Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 29 maja 2005, 16:33
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 maja 2005, 1:38
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 7:23
i co się napinaszAxel Hammond pisze:Na tym forum była tylko jedna legenda. Axel Hammond, pozdrawiam serdecznie.
Axel Hammond pisze:Witam ponownie. Nareszcie w Polsce, chciałoby się powiedzieć..
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 9:01
Ty jesteś bardzo negatywną legendą tego forum ze wszystkich. Każdy się spodziewa kiedy wreszcie wyjedziesz znów do Holandii. Barddzo dużo zła wyrządzileś na tym forum.Axel Hammond pisze:Na tym forum była tylko jedna legenda. Axel Hammond, pozdrawiam serdecznie.
Mikusinski
zed
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 9:08
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zed » 30 maja 2005, 9:09
zed
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 9:15
Mógłbyś pisać jak normalny user, a nie jak nabijacz mathiasek czy nowaczek??Bo jak za chwilke wejdzie jakiś moderator, to dostaniesz ostrzeżeniezed pisze:bo jest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 10:18
Mikusinski pisze: Ty jesteś bardzo negatywną legendą tego forum ze wszystkich. Każdy się spodziewa kiedy wreszcie wyjedziesz znów do Holandii. Barddzo dużo zła wyrządzileś na tym forum.
Mikusinski pisze:Od 30 Grudnia do jego bana męczyliśmy się z Axelem, gdy widziałem Cię na forum jak znów się wypowiada w stylu "nienaidzę piłki nożnej". Ja sie tylko dziwię czemu on się zapisał na to forum, piłkarskie, co podkreślał.
Mikusinski sie odezwałMikusinski pisze:Mógłbyś pisać jak normalny user, a nie jak nabijacz mathiasek czy nowaczek??
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 maja 2005, 10:34
Myślę, że jest w tym sporo racji...Axel Hammond pisze:Na tym forum była tylko jedna legenda. Axel Hammond, pozdrawiam serdecznie.
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 maja 2005, 13:15
O ile czas mi na to pozwoli (obowiązki, obowiązki), będę zaglądał tu częściej.Pisakk pisze:Myślę, że jest w tym sporo racji...Axel Hammond pisze:Na tym forum była tylko jedna legenda. Axel Hammond, pozdrawiam serdecznie.To jest powrót czy tylko krótkie przywitanie?
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 30 maja 2005, 13:47
Oby ta groźba nie uległa relizacji.Jedno forum juz doprowadziłes do upadku.Axel Hammond pisze:O ile czas mi na to pozwoli (obowiązki, obowiązki), będę zaglądał tu częściej.Pisakk pisze:Myślę, że jest w tym sporo racji... :lol: To jest powrót czy tylko krótkie przywitanie?Axel Hammond pisze:Na tym forum była tylko jedna legenda. Axel Hammond, pozdrawiam serdecznie.
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 maja 2005, 13:52
Jedno trzeba mu przyznać - dzięki niemu było ciekawiej na forumObserwator pisze:Oby ta groźba nie uległa relizacji.Jedno forum juz doprowadziłes do upadku.Axel Hammond pisze:O ile czas mi na to pozwoli (obowiązki, obowiązki), będę zaglądał tu częściej.Pisakk pisze:
Myślę, że jest w tym sporo racji...To jest powrót czy tylko krótkie przywitanie?
Na tym pisze teraz klika osób,które juz miały dosc wiecznych prowokacji,tępoty intelektulanej,marnego poczucia humoru,wieczecnego obrazania innych ,miernoty inteletulanej bijącej z twoich postów.
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 maja 2005, 14:20
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 maja 2005, 15:08
Ty chyba tez do pozytywnych nie należyszMikusinski pisze:Ty jesteś bardzo negatywną legendą tego forum ze wszystkich.
Nie każdyMikusinski pisze:Każdy się spodziewa kiedy wreszcie wyjedziesz znów do Holandii. Barddzo dużo zła wyrządzileś na tym forum.
kama_reda
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio