Ale w tym roku dużo tenisowych turnieji i nie mam czasu. A z chęcią pojechałbym do Władysławowa. To jest chyba najładniejsze polskie miasto nad morzem.

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 11 sie 2006, 12:28

Jak bylismy na klasowej wycieczce do Zakopca to stalismy przed domem Adasia, nasza wychowawczyni (:won:) krzyczala zeby otworzyl drzwi, czail sie przez okno ale nie wyszedl. :? Ale takiej specjalnej chaty to on nie ma.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 14:53

Małysz mieszka Wiśle a ni w Zakopanem.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 11 sie 2006, 15:03

A jestem teraz w Szkocji, w Edynburgu. Zostaje u siostry do 20. :P. Moge powiedziec, ze nawet bylem na meczu Hearts- Celtic 8).

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 11 sie 2006, 15:24

(L)egionista pisze:Małysz mieszka Wiśle a ni w Zakopanem.
No wlasnie, moja pomylka. Bylem na wycieczce klasowej w 5 klasie w Wisle a w 6 w Zakopcu i stad ta pomylka. Oprocz tego wszystko sie zgadza.

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 16 sie 2006, 7:32

Dzisiaj wróciłem z Turcji i to jest już koniec moich planów na te wakacje, do końca już siedze w Krakowie :P. Wcześniej byłem jeszcze w górach, ogólnie można uznać te wakacje za udane ;)

katarzynkaaa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: katarzynkaaa » 16 sie 2006, 16:37

Polecam Krym;) spedzilismy tam cudowne 2 tygodnie i mamy zamiar tam jeszcze wracac.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 sie 2006, 16:53

A ja polecam Chorwacja, Orebić ;) Byłem tam w tym roku, i było super ;) Mialem jeszcze w tym roku jechać nad morze Polskie, ale jakoś tak wyszło i nie jadę ;)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 16 sie 2006, 18:40

A ja byłem na... boisku :? Całe wakacje w domu, ale jakoś się poradziło. Jak było ładnie to sie grało w noge, a jak brzydko to sie też grało, czyli troche monotonnie ale dało rade.
lisek_chz pisze:Mialem jeszcze w tym roku jechać nad morze Polskie, ale jakoś tak wyszło i nie jadę
Jak nad morze to polecam Ustkę, akurat mieszkam o 20 km od niej i naprrawde fajnie i w porównaniu z Sopotem czy innymi sławniejszymi kurortami to tanio.

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 16 sie 2006, 22:46

Mi kumple tez mowili o Ustce, podobno fajnie tam.

A ja 3 dni temu wrocilem z Niemiec, bylo wypasnie.

Hmm, co jeszcze... wczoraj bylem ne kreglach, na poczatku slabo mi szlo, ale jak sie rozkrecilem to bylem najlepszy, a rywalizowalem z doroslymi :).

W pierwszych dniach bylem z rodzinka w okolicach Poznania, a dokladnie to w Zielonce. Codziennie sie kapalismy i bylismy na Mistrzostwach Polski w Radio Controled Cars w Murowanej Goslinie.

Oprocz tego to codziennie gram w noge.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 sie 2006, 22:48

Ahh w końcu wyczekiwany przeze mnie od miesiąca wyjazd. Wcześniejsze plany na zagraniczną wycieczkę legły w gruzach, więc mam nadzieję że nadchodzący tygodniowy pobyt w Tunezji mi to zrekompensuje.

Teraz w planach mam jeszcze pod koniec wakcji udać się na jakiś meczyk Kanonierów. Mam nadzieję że mój plan się powiedzie :roll:

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B

holidays

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 17 sie 2006, 19:41

Sory za moją siostrę, w sumie dobrze się stało, że ją zbanowaliście. Mam nadzieję że już więcej nie zaszczyci nas swoją obecnością.
==> patrz następny post ==>
Ostatnio zmieniony 20 sie 2006, 9:54 przez pietrek861, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
h-noolka
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: h-noolka » 17 sie 2006, 19:44

wakacje to ogolnie w domku ale i tak jestem zadowolona bo bylam 2 razy na kilka dni u kuzynostwa i swietnie sie bawilismy =) w lipcu udalo mi sie przerobic z nudow caly podr my mother z V kl podst od rosyjskiego, teraz podciagam angielski . . . niezle mnie pogielo ;-P

sorki, przez przypadek napisalam z konta brachola ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”