Mercato Nerrazzurich! - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 sty 2006, 17:17

:shock:
Pierwszy raz słysze o Simone w Interze :roll: Hunter mam nadzieje , że Berlusconi fundnie wam prezent i sprowadzi Inzaghiego do brata :lol:
A w Interze , najchętniej widziałbym w roli 5 napastnika Tavano :D Kolo od zawsze marzył o Interze , więc każda gra w koszulce Nerazzurrich będzie dla niego zaszczytem :]

Zaza to ilu ich już tam jest :?: :lol: chyba troche napastników by się naliczyło :wink: a teraz jeszcze Inzaghi :P
Dobrze zauwarzyłes , że prasa każdego napastnika łączy teraz z Interem lub Milanem :twisted: Słyszałeś dziś wypowiedź Crespo "chcę wrócić do Mediolanu" tylko gdzie :?: :P koleś kocha to miasto :D

*_For_zaza_Milan_* pisze:A który gracz jest "własnością" Interu bo zawsze zapominam Rocchi czy Pandev ?

Pandev. Ale nie jestem pewien czy nadal jest bo była chyba jakaś tranzakcja powmiędzy Interem , a Lazio

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 17:31

hehe lepiej niech nie funduje :) bo sie będą kłucić kto ma grać - rodzinny konflikt inferesów :lol:

No jak by tak podliczyć łacznie "nowych rezerwowych" to jest ich z 10 :lol: a okaże się że nikt nie trafi. Z tych ewentualnych "rezerwowych" jest z deka rozbierzność wiekowa i cenowa piłkarzy :wink:

Crespo mówi tak mimo że moga mu sie rolaw Chelsea podobać. Ma zaufanie Mourinho strzela jak wchodzi, nie kiedy gra od 1' i też pokazuje sie a mimo to stolica mody go przyciąga... tylko racja która część Mediolanu :P bo o tym nie mówi otwarcie :]

Czyli Pandev - ostatni w formie. Choć ja by Inter miał jeszcze jakies prawa to by już Włosi wychaczyli temat i pisali teorie.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 sty 2006, 12:57

Po kontuzji Recoby na celowniku Interu znalazło się dwóch nowych zawodników , mianowicie Esposito i Di Michele.
Mauro bym chętnie widział w zespole , tym bardziej , że może grać na skrzydle. Co do Di Michele to nie jestem pewien , gościu dobija do 30-stki (ma 29 lat , prawda?) i jakoś nigdy nie przepadałem za nim.
Zaza pisze:Pamietaj że to ma byc gracz na lawke któy siedzi czeka na okazje
Dlatego wole kogoś młodszego , takiego Tavano np.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 sty 2006, 12:08

Chłopaki a jak Wam się podoba nowa teoria Calciomercato :twisted: wobec kontuzji Sebastiana Freya :( (nie wiedomo kiedy wróci do gry - 3 miechy ?) Toldo stanie sie karta w grze o młodego Bługara Bojinova :roll:

Jak wiemy Francesco był gwiazaa Violi z Rui Costa czy Batigolem w składzie. Teraz ma szanse powrócić na "stare śmiecie" i zapewnie z niej skorzysta.

Do Interu wróci młody Carni i Toldo bedzie mógł odejśc już w zimie. :wink:

No ciekawa sprawa :)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 sty 2006, 15:14

Bardzo ciekawa. Frey będzie pauzować przez kilka (kilka?) miesięcy , a Toldo byłby świetnym zmiennikiem Francuza.
Ale hmm... Cariniego zawsze uważałem za niezłego bramkarza , ale może tylko buty czyścić Włochowi. A Julio Cesar ma czasami słabszy mecz i powinien mieć dobrą konkurencję. O Orlandonim nawet nie chce mówić , bo ten transfer dla mnie nie miał większego sensu.
Zaza pisze:Toldo stanie sie karta w grze o młodego Bługara Bojinova
Jeszcze się dorzuci Burdisso i "troszkę" kasy i kto wie czy Viola nie przystałaby na taką ofertę :wink:
p.s. muszę to dopisać na pierwszej stronie :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 sty 2006, 15:43

Diamen23 pisze:Ale hmm... Cariniego zawsze uważałem za niezłego bramkarza , ale może tylko buty czyścić Włochowi. A Julio Cesar ma czasami słabszy mecz i powinien mieć dobrą konkurencję.

