Jak poderwać dziewczynę ???? - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2842

Re: Nie wiem jak wy :)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 17 lis 2005, 20:24

Tomusmc pisze:
turlak1512 pisze:Nie wiem jak wy,ale ja codziennie na przerwie w szkole łapie koleżanke za cycka ona mi pozwala :)
Wow jesteś moim idolem :!:

A ma ta koleżanka w ogóle cycki? bo 10-latki przecież są jeszcze dziećmi i raczej nic tam nie mają :lol:

dobre dobre,hehe śmichy chichy jak to przeczytałem hehe dobre

a co do tematu kup 3kg kaszanki i grilla jednorazowego.grillujcie u ciebie na klatce.Kobiety uwielbiają kaszanke
2 motyw.Przez przypadek złam jej noge w kolanie,jedź z nią do szpitala zaopiekuj się nią,woź ją na wózku.Na bank się w tobie zakocha

Dżizys naprawde jest tyle możliwości tylko trzeba pomyśleć 8)

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 17 lis 2005, 21:40

Tomusmc pisze:Wow jesteś moim idolem Exclamation
Czemu to miało służyć? Sprawia Ci przyjemność wyśmianie dziecka? Nisko mierzysz.
Tomusmc pisze:A ma ta koleżanka w ogóle cycki? bo 10-latki przecież są jeszcze dziećmi i raczej nic tam nie mają Laughing

Jesteś tego pewny? Dasz sobie rękę uciąć? Niektóre "gówniary" mają piersi nieprporcjonalne do ciała, więc nie neguj chłopaka.

Tomusmc pisze:Masz cały temat o tym jak poderwać dziewczyna, a ty jarzysz miche bo za cycka możesz złapać.... co za naród Warrior Mać
Złapanie za pierś również jest ważne :wink:
sci pisze:dobre dobre,hehe śmichy chichy jak to przeczytałem hehe dobre
A popuściłeś ?
sci pisze: a co do tematu kup 3kg kaszanki i grilla jednorazowego.grillujcie u ciebie na klatce.Kobiety uwielbiają kaszanke
2 motyw.Przez przypadek złam jej noge w kolanie,jedź z nią do szpitala zaopiekuj się nią,woź ją na wózku.Na bank się w tobie zakocha
Wsadź sobie lepiej tą kaszankę w dupę! Albo pieprznij się w łeb patelnią, na której ją smażyłeś
sci pisze:Dżizys naprawde jest tyle możliwości tylko trzeba pomyśleć Cool
Kiedy to nastąpi ?

Co do tematu: jutro przedstawię Wam moje sposoby na zdobycie upragnionej dziewczyny, bo teraz czas rozpocząć nocne, studenckie życie

Nie wpadaj w depresję, nie musisz pisać tak jak ja

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 lis 2005, 21:49

Inna możiwość. :lol:
Możesz też poboksować z nią. Idźcie do lasu i tam zróbcie sobie sparing. Później trzepnij ją z całej siły w ryj aż się krew poleje. Jak masz dużo siły a ona nie jest od ciebie silniejsza i wyższa (niektóre dziesięciolatki tak mają) to padnie na ściółkę a ty możesz się na nią rzucić. Będzie na wpółprzytomna i cała twoja. Tylko nie rób niczego czego ona nie chce. Jak ją walniesz za mocno i będzie nieprzytomna to zabierz ją do lekarza i znajdź sobie inna koleżankę. Jak ja walniesz za lekko a ona ci odda to jest szansa że zrobi się jej ciebie żal i bedzie się toba opiekowała. Sam tego nie próbowałem. :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lis 2005, 21:50

genius pisze:Co do tematu: jutro przedstawię Wam moje sposoby na zdobycie upragnionej dziewczyny, bo teraz czas rozpocząć nocne, studenckie życie
jeśli dotrwasz do jutra :boruta:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 17 lis 2005, 22:03

Po prostu:
Podchodzisz do laski i mówisz " ściągaj majtki będziemy sie całować"
Jeśli kuma czacze to luzik i jazda, a jeśli nie to jedynie dostaniesz w pysk!
Ps. Tylko nie testuj tego na 15/latkach!

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 17 lis 2005, 22:18

oral juz na powitanie?

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lis 2005, 22:29

Kaka_ACM pisze:Po prostu:
Jeśli kuma czacze to luzik i jazda

heheh niezły patent?? probowałes??

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 lis 2005, 1:36

Tylko żeby wcześniej umyła swoje "usta" i zgoliła "wąsy".

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 lis 2005, 8:43

genius pisze:
sci pisze:dobre dobre,hehe śmichy chichy jak to przeczytałem hehe dobre
A popuściłeś ?[qoute/]

nie popuscilem,mnie sie nie zdaza w przeciwienstwie do ciebie
sci pisze: a co do tematu kup 3kg kaszanki i grilla jednorazowego.grillujcie u ciebie na klatce.Kobiety uwielbiają kaszanke
Wsadź sobie lepiej tą kaszankę w dupę! Albo pieprznij się w łeb patelnią, na której ją smażyłeś
na grillu synu na grillu usmaz a nie na patelni
sci pisze:Dżizys naprawde jest tyle możliwości tylko trzeba pomyśleć Cool
Kiedy to nastąpi ? [/quote]
no napewno kiedy ty podasz swoje sposoby
genius pisze:Co do tematu: jutro przedstawię Wam moje sposoby na zdobycie upragnionej dziewczyny, bo teraz czas rozpocząć nocne, studenckie życie
no czekamy,czekamy.popytaj kolezanek to ci moze podpowiedza

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 18 lis 2005, 18:08

Lukaz pisze:
Tylko żeby wcześniej umyła swoje "usta" i zgoliła "wąsy".
Stary jeż musi być :!:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 lis 2005, 18:51

jak najbardziej dobry sposob, bez zbednych ceregieli i taie tam. probowalem i zajebiscie skuteczne, nie spodziewalbym sie...
polecam

Awatar użytkownika
coo1er
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coo1er » 18 lis 2005, 20:23

Kaka_ACM pisze: Jeśli kuma czacze to luzik i jazda, a jeśli nie to jedynie dostaniesz w pysk!
Jak dostaniesz w pysk to znaczy że dziewczyna lubi ostrą jazdę :twisted: :lol:
oddaj jej bez zastanowienia, jak uderzysz za mocno to nic sie nie stanie, a zwiększy to tylko doznania "obiektu" :lol: jesli jednak po celnie wymierzonym strzale dziewczyna zmiesza sie i nie bedzie wiedziała o co tobie chodzi, to znaczy, ze nie jest to ta na cale zycie :D popraw jej z bani, (mozesz jeszcze kopać jak sie przewroci) i idz szukać nastepnej :lol:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 lis 2005, 20:35

coo1er pisze:oddaj jej bez zastanowienia, jak uderzysz za mocno to nic sie nie stanie, a zwiększy to tylko doznania "obiektu" :lol: jesli jednak po celnie wymierzonym strzale dziewczyna zmiesza sie i nie bedzie wiedziała o co tobie chodzi, to znaczy, ze nie jest to ta na cale zycie :D popraw jej z bani, (mozesz jeszcze kopać jak sie przewroci) i idz szukać nastepnej :lol:
chyba ci się pomylił podryw z gwałtem :lol:

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 18 lis 2005, 21:38

Poziom na tym forum naprawdę jest taki niski? Żarty użytkownika sci tudzież Kaki, Diamena i innych stoją na bardzo wysokim poziomie.
sci pisze: nie popuscilem,mnie sie nie zdaza w przeciwienstwie do ciebie
Doje... Dosrałeś mi. Zażyłeś mnie. Poziom twoich wypowiedzi jest tak samo wysoki, jak poziom twej ortografii.
sci pisze:na grillu synu na grillu usmaz a nie na patelni
Nieważne. Pieprznij się w łeb byle czym, tobie już nic nie pomoże
sci pisze: no napewno kiedy ty podasz swoje sposoby
Wybacz mi! Masz rację, nie wyraziłem się zbyt jasno. Wersja dla twojej osoby: Kiedy to nastąpi? (tłumacz "Kiedy zaczniesz myśleć?"). Czy twój geniusz już to pojął?
sci pisze: no czekamy,czekamy.popytaj kolezanek to ci moze podpowiedza
Popytaj rodziców. Może ci wyjawią, że twój poród odbył się wśród kapust?

Co do skutecznych metod podrywania: każda metoda podrywania jest dobra!

Musisz spełnić 3 podstawowe warunki, aby wpaść w oko jakiejś ładnej tudzież mądrej dziewczynie.

Przede wszystkim higiena. Łatwo z tm przesadzić. Przed każdą randką umyj się i leciutko spryskaj. Nie rób z siebie perfumerii, jak ma alergię to przegrałeś, jak jest dziewczyną godną zainteresowania to również przegrałeś. Chłopie: prysznic, antyperspirant (coś w tym stylu) i leciutki zapach ciągnący się za tobą. Aha: zawsze umyte włosy i czyste, obcięte paznokcie!

