Euro 2008: Polacy na Euro - Strona 7

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Polacy zajmą w grupie

1 miejsce
10
17%
2 miejsce
22
37%
3 miejsce
13
22%
bez komentarza :/
14
24%
Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 08 cze 2008, 16:36

fieldy pisze:Boruc - Wasilewski, Bąk, Żewłakow, Golański - Dudka, Lewandowski - Łobodziński, Żurawski, Krzynówek - Smolarek

Zdaje mi się że zamiast Pawła Golińskiego zagra Wawrzyniak, a resztę składu mam podobną, bo jaka inna może być heh... 8)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2329
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 cze 2008, 16:37

Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Paweł Golański - Wojciech Łobodziński, Dariusz Dudka, Mariusz Lewandowski, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski - Euzebiusz Smolarek.

oficjalny sklad.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2008, 16:44

krótko mówiąc trafiłem co do jednego :P

Dobrze, że Ebi w ataku, nie raz udowadniał, że lubi tak grać, jeszcze Żuraw za nim, pewnie będzie biegał za 3. Krzynówek z lewej - dobrze, że nie w środku [choć pewnie z Żurawskim czasem się będą wymieniać].

Dużo dziś będzie zależało do dwójki: Lewandowski - Dudka. Oby zagrali dobry mecz.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 cze 2008, 16:46

Jak dla mnie jedynie Golanski jest niespodzianka. Ciekawe czy Roger wejdzie w drugiej polowie.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 08 cze 2008, 16:57

Pewnie wejdzie, bo inaczej Beenhakker by go nie brał na EURO i nie powoływał do kadry po to, żeby siedział cały mecz na ławce ;)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2329
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 cze 2008, 17:09

skład niemców
Jens Lehmann - Phillip Lahm, Per Mertesacker, Christoph Metzelder, Marcell Jansen - Bastian Schweinsteiger, Torsten Frings, Michael Ballack, Lukas Podolski - Miroslav Klose, Mario Gomez.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 cze 2008, 17:35

Magnum pisze:Jens Lehmann - Phillip Lahm, Per Mertesacker, Christoph Metzelder, Marcell Jansen - Bastian Schweinsteiger, Torsten Frings, Michael Ballack, Lukas Podolski - Miroslav Klose, Mario Gomez.
Oczywiscie ten sklad jest niepotwierdzony i pewnie bedzie sie roznil.

Trzymamy kciuki za Chorwatow z Austria i Niemcami - jak wygraja to z nami moga wyjsc rezerwowym skladem :)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 cze 2008, 19:02

Zastanawiałem się co można jeszcze dodać do tej dyskusji, która w sumie trwa w całej Polsce dziś, ale też i już od paru dni. Nie ma sensu robić jakichś wstępów, wszyscy wiemy o co gramy i jak ważny dla nas wszystkich to mecz.

Co do składu nie ma dla mnie jakichkolwiek zaskoczeń. Takiego składu się spodziewałem. Miałem tylko wątpliwości nad lewą obroną, ale wyjdzie Golański, z czego nie ukrywam jestem zadowolony. Ale o tym też już pisałem.

Uff, nerwy już są

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 cze 2008, 21:25

Czekamy na bluzgi :) Mowilem zeby sie nie ludzic... mecz 3-0 conajmniej dla Niemiec.

Lewandowski nie wiem po co tak wali z 40 metrow

Obrona cienizna, jak na razie gramy najgorsza pilke ze wszystkich zespolow

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 cze 2008, 21:32

Caly dzien dzisiaj imprezowałem, przynajmniej jakis pozytyw.
Przygotowanie taktyczne :P Zal słow co oni robili na treningach skoro dzisiaj podaja ciagle do SS.

Loew w przerwie pewnie powie swoim zawodnikom zeby nie dobijac Polakow bo to mecz charytatywny i graja z uposledzonymi. Sorry jak patrze na Łobodzinskiego czy środkowych pomocnikow to nie mam innego zdania.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 cze 2008, 21:34

Jarzinho pisze:jak patrze na Łobodzinskiego
Z nim jeszcze nie tak zle spojrz na Krzynowka.

Mam nadzieje ze obronimy rezultat ktory mamy obecnie...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 cze 2008, 21:37

Martinho pisze:Z nim jeszcze nie tak zle spojrz na Krzynowka.

Nie bede go krytykował bo jesli przy Krzynowku jest 3 Niemcow i nie ma do kogo podac to raczej nei jest jego wina.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 cze 2008, 21:38

W sumie nie nastawiałem się na mecz Polaków podobny do tego z Portugalią. Nie oszukujmy się, nasza drużyna tak jak wówczas może zagrać raz na 10 lat.

Nie mamy bardzo kim postraszyć z ławki. Roger ? kompletna niewiadoma jak dla mnie.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 08 cze 2008, 21:38

Nasze dzisiejsze sukcesy kończą sie na Kubicy. Marzenia o cudownym meczu jak narazie pozostają tylko marzeniami, Niemcy[Polacy] są od nas znacznie lepsi. Łobodziński gra dzisiaj chyba swoje najlepsze spotkanie w kadrze, poza nim wszyscy słabiutko. Golański jest tak posrany, że dziwie sie, że nie zemdlał. Nie wiem czy przy bramce nie było minimalnego spalonego.
Na 2 połowę proponuję pana Jana Rogerskiego za Dudkę. Nie mamy nic do stracenia, musimy strzelić bramkę.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 cze 2008, 21:40

Jarzinho pisze:Nie bede go krytykował bo jesli przy Krzynowku jest 3 Niemcow i nie ma do kogo podac to raczej nei jest jego wina.
No ale zanim ci Niemcy do niego podleca to Krzynowek nie wiem czemu stoi z pilka i czeka na nich...

Acha - to co zrobil Gomez na poczatku meczu nie trafiajac w bramke to [`]. Limit szczescia nam sie wyczerpal. My mielismy zajebista sytuacje na poczatku meczu ale Krzynio oczywiscie chcial sprawdzic czy pilka przez stadion na parkingi przeleci :roll:
Sero pisze:Roger ?
[`] lepiej zdejmijmy Krzynowka za Sagana, Smolarka dajmy na skrzydle a Sagana na szpicy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”