Dlaczego?czeher pisze:Snipp_ proponuje zebys zajal sie pisaniem "lirykow" zas tematy stricto pilkarskie omijal wielkim lukiem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 lis 2005, 23:04
Dlaczego?czeher pisze:Snipp_ proponuje zebys zajal sie pisaniem "lirykow" zas tematy stricto pilkarskie omijal wielkim lukiem
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 lis 2005, 23:07
BoSnipp_ pisze:Dlaczego?czeher pisze:Snipp_ proponuje zebys zajal sie pisaniem "lirykow" zas tematy stricto pilkarskie omijal wielkim lukiem
mu nie dała.kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 lis 2005, 23:07
Właśnie dlaczego:?Snipp_ pisze:Dlaczego?![]()
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lis 2005, 23:11
Snipp_ pisze:Młodym, perspektywicznym nabytkiem z letniego mercato okazał się Pancaro
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 lis 2005, 23:12
A moze jakies konkrety i uzasadnienie twojego zdaniaLakier pisze:Gomez pisze:co do gwiazdeczki Ballacka to on jest wart tyle co cala druzyna Fiorentiny, dlatego dzialacze napewno sie postaraja o aby Micha zostal na Bawarii
Wez zamknij jape, jak chcesz pisac takie dyrdymaly.
1.nie napisalem ze jest lepsza,czecher pisze:Raczej ty nie wypowiadaj sie na temat Serie A bo jezeli uwazasz ze bundesliga jest lepsza oraz ze w SerieA graja antyfootball to lepiej zamilcz i otworz oczy
Moze w bundes graja pieknie i porywajaco .
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 lis 2005, 23:19
Prosiłbym o krótkie omówienie mojego stylu, a dokładniej Twych przemyśleń nań, gdyż nie mam pojęcia czy śmiać się, czy też płakać.kostek pisze:PS. Musiałem kiedyś wpisać się w retorykę Snipp_a.
Bo nie mają nic wspólnego z Pancaro i Violą?A czemu tak o Kovacu nie napisałeś ? Albo GG
Tak na lata. Dwa, trzy czy jak pokazuje przykład Milanu może nawet cztery.*_For_zaza_Milan_* pisze: Ba nawet Vierze bo chyba nie powiesz mi że to zakup na lata ?
Wysoko oceniasz kondycję Pancaro. W końcu to były Mialnista, więc wszelaki obektywizm z Twojej strony jest.... nie ma go.*_For_zaza_Milan_* pisze: "perspektywicznym nabytkiem" ? choć w sumie 3 wiosny - to lata chyba że tak na to patrzysz
Podobnie jak Sagnol, czy około 15 zawodników w Milanie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Teraz Pires niby
W dodatku pokolenie Mistrzów Świata i Europy.*_For_zaza_Milan_* pisze: fajnie jak Real tam Brazylijczycy u Was Francuzi
A może Ty zaczniesz?Gomez pisze:A moze jakies konkrety i uzasadnienie twojego zdania
Powiedz mi, że to ironia.Gomez pisze: ja napisalem jak jest w rzeczywistosci
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 lis 2005, 23:20
Nie ma czego opisywać - w tym problem. Dobra, żartowałem.Snipp_ pisze:Prosiłbym o krótkie omówienie mojego stylu, a dokładniej Twych przemyśleń nań, gdyż nie mam pojęcia czy śmiać się, czy też płakać.kostek pisze:PS. Musiałem kiedyś wpisać się w retorykę Snipp_a.
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 lis 2005, 23:26
BUUUEHEHEHE!!! Nie wiem który bok mam zrywać.Nie ma czego opisywać - w tym problem. Dobra, żartowałem.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lis 2005, 23:30
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 lis 2005, 23:36
Zamilcz. Od psów nie mnie Ci wolno wyzywać.*_For_zaza_Milan_* pisze:Już szczekanie ... chyba łańcuch za długi...
Świetnie. Niemniej dręczy mnie pytanie: co z tego?*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla Twojej informacji Beppe Pancaro ma w tym sezonie lepsze noty niz Zlatan czy kapitan (rezerwowy w klubie i reprezentacji hehe) Del Piero
Jasne. Z 5 lat jeszcze pociągnie. W końcu fioletowy.*_For_zaza_Milan_* pisze:a jeżeli Ty uważasz że przed nim lata kariery to cool ciesze się bardzo.
Sram nań.*_For_zaza_Milan_* pisze:sprawdz średnią www.gazzetta.it
To nie Vieiry wina. Młody był.*_For_zaza_Milan_* pisze:Były Milanista ? i Beppe i Patrick
Nie dziwię mu się. Znalazł Pirlo i Seedorfa za grosze zza miedzy.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale coż pewnie Łysy nie żaluje
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 lis 2005, 0:01
A wiec nowy kontrakt Ballacka bedzie wart 40mln euro,Snipp_ pisze:[ A może Ty zaczniesz?
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 lis 2005, 0:14
Nie obchodzi mnie ile wynosi jego kontrakt. Liczy się jego wartość.Gomez pisze:A wiec nowy kontrakt Ballacka bedzie wart 40mln euro,
Ja nic nie przyjmuję, mają być fakty.Gomez pisze: przyjmijmy
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 lis 2005, 10:53
Gomez pisze:A wiec nowy kontrakt Ballacka bedzie wart 40mln euro,
Gomez pisze:we Forentinie przyjmijmy ze Luca, Fiore, frey, Pancaro, Bojinov zarobia po 5 mln
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 lis 2005, 15:44
to jest chyba najlepiej zarabiajacym pikarzem swiata, rocznie wyciogaLakier pisze: Toni zarabia bodajze 4 banki miesiecznie.
[k****] pustaku chcialem podkreslic jak wartosciowym i do tego ile wartym pilkarzem jest Micha, gdyz wczesniej jakis przychlast pisal o gwiazdeczce Ballacku i jego kontrakcie w Monachium. A tak wogole to nie wtracaj sie do tematu jezeli nie wiesz w czym rzecz.Lakier pisze:W ogole zastanawiam sie jakim trzeba byc debilem zeby oceniac wartosc pilkarzy po kontrakcie.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 lis 2005, 15:57
A ja musże przyznać, że sie ośmieszyłeś. 4 bańki - 400 tysięcy, co daje 4,8 mln rocznie x ileś tam lat kontraktu, bo wartość kontraktu Ballacka którą podałeś też jest mnożona przez ilość lat. Podsumowując - zrobiłeś z siebie idiotę.Gomez pisze:to jest chyba najlepiej zarabiajacym pikarzem swiata, rocznie wycioga
48 baniek---to duzo musze przyznac
Na podstawie jego zarobków oceniasz wartość? Obudź się.Gomez pisze:[k****] pustaku chcialem podkreslic jak wartosciowym i do tego ile wartym pilkarzem jest Micha,
Z Twoich ust to brzmi conajmniej bardzo śmiesznie.Gomez pisze: jakis przychlast
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio