Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 15 lip 2006, 13:36
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 lip 2006, 13:43
Wszystko ujdzie szybko. Najwcześniej 25, ewentualnie dzień dwa później poznamy wyroki prawomocne. Powinno być 25, ale nigdy nic nie wiadomo. Tak jak teraz się wszystko przeciągnęło...(L)egionista pisze:Aaa właśnie do kiedy prokuratura ma czas do rozpatrzenia apelacji klubów
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 15 lip 2006, 13:50
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 lip 2006, 13:57
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lip 2006, 14:07
Hmm ale przecież Onet tego nie wymyślił. Takie przymiarki są już od kliku dni, jeśli nie tygodni. Jeśli chodzi o Juve to raczej nie ma co liczyć, że odwołanie da im powrót do Serie A. Co najwyżej mogą zmniejszyć im minusa do 20 punktów na przykład.*_Zaza_* pisze:o no wiesz co - Onet Forza ?
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lip 2006, 14:22
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lip 2006, 14:42
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 lip 2006, 14:53
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lip 2006, 14:55
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lip 2006, 15:14
Ile ? Zakładając ten temat z myślą, że Juventus zostanie zdegradowany- tak ? Teraz to się stało faktem – tak ? Wiec co się zmieniło ?*_Zaza_* pisze:Zico mój pierwszy post jak i każdy kolejny był opraty na spekulacjeach ale na miłośc Boską ile się wydarzyło od tamtego czasu ?
Czyli według Ciebie tacy piłkarze jak Vieira (jeden sezon w Juve) czy Zlatan (dwa sezony w Juve) stracą szacunek jeżeli odejdą ? Czy oni kiedykolwiek mówili, że Juventus jest ich miłością, że pozostaną tam do usranej śmierci ? Nie wydaje mi się. Przyszli tam dla kasy i/lub pucharów, a tego klub im teraz nie może zaoferować więc najprawdopodobniej duża część z nich odejdzie. Jest to jak najbardziej naturalne i nie można ich za to winić.*_Zaza_* pisze:Bo muszą mieć na mysli kase - przyszłośc sukcesy i swoją kariere ale też szacunek
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lip 2006, 15:25
Tak masz racje po to powstał - teraz pytanie znajdziesz wszystkie news od wczoraj od godziny hmmm 9 rano do tego tematu ? gwarantuje Ci że bedzie ich wiecej niż z 15 ... [a o jak krótkim czasie mówimy] Zobaczysz co bedzie w poniedziałem gdy prasa ruszy na bazarZico_FCI pisze:Wiem, że są to tylko i wyłącznie spekulacje ale chyba po to powstał ten temat – aby o tym pisać – prawda ?
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stal 1946 Sanok » 18 lip 2006, 12:08
Stal 1946 Sanok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabio Paim » 18 lip 2006, 15:34
Fabio Paim
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lip 2006, 14:27
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lip 2006, 14:44
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin