Cristiano Ronaldo - Strona 7

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 17 mar 2005, 18:07

Najlepsza jest ruleta Zidane'a. I ją wszyscy papugują :!: :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 mar 2005, 18:13

bumcyk pisze:Najlepsza jest ruleta Zidane'a. I ją wszyscy papugują :!: :D
Ojojojojojoj :evil: :evil: ... Nieładnie. Wszyscy nazywaja to Trickiem A'la Zidane ale jest to nieprawda. Wymyślił to Diego Maradona !!!!!!!!!!!!!!!!

Miałem taka kompilacje na której to robił .... :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 17 mar 2005, 20:07

Niech pilkarze papuguja rozne triki mnie to w niczym nie przeszkadza a wrecz mi sie podoba jak w meczu pilkarze robia duzo trkikow, nawet te same. Mecze sa wtedy ciekawsze :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 17 mar 2005, 20:14

A wracajac do tematu to C.Ronaldo jest bardzo utalentowanym pilkarzem. Przyszlosc nalezy do niego :!:

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 17 mar 2005, 22:54

Drybling to jego drugie imię a na trzecie ma technika. Tylko szkoda że ma słabe statystyki w FM'ie :D według mnie to wszystko na jego temat

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 mar 2005, 23:09

RoRo pisze:
bumcyk pisze:Najlepsza jest ruleta Zidane'a. I ją wszyscy papugują :!: :D
Ojojojojojoj :evil: :evil: ... Nieładnie. Wszyscy nazywaja to Trickiem A'la Zidane ale jest to nieprawda. Wymyślił to Diego Maradona !!!!!!!!!!!!!!!!

Miałem taka kompilacje na której to robił .... :evil: :evil: :evil: :evil:
Wiesz ilu pilkarzy przed Maradoną to znało...ile razy przed Maradoną ludzie oglądali to w swych czarno białych telewizorach...ta sztuczka jest stara jak swiat zaś te co wyprawia Ronaldinho i C.Ronaldo są to przelom...kto ma tak szybkie nogi jak oni :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 mar 2005, 23:11

kakarott pisze:Drybling to jego drugie imię a na trzecie ma technika. Tylko szkoda że ma słabe statystyki w FM'ie :D według mnie to wszystko na jego temat
Przez takich idiotów(nie bójmy sie tego słówa) jak ty co poza graniem w FM i zbieraniem jakis kóleczek z pokemonami czy innymi DragonBallami te forum staje sie troche denne
A co do Ronaldo to napewno drybling ma niesamowity jednak mógłby popracować troche nad dośrodkowaniami bo nie zawsze mu wychodza :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 mar 2005, 7:12

Zgadzam sie, że pewnie przed Maradoną też to stosowali, ale tak juz jest jak pisalem, że jedno pokolenie zapożycza od drugiego i tyle. Nie można jednak nazywac tego trickami Zidana czy Maradony, ale jak kto chce:D

C. Ronaldo raczej przekłada nogi nad piłką jak Robinho, Zidane ma taka technike, że jego prowadzenie piłki przypomina drybling :D, Ronaldinho zaś operuje przy dryblingu tylko piłką i pomaga sobie ruchami ciała, wtedy nikt go nie moze powstrzymać ....

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 mar 2005, 12:38

piotrek256 pisze: A co do Ronaldo to napewno drybling ma niesamowity jednak mógłby popracować troche nad dośrodkowaniami bo nie zawsze mu wychodza :lol:

tylko ze czasem przesadza z dryblingiem co go gubi i czasem tracac pilke stwarza zagrozenie wlasnej druzynie 8)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 mar 2005, 19:16

Obejzałem se dzisiaj meczyk Mu - fulham . I miałem okazje dokładnie obejrzeć jego gre . to co robi jest wprost niesamowite . Ciekawe czy takimi zwodami , drublingami , przyspieszeniem , oczami na boisku blyszczy w każdym meczu ??

Ps . mam nie kodowany canal+ w kablowce od wczoraj , i caly dzien przed meczami spędzilem :twisted:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 19 mar 2005, 19:25

Dzisiaj podobno Cristiano rozegral wspanialy mecz i poprowadzil Manchester do zwyciestwa nad Fulham. Cristiano swietnie gral przez caly czas, konstruowal akcje, dryblowal czego efektem jest zwycieska bramka. Po prostu wielki talent, ManUtd ma szczescie ze ma go w swoich szeregach :)

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 mar 2005, 20:48

Bramka ROnaldo z tego spotkania: http://www.morphey.sync.pl/cris/c.ronal ... fulham.zip
I pisze na czerwono, bo nigdiz enie ma w regulaminie, że nie mogę! (Tomusms)

Awatar użytkownika
szlachcic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 19 mar 2005, 23:32

podziwiam jego talent jest jednym z niewielu pilkarzy co moze oszukac jednym zwodem 3-4 piBkarz swietnie jest wyszkolony technicznie !!!

to mój 1 post wiec wypadola by sie przywytac --> WITAM :P

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 22 maja 2005, 0:19

myślę że ronaldo będzie lepszy od ronaldinho za jakieś 2 lub 3 lata bo narazie przeplata dobre występy ze złymi i jest zbyt samolubny w swoich akcjach...

a tak z innej beczki to słyszałem że ronaldo nie jest zadowolony w manchesterze i chętnie by przeszedł do realu madryd... ale to tylko spekulacje :/

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 22 maja 2005, 1:14

Mam pełno filmików Cristiano Ronaldo na których widać jego niezwykłą technikę i sposób w jaki prowadzi piłkę. Jest on w tej chwili z pewnością jednym z najlepiej wyszkolonych technicznie piłkarzy na świecie i z czasem może stać się również najlepszym piłkarzem świata. To jest możliwe.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”