City natomiast to jest już jakaś osobna kategoria
Pierwszy raz od nie wiem kiedy JUVE dobrze rozpoczyna przygodę z CL, a Allegri udowadnia, że co jak co, ale w Lidze Mistrzów jest efektywny EuroMaX!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 wrz 2015, 22:54
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 15 wrz 2015, 22:54
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 15 wrz 2015, 22:59
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 wrz 2015, 22:59
Przypadek, poprawione.Tomusmc pisze:Mam nadzieję, że ta mała literka to tylko błąd w sztuce
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 15 wrz 2015, 23:01
Ostatni raz na inaugurację to wygraliście chyba z Zenitem.(L)oczkerson pisze:Pierwszy raz od nie wiem kiedy JUVE dobrze rozpoczyna przygodę z CL,
To z jakiej racji Buffon fenomenalny? ; ) Manchester zagrał słabo, ale też bez przesady, że zaprezentował się niczym amator. Zwłaszcza, że jak wszyscy zauważają, włoski bramkarz miał się kiedy wykazać swoim geniuszem.Marcinhp pisze: dzisiaj City było bezbarwne jak sam skurwysyn.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 15 wrz 2015, 23:03
Dokładnie. Przecież dzisiaj na chłodno i spokojnie wypunktowaliśmy City. Na swój sposób wyglądało to jak uczniak z mistrzem.ozob pisze:W Juve wyszlo doswiadczenie z ubieglorocznych batalii. Takie odnoszę wrazenie.
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 wrz 2015, 23:05
No bo wynik!blackmore pisze:To z jakiej racji Buffon fenomenalny? ; ) Manchester zagrał słabo, ale też bez przesady, że zaprezentował się niczym amator. Zwłaszcza, że jak wszyscy zauważają, włoski bramkarz miał się kiedy wykazać swoim geniuszem.
To dopiero zobaczymy w lutym w meczu Barca-City.Marcinhp pisze:Wciąż uważam: zabrać City piłkę i oni nie wiedzą co robić.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 wrz 2015, 23:14
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 15 wrz 2015, 23:43
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 15 wrz 2015, 23:44
Nadinterpretacja. Oglądałem wszystkie mecze City, poza Watfordem, i dzisiaj wyglądali po prostu bezbarwnie. Owszem, ostatnio z Crystal, nic wielkiego nie zagrali (sam dobrze wiesz, że to nie wydmuszka pokroju Sunderlandu), ale tam bardziej pokazali się jako drużyna. Jako team, który mimo przeciwności wydziera te 3 punkty. A dzisiaj? Brak płynności, pomysł znany z rozgrywek premier league, słaby pressing (Roma na przykład tym zniszczyła Juve) i raczej nikt mi nie powie, że City dzisiaj dominowało. Fenomenalny Buffon? Wow, Cech też był fenomenalny z Liverpoolem, a chyba nie powiesz, że goście zagrali dobry mecz. Ot, zwykłe przeciętniactwo. City, w porównaniu z tym co grało w często w lidze w primie dzisiaj wyglądało jak pretendent. Zresztą ja im wróżę replay Chelsea z poprzedniego sezonu w kwestii ligi: świetny start, Costa król i inne media piszą (wow, Mourinho już nie gra autobusum łohoho), że Chelsea nie jest brzydka. A potem? To nie czasem po meczu z Tottenhamem Mou zaczął grać bardziej zachowawczo i czołgać się do mistrzostwa?To z jakiej racji Buffon fenomenalny? ; ) Manchester zagrał słabo, ale też bez przesady, że zaprezentował się niczym amator. Zwłaszcza, że jak wszyscy zauważają, włoski bramkarz miał się kiedy wykazać swoim geniuszem.
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 wrz 2015, 23:55
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 16 wrz 2015, 0:03
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 wrz 2015, 0:18
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 16 wrz 2015, 0:30
Nie zagrali, ale nie zawsze trzeba zagrać dobrze, aby zwyciężyć. Mnie City rozczarowało pod względem taktycznym, nie widziałem drużyny, na co słusznie zwróciłeś uwagę, ale przecież okazje mieli. Zwyczajnie to się ze sobą gryzie. Z jednej strony fatalny Manchester, a z drugiej Buffon broniący w sposób wybitny? Pretendent takiego zagrożenia by nie stworzył.Marcinhp pisze:Fenomenalny Buffon? Wow, Cech też był fenomenalny z Liverpoolem, a chyba nie powiesz, że goście zagrali dobry mecz. Ot, zwykłe przeciętniactwo. City, w porównaniu z tym co grało w często w lidze w primie dzisiaj wyglądało jak pretendent.
Generalnie się zgadzam, ale moim zdaniem dotyczy to tych słabszych zespołów (ostatnio pisałem o przedstawicielach Bundesligi). Mimo wszystko mistrzowie, czy nawet wicemistrzowie, tych największych lig potrafią z powodzeniem grać na obydwu frontach (liga i LM). City nie jest w stanie tego uczynić, a przecież grają nazwiska, które osiągają sukcesy nie tylko w klubie, ale i reprezentacji: Agüero, Silva, Touré... Musisz przyznać, że to jest zastanawiające, że zawodnicy, którzy bez wątpienia są światową czołówką na swoich pozycjach, na arenie międzynarodowej w barwach Manchesteru tracą 50% swojej wartości. Jak spojrzymy, na Hiszpanię (Real/Barcelona/Atletico), Francję (PSG, wcześniej Lyon), Anglię (Man. Utd./Chelsea), czy Włochy (Juventus, kiedyś Milan, Inter), nie mówiąc o Bayernie, to jednak te drużyny nigdy takiej serii jak Manchester City nie miały.Bassu pisze:Może warto się nauczyć w końcu, że w pucharach prawo ligi krajowej nie działa. Na prawdę nudne są te porówniania...
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 16 wrz 2015, 8:28
Real i jego 8x(?) nie przebrnięcie przez 1/8 LMblackmore pisze:Jak spojrzymy, na Hiszpanię (Real/Barcelona/Atletico), Francję (PSG, wcześniej Lyon), Anglię (Man. Utd./Chelsea), czy Włochy (Juventus, kiedyś Milan, Inter), nie mówiąc o Bayernie, to jednak te drużyny nigdy takiej serii jak Manchester City nie miały.
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio