FINAŁ ME Niemcy - Hiszpania 29.06.2008 - Strona 7

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto zostanie mistrzem Europy?

Niemcy
7
19%
Hiszpania
30
81%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 30 cze 2008, 11:09

a nie 'nosotros'?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8705
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 cze 2008, 11:12

żal
Magnum, polecam ci stronke żal.pl - Twój poziom zapewne :lol:

viva espana, uber ales deutschland :lol2:

Dla mnie mecz słaby, Hiszpanie przeważali, Niemcy oddali tylko 1 celny strzał, wiec co oni chcieli osiagnąć ? Slabiutko.

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 30 cze 2008, 11:14

rkoeman pisze:a nie 'nosotros'?
No może :P W każdym razie fajny gest Ramosa.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 cze 2008, 12:11

Magnum pisze:piwus mi bardziej chodzi o zachowania takie jak to
A ja mam wrażenie że w naszym kraju czy może na tym forum nie można być przeciwko Niemcom bo od razu jest się osądzanym o nienawiść w ich kierunku z powodu wydarzeń historycznych. Prawdą jest że znaczna większość wczoraj kibicowała Hiszpanom i Niemcy generalnie zbyt lubiani u nas nie są ale z różnych powodów i widocznie swoim zachowaniem sobie na to zasługują. Polaków też się nie lubi w wielu częściach Europy i to my musimy pokazać się z tej lepszej strony aby oni zmienili o nas zdanie a nie na odwrót. Poza tym wczoraj nie każdy kierował się historią tak jak choćby w przypadku clonera który nie lubi reprezentacji Hiszpanii lub Martinho który zawsze rozgotowuje makaron i za to znienawidził całe Włochy :roll:

Michał Wróblewski
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał Wróblewski » 30 cze 2008, 12:22

Kibicowałem wczoraj Hiszpani i cieszę się, że wczoraj wygrali. Podoba mi się, że te mistrozstwa zadrwiły z turniejowych mechanizmów. Nie dość, że nie wystąpiła Anglia, to jescze Francuzi i Czesi przepadli z kretesem. W ćwierćfinale odpadli Włosi, a sporo pozytwynego zamieszanie wnieśli Roskanie i Turcy. Trochę może Holendórw szkoda, bo w pierwszej fazie turniejy wydawali się nie do pokonania. A tak, to z tak zwanych zelaznych faworytów tylko Niemcom udało się dotrzeć do pierwszej czwórki. Na szczęście dotarła tam także Hiszpania, która od dwóch lat nie przegrała żadnego spotkania, co świadczy o klasie tej drużyny, która nie tylko znakomicie się spisuje w turniejach, lecz także w elimancjach.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 02 lip 2008, 23:39

Babel pisze:Mam nadzieje, że Akarin i Olson nie wieszaja sie, bo szczegolnie Olson pokazywał średnie zrównoważenie po meczach Niemców
Jest ok, a w zasadzie było ok.

Hiszpania wygrała zdecydowanie zasłużenie. Niemcy poza pierwszym kwadransem i przebłyskiem w drugiej połowie zagrali słabiutko.

Teraz tylko niewielkie czystki w kadrze i w RPA będzie lepiej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”