Po drugie: pewność siebie i bycie sobą. Jeżeli nie jestes typem "maczo" to nie udawaj takiego. Jest to dobre na pierwszych kilka randek, nie na związek dłuższej mety. Choć jeżeli chodzi tylko o szybki numerek i interesuje cię dziewczyna, która leci na "maczo" to polecam jak najbardziej. Jednak po pewnym czasie najzwyczajniej w świecie będziesz chciał się ustabilizować, więc najlepiej być sobą. Jesteś ostatnią ofermą, niieśmiałym mamisynkiem? To nic nie szkodzi, bądź sobą, ktaś się w tobie zakocha. Zresztą kogo wybierze dziewczyna: łagodnego baranka, czy rozwydrzonego lwa? Myślę, że to pierwsze. Najlepiej jak jesteś osobą pewną siebie, znającą wiele dziewcząt. Wtedy stajesz się łakomym kąskiem. Dziewczyna chce być z chłopakiem, który podoba się innym, chce się chełpić swym mężczyzną

Po trzecie: poczucie humoru i dobre wychowanie. Nie chce mi się już tego tłumaczyć. Nie bądź sztywniakiem, żartuj. Zaczynając od niewinnych żarcików a kończąc na swawolnych dowcipach. Dobre wychowanie: dziewczynę zawsze puszczaj pierwszą, broń przed obelgami itp.

Około trzeciej randki kup jej różę - efekt będzie zdumiewający :lol: Spróbujcie

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 lis 2005, 23:48

genius pisze:Poziom na tym forum naprawdę jest taki niski? Żarty użytkownika sci tudzież Kaki, Diamena i innych stoją na bardzo wysokim poziomie.
sci pisze: nie popuscilem,mnie sie nie zdaza w przeciwienstwie do ciebie
Doje... Dosrałeś mi. Zażyłeś mnie. Poziom twoich wypowiedzi jest tak samo wysoki, jak poziom twej ortografii.
co jest nie tak z moja ortografia??brak ogonkow??to raczej lenistwo
sci pisze:na grillu synu na grillu usmaz a nie na patelni
Nieważne. Pieprznij się w łeb byle czym, tobie już nic nie pomoże[/quote]

pieprznalem sie,nie pomoglo
sci pisze: no napewno kiedy ty podasz swoje sposoby
Wybacz mi! Masz rację, nie wyraziłem się zbyt jasno. Wersja dla twojej osoby: Kiedy to nastąpi? (tłumacz "Kiedy zaczniesz myśleć?"). Czy twój geniusz już to pojął?[/quote]
pojal dzieki mistrzu
sci pisze: no czekamy,czekamy.popytaj kolezanek to ci moze podpowiedza
Popytaj rodziców. Może ci wyjawią, że twój poród odbył się wśród kapust?
bocian mnie przyniosl

Co do skutecznych metod podrywania: każda metoda podrywania jest dobra!

Musisz spełnić 3 podstawowe warunki, aby wpaść w oko jakiejś ładnej tudzież mądrej dziewczynie.

Przede wszystkim higiena. Łatwo z tm przesadzić. Przed każdą randką umyj się i leciutko spryskaj. Nie rób z siebie perfumerii, jak ma alergię to przegrałeś, jak jest dziewczyną godną zainteresowania to również przegrałeś. Chłopie: prysznic, antyperspirant (coś w tym stylu) i leciutki zapach ciągnący się za tobą. Aha: zawsze umyte włosy i czyste, obcięte paznokcie!

Po drugie: pewność siebie i bycie sobą. Jeżeli nie jestes typem "maczo" to nie udawaj takiego. Jest to dobre na pierwszych kilka randek, nie na związek dłuższej mety. Choć jeżeli chodzi tylko o szybki numerek i interesuje cię dziewczyna, która leci na "maczo" to polecam jak najbardziej. Jednak po pewnym czasie najzwyczajniej w świecie będziesz chciał się ustabilizować, więc najlepiej być sobą. Jesteś ostatnią ofermą, niieśmiałym mamisynkiem? To nic nie szkodzi, bądź sobą, ktaś się w tobie zakocha. Zresztą kogo wybierze dziewczyna: łagodnego baranka, czy rozwydrzonego lwa? Myślę, że to pierwsze. Najlepiej jak jesteś osobą pewną siebie, znającą wiele dziewcząt. Wtedy stajesz się łakomym kąskiem. Dziewczyna chce być z chłopakiem, który podoba się innym, chce się chełpić swym mężczyzną

Po trzecie: poczucie humoru i dobre wychowanie. Nie chce mi się już tego tłumaczyć. Nie bądź sztywniakiem, żartuj. Zaczynając od niewinnych żarcików a kończąc na swawolnych dowcipach. Dobre wychowanie: dziewczynę zawsze puszczaj pierwszą, broń przed obelgami itp.

Około trzeciej randki kup jej różę - efekt będzie zdumiewający :lol: Spróbujcie

probowales??dalo cos,a rozumiesz pojecie ironii genialny STUDENCIE????

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”