Ale ja miałam go dostawić i zapomniałam. Miałam dać tamtych po dwa gole, a Ronaldo o Kane, że gola strzelą
Idealna dla mnie: Widzew, Barca, MU i Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 23 cze 2026, 19:50
Ilka
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 23 cze 2026, 20:00
Niech jeszcze Neymar wyzdrowieje...
glowas12345

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 23 cze 2026, 20:19
Cudze chwalicie, a swego nie doceniacie. Typowa postawa nie napiszę kogo, bo mamy fantastyczny Mundial i nie chce mi się nikomu szpilki wbijać.
Przecież siedzi na ławce Portugalii.
Poczekaj jeszcze strzeli (koledzy pomogą), przecież nie będzie mu Messi zabierał najstarszego hat-tricka na mundialach!
Dokładnie tak i dziś tu osobiście przepraszam CR7 że go dotąd nie lubiłem.glowas12345 pisze: ↑23 cze 2026, 20:00ak samo uważam powinno być z Cristiano Ronaldo, nie musimy do lubić, ale doceńmy te 10 goli na 6 mundialach, cieszmy się tak "gwiezdnym" mundialem.
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 23 cze 2026, 20:24
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 cze 2026, 20:25
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 cze 2026, 20:28
Nie chce sie pastwic nad biednym Uzbekistanem, bo juz wyjatkowo sie Cristiano nad nimi pastwi, ale chyba wychodzi roznica naturalizowania 3/4 dziewiatego skladu reprezentacji Holandii, z ktorej polowa ma epizod w LWKKMWZK niz grania jakimis pastuchami grajacymi na Kaukazie.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 cze 2026, 20:29
a to inna sprawa, ze jak doczytalem jak wygladalo montowanie kadry curacao, to historia nie jest juz taka romantycznaHMK pisze: ↑23 cze 2026, 20:28Nie chce sie pastwic nad biednym Uzbekistanem, bo juz wyjatkowo sie Cristiano nad nimi pastwi, ale chyba wychodzi roznica naturalizowania 3/4 dziewiatego skladu reprezentacji Holandii, z ktorej polowa ma epizod w LWKKMWZK niz grania jakimis pastuchami grajacymi na Kaukazie.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 cze 2026, 20:29
Nie bede oznaczal, pytal kibicow innych klubow niz Legia co sadza na temat Czeladnika z Plocka. Podpowiem, ze wystarczy wyszukac na Twitterze nagranie o tresci "Marciniak ty drukarzu pierdolony"
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 23 cze 2026, 20:32
HMK pisze: ↑23 cze 2026, 20:28Nie chce sie pastwic nad biednym Uzbekistanem, bo juz wyjatkowo sie Cristiano nad nimi pastwi, ale chyba wychodzi roznica naturalizowania 3/4 dziewiatego skladu reprezentacji Holandii, z ktorej polowa ma epizod w LWKKMWZK niz grania jakimis pastuchami grajacymi na Kaukazie.
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 cze 2026, 20:38
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 cze 2026, 21:02
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 23 cze 2026, 21:09
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 23 cze 2026, 21:14
Czepiasz się.
To bardziej Nizina Fergańska i Góry Ałajskie.
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 cze 2026, 21:17
I tak akcji z poprzedniego mundialu nie przebił, jak celebrował zdobycie gola z Urugwajem, a potem na powtórkach się okazało że nawet nie dotknął piłki i gola zaliczono dośrodkowującemu Bruno
sickstick
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio