Ale i tak ja podliczam glosyRóżA pisze:A ja chciałem przypomnieć kto zasiada w KURWIECorinthians pisze:a chciałem przypomnieć, że konkurs jest objęty patronatem Twojej Starej!
EOT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 cze 2007, 16:51
Ale i tak ja podliczam glosyRóżA pisze:A ja chciałem przypomnieć kto zasiada w KURWIECorinthians pisze:a chciałem przypomnieć, że konkurs jest objęty patronatem Twojej Starej!
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2007, 19:25
No i co się chwaliszCorinthians pisze:Ale i tak ja podliczam glosy
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 cze 2007, 19:39
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 cze 2007, 19:55
A kto to wykryjeRealFan pisze:No i co się chwaliszCorinthians pisze:Ale i tak ja podliczam glosyBędzie forumowa afera a'la Calciopoli jak coś namieszasz. Licho nie śpi
Lol, widzę że hantle mają duże powodzenie. A przypominam, że są one za trzecie miejsceKurcze, hantelki by się przydały. To ja też w takim razie się zgłaszam.
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2007, 19:59
JaCorinthians pisze:A kto to wykryje
Ale tutaj są ludzie z niewielką muskulaturą i muszą się rozbudowaćCorinthians pisze:Lol, widzę że hantle mają duże powodzenie. A przypominam, że są one za trzecie miejsce
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 cze 2007, 20:03
a Ty co, clonera nie widziałeś?RealFan pisze:Ale tutaj są ludzie z niewielką muskulaturą i muszą się rozbudować
phi, ale Ty nie należysz do pilka.pl, a i najnowsze doniesienia z konferencji pilka.pl, jesteśmy coraz bliżej ustalenia kolejności jeśli chodzi o nas. Narazie zgadzamys się co do jednego- olson ma ostatnie z nasJa
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 cze 2007, 20:04
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 cze 2007, 20:05
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2007, 20:05
Mówimy tu o innych osobnikach. O tych napalonych na trzecie miejsceAkarin pisze:a Ty co, clonera nie widziałeś?
Nie znasz siły opozycjiAkarin pisze:phi, ale Ty nie należysz do pilka.pl, a i najnowsze doniesienia z konferencji pilka.pl, jesteśmy coraz bliżej ustalenia kolejności jeśli chodzi o nas. Narazie zgadzamys się co do jednego- olson ma ostatnie z nas . Poza tym się wódka kończy.
Phi, a u mnie krowa symbolizuje marudzących rolników, mucha smród z jej odbytu, a kwiatek jest dla ozdoby. Trawka i cała reszta dodaje kolorytu...Pragnę zwrócić uwagę szanownej komisji na metaforyczność mojego avatara
To taka metafora ucieczki lekarzy z tego przepełnionego goryczą kraju, robocik tu symbolizuje łapki rządu, które nie chcą ich puścić. Motylek symbolizuje też mistrzostwo Hiszpanii, robocik Barcelonę albo motylek jest Kaką a robocik Realem, albo robocik symbolizuje lament kibiców za uciekającym do stolicy Katalonii "motylkiem" Henrym albo po prostu robocik nie ma szans bo jest pragnieniem a motylek Spritem albo ...kuwa, może być czym wam się żywnie podoba bylebym dostał te hantle
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 cze 2007, 20:21
żródło: www.onet.plW sobotę, 23 czerwca odbyła się pierwsza konferencja K.U.R.W.Y. Miała ona być ściśle tajna, jednak dwaj dziennikarze Faktu, podając się za RóżĘ i Babla podsłuchali, iż przewodniczący Komisji - Corinthians Nowak zarezerwował sobie trzecie miejsce, ponieważ zależy mu na hantlach. Natomiast Fieldy Stasiak, przedstawiciel GTW wręczając członkom Komisji flaszkę wódki kupił sobie pierwsze miejsce. Jest zdania, że avatar, który ma od początku rejestracji powinien mieć należyty szacunek. Wszyscy członkowie KURWY wyśmiali Stasiaka, ale łapówkę przyjęli.
Oprócz tego jeden z członków Komisji, niejaki Mentor Fąfara zaapelował o zakończenie off-topicu w temacie.
Kiedy wszyscy już wychodzili z konferencji Duch Maliniak dodał:
Zgłaszajcie avatary!
Corinthians

spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 cze 2007, 9:33
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 cze 2007, 11:39
W tej chwili Bask został zdyskwalifikowany. Ja kopiuje adresy avatarów i właśnie względy techniczne tutaj przeważyły. Po zmienieniu avatara zmienia się jego adres i stary już się nie wyświetla. Jeśli szybko zmienisz avatar na stary, to mogę cofnąć dyskwalifikacje.5. Kiedy zgłosi się swój avatar do konkursu, to już go nie można zmieniać aż do jego zakonczenia. Ze względów etycznych i technicznych
Corinthians
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 24 cze 2007, 19:51
Niestety nie przeczytałem tej części regulaminu wcześniej. Powinno się przestrzegać regulaminu więc nie pozostaje mi nic innego jak zaakceptowanie dyskwalifikacji. Sorry za zamieszanieCorinthians pisze:5. Kiedy zgłosi się swój avatar do konkursu, to już go nie można zmieniać aż do jego zakonczenia.
Bask
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio