Morrow pisze:Tak swoją drogą, Fabio Aurelio świetny, aczkolwiek ciut niedoceniany brazylijski, prawy obrońca jest juz praktycznie piłkarzem Liverpoolu. Czemu o tym wspominam? Był jeszcze niedawno celem transferowym MU. No cóż, rywale się zbroją a nam pozostaje tylko gdybać i marzyć o transferach. Póki co.
Mi się wydaje, że Fabio Aurelio jest lewym obrońcą. Już jakiś czas temu był okrzyknięty następcą Roberto Carlosa. Jak na razie jednak nie jest jeszcze zbyt doceniany. Poza tym Brazylijczyk swego czasu miał zawitać na Old Trafford, ale wpierw Fergie wybrał Heinze, potem Evre. Więc chyba Fabio Aurelio już nam nie potrzebnym.
Pamiętam w zeszłym roku, że Fergie interesował się i Miguelem i Cicinho. Brazylijczyka nie żałuje, ale Miguel spisuje się baaardzo dobrze na tych Mistrzostwach, mógłby być następcą Neville'a.
Edit:
Tymczasem dziennikarze the Sun znowu zaskakują.
Co o tym sądzicie
Edit:
Gattuso marzy o grze dla United! I znowu według the Sun Man United bacznie się przygląda sytuacji Milanu i decyzji prokuratury w sprawie Rossonerich. Po niej właśnie David Gill ma zacząć rozmowę z włodarzami Milanu w sprawie transferu. Ponoć nasi skautowie spotkali się z Rino niedawno podczas przygotowań przed finałem, ale oficjalnie nie mogli oni z nim rozmowiać ponieważ nie kontaktowali się jeszcze z Milanem. Sam Gattuso powiedział: “Moim marzeniem jest gra dla Manchesteru United. Noszę w sobie to marzenie od bardzo, bardzo dawna.” “ Można powiedzieć, że wszyscy, prócz Milanu, są o tym poinformowani i czekają tylko do zakończenia turnieju.” powiedział gazecie The Sun.
W końcu Fergie powiedział, że następcą Keano nie będzie Brytyjczyk. Oby moje marzenia się ziściły
Edit:
Ponoć 2 miliony funtów wystarczą, a żeby Kuszczak był zmiennikiem van der Sara od przyszłego sezonu.
Edit:
Według Star Owen Haergraeves jest zainteresowany Man United, ciekawe czy z wzajemnością Czerwone Diabły
P.S. Ciekawy się robi dzisiejszy dzień.