Ale wiesz Diamen Mancini dał jasny sygnał że Julio Cesar numero uno :) Toldo po sezonie może odejśc za darmo. Umowa mu sie kończy. To jest chyba najlepsza możliwe oferta dla Interu. Nawet wypożyczając Bługara z opcja pierwokupu bo inaczej tego sobie nie wyobrażam. :wink: I wcale nie trzeba w mieszać Burdisso choć w sumie Viola szuka środkowego defensowa. Po nie udanej próbie z Vidićem może zaczną sie interesować Argentyńczykiem.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 sty 2006, 18:26

Diamen23 pisze:Ale hmm... Cariniego zawsze uważałem za niezłego bramkarza , ale może tylko buty czyścić Włochowi. A Julio Cesar ma czasami słabszy mecz i powinien mieć dobrą konkurencję. O Orlandonim nawet nie chce mówić , bo ten transfer dla mnie nie miał większego sensu.

Carini będzie wyrąbisty na rezerwowego bramkarza :D Wiesz Diamen Orlandoni został ściągnięty jako 3 bramkarz. Klub nie płaci mu dużo , więc zawsze jakaś tam asekuracja jest :wink: Przypomnij sobie przykład Bayernu gdzie musiał stawać w jednym meczu trener bramkarzy :lol: U Nas to mało prawdopodobne :P

Zaza u was Amorusso u nas Boijnov ....
Podobno Viola złożyła Interowi oferte wymiany za Toldo :twisted: myśle , że to świetne rozwiązanie bo po 1. Toldo kończy się kontrakt po sezonie 2. i tak jest rezerwowym 3. Wróci Carini , a Inter natychmiast potrzeuje napadziora co wiadomo od dawna :)

Tylko ciekawe jakby to wyglądało gdy wszystko wróci do normy :roll: Adriano , Martins , Cruz , Recoba i Boijnov. Myśle , że nikt się nie pogodzi z rolą napastnika nr5. Pozatym płaci się im wielką kase , więc nie opłaca się trzymać drogiego "bezrobotnego" :?

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 sty 2006, 14:09

Nieoficjalnie Rafael Sobis piłkarzem Interu.
Zawodnik ma przyjść do klubu w czerwcu. Niewiadomo ile będzie kosztować. Pewnie gdzieś powyżej 6 mlnów.
No to raczej jest to ostatni napastnik który w 2006 roku przejdzie do Interu (chyba , że El Chino odejdzie). Chłopak ma talent i został wybrany do 11 najlepszych piłkarzy brazylijskiej ligi (ustawiony był w ataku z Tevezem). Nie wiem jak inni , ale ja jestem zadowolony.
Kolejna dobra wiadomość :jupi: :
Kolejny klub jest zainteresowany Ze Mariom. Jest nim francuskie Nantes. Teraz Brazylijczyk musi tylko wybrać między Francją , a Brazylią (Sao Paolo).
Osłodziłem trochę dwie złe wiadomości:
1)Do walki o Marchionniego włączył się Milan :? . Zawodnikowi w czerwcu kończy się kontrakt i raczej odejdzie do jakiegoś klubu z wielkiej trójki.
2)Valeri Bojinov jeśli miałby odchodzić z Violi , to raczej do Bayernu. Chociaż jeśli transfer Sobisa jest już pewny , to Bułgar wogóle w Mediolanie nie jest potrzebny.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 sty 2006, 14:20

2)Valeri Bojinov jeśli miałby odchodzić z Violi , to raczej do Bayernu. Chociaż jeśli transfer Sobisa jest już pewny , to Bułgar wogóle w Mediolanie nie jest potrzebny.
Raczej Valeri nigdzie nie odejdzie.
Corvino powiedział ze nie zgodzili sie na zadania Interu i temat umarł zamiast Toldo beda bronic Cejas i Roccati dodał takze ze informacje o zmianie klubu przez bułgara sa tak samo prawdziwe jak te o Tonim i Barcelonie :lol:
Diamen23 pisze:)Do walki o Marchionniego włączył się Milan
hmmm a tej plotki jeszcze nie czytałem :P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 15 sty 2006, 8:44

Znalazłem coś ciekawego w necie. Lista piłkarzy którym kończą się kontrakty w Serie A:
nazwisko: wiek: klub:
Abejion 31 Cagliari
Aronica 27 Messina
Bega 31 Cagliari
Cafù 35 Milan
P. Cannavaro 24 Parma
Castellini 32 Sampdoria
Chiesa 34 Siena
Coppola 26 Messina
Costacurta 38 Milan
Cristiano 29 Ascoli
Cruz 30 Inter
D'Anna 33 Chievo
Dacourt 31 Roma
Di Canio 37 Lazio
Doni 26 Roma
Favalli 33 Inter
Fini 31 Ascoli
Flachi 30 Sampdoria
Franceschini 28 Chievo
Liverani 29 Lazio
Marchionni 25 Parma
Mutarelli 27 Palermo
Pancaro 34 Fiorentina
Pessotto 35 Juventus
Recoba 29 Inter
Stovini 28 Lecce
Tonetto 31 Samp
Toldo 33 Inter
Wome 26 Inter
Volpi 31 Samp
C. Zanetti 28 Inter
Zalayeta 27 Juve
Kilku piłkarzy naprawdę ciekawych (Cannavaro czy Marchionni). Aż żal nie podpisać kontraktu z Volpim (następca Zanettiego) czy z młodym Paolo Cannavaro. Z tego co wiem już można negocjować warunki kontraktu z tymi zawodnikami.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 15 sty 2006, 9:52

Diamen23 pisze:Aż żal nie podpisać kontraktu z Volpim (następca Zanettiego)
az taki dobry jest ?? ja go w akcji nie widziałem jedyne co onim wiem to to ze potrafi mocno i precyzyjnie strzelic z daleka ... ale czy warto sciagac do siebie 31 - letniego gracza ??
co do Cannavaro to brał bym z zamknietymi oczami moze bedzie lepszy od brata :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 sty 2006, 16:03

coco pisze:az taki dobry jest ?? ja go w akcji nie widziałem jedyne co onim wiem to to ze potrafi mocno i precyzyjnie strzelic z daleka ... ale czy warto sciagac do siebie 31 - letniego gracza ??

Nie jest jakimś typem Cambiasso, ale na zmiennika powinien się nadawać.
coco pisze:co do Cannavaro to brał bym z zamknietymi oczami moze bedzie lepszy od brata

Zdanie które w necie czytałem już setki razy , ale bez potwierdzenia w rzeczywistości :? on niczym specjalnym (poza znanym bratem) się nie wyróżnia od innych obrońców
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:hmmm a tej plotki jeszcze nie czytałem
Hunter , a może tę czytałeś :lol:
Rafael Sobis może jednak nie trafić do mediolańskiego Interu! Mimo iż jeszcze dwa dni temu jego transfer do ekipy Nerazzurrich był przesądzony i od sierpnia miał on grać dla drużyny Roberto Manciniego to cała sprawa nieco się skomplikowała.

Otóż włoskie media donoszą, iż przebywający obecnie we Włoszech przedstawiciel Brazylijczyka chce rozmawiać z każdym z trzech największych klubów z Serie A i po tym jak negocjował z działaczami Juventusu i Interu ma teraz zamiar spotkać się z bossami Milanu i dowiedzieć się ile rossoneri są skłonni zapłacić za młodego napastnika Internacionalu Porto Alegre. Wszystko dlatego, że Internacional chce otrzymać jak największą sume pieniędzy za swojego napastnika i ma nadzieję, że włoskie trio zacznie się o niego licytować i przebijać ofertami. Agent Sobisa będzie w Italii jeszcze przez kilka dni, a później musi wrócić do Porto Alegre i poinformować działaczy drużyny z tego miasta o pewnej już przyszłości Sobisa.

Sobis i Milan :roll: tylko po co :?: przecież niedawno przyszedł Amorusso , więc dziennikarz który napisał tę plote nie pomyślał :P

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 15 sty 2006, 16:28

serek408 pisze:przecież niedawno przyszedł Amorusso
chyba Amoroso :wink:

serek408 pisze:Zdanie które w necie czytałem już setki razy , ale bez potwierdzenia w rzeczywistości Confused on niczym specjalnym (poza znanym bratem) się nie wyróżnia od innych obrońców
hmmm w parmie jest obok Bonery najlepszym obronca ... no ale parma to nie inter

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 sty 2006, 17:01

Jak zwykle Juventus się wpierdzielił i podkradł naszemu zespołowi Marchionniego. Zawodnikowi kończył się kontrakt i mógł podpisać go z innym klubem , przejdziie do Juve pod koniec Czerwca :? .

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 sty 2006, 17:44

Jak zwykle Juventus się wpierdzielił i podkradł naszemu zespołowi Marchionniego.

Zly, brzydki, brudny Juventus! Zawodnik przeciez nie ma prawa wyboru!